Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 30 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 30 August 2010

Berbec
Este posibil sã faci unele cheltuieli pentru divertisment, ceea ce ar putea avea repercusiuni fericite asupra stãrii tale de spirit. Ai putea lua decizii sau te-ai putea implica într-o activitate intelectualã, cãci energia ta mentalã este la limita superioarã. De energie nu vei duce lipsã, dar ai tendinta de a ti-o consuma mai ales pentru activitãtile recreative.


Taur
Este foarte posibil sã ai o perioadã ceva mai agitatã. Oricum, interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obisnuit. Unele nemultumiri mai vechi ar putea fi discutate si rezolvate. Pe cât posibil, dã dovadã de tact si de foarte multã rãbdare. Unele din proiectele pe care le ai în plan vor trebui amânate din motive obiective.

Gemeni
Acum este momentul sã îti sustii punctele de vedere în fata partenerului, mai ales dacã este vorba de proiectele pentru timpul liber. În ceea ce priveste sãnãtatea, pot sã aparã probleme pe fond nervos. O activitate recreativã te-ar putea ajuta sã îti refaci echilibrul interior. O autoritate din familie ti-ar putea face unele reprosuri si ar fi cazul sã nu ripostezi.


Rac
Vei avea parte de o zi bunã în ceea ce priveste relatia cu partenerul de viatã. Este posibil ca acesta sã aibã unele realizãri de care vã veti bucura împreunã. Proiectele pe care ti le-ai fãcut împreunã de mai mult timp ar putea fi puse în practicã. N-ar fi exclus sã fie nevoie sã pleci într-o delegatie, ceea ce nu îti va conveni, dar nici nu vei avea ce face.


Leu
Traversezi o perioadã tensionatã mai ales în ceea ce priveste relatia de cuplu sau colaborãrile. Pe cât posibil nu te implicai în discutii în contradictoriu mai ales cu superiorii ierarhici. Din punct de vedere sentimental lucrurile evolueazã bine; popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioarã, dar nu este cazul sã faci schimbãri în acest domeniu.

Fecioara
Relatia cu partenerul de viatã va fi cam nemultumitoare în aceastã perioadã, asa cã ar fi de dorit sã nu te implici în discutii în contradictoriu. Starea ta generalã nu este nemaipomenitã, asa cã sunt posibile probleme de sãnãtate pe fond nervos. N-ar strica sã îti pãstrezi ceva mai multe timp pentru activitãti recreative. O rudã apropiatã va avea o reusitã oarecum neasteptatã.


Balanta
Vei avea parte de multã alergãturã pentru a rezolva chestiuni gospodãresti. Nu este exclus sã se strice ceva în apartament ceea ce va întretine o stare de tensiune pe parcursul zilei. Traversezi o perioadã în care prudenta în manifestãri ti-ar putea fi de un real folos. Energia ta mentalã este la limita superioarã, iar rezultatele activitãtilor intelectuale în care esti implicat te vor satisface.


Scorpion
Capacitatea ta de concentrare nu este dintre cele mai bune, asa cã fii cât se poate de atent la tot ce faci, la orice decizie pe care esti pe punctul de a o lua. De asemenea, sistemul nervos nu va fi punctul tãu forte. Asa deci, evitã sã te implici în activitãti care sã te suprasolicite. O cunostintã de pe alte meleaguri va avea nevoie de un sfat din partea ta.


Sagetator
Esti cam nemultumit de situatia financiarã dar situatia se va rezolva mai repede decât crezi, asa cã nu este cazul sã intri în panicã. Ai rãbdare si lucrurile se vor rezolva cel putin multumitor, nu peste mult timp. Totusi, în tot ce doresti sã întreprinzi va trebui sã dati dovadã de constiinciozitate, altfel nu vei reusi mare lucru. Comunicarea cu prietenii va fi importantã pentru tine.

Capricorn
Vei avea unele controverse, dar ele se vor dovedi constructive. Suspiciunile tale sunt neîntemeiate. Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioarã, asa cã nu vor lipsi ocaziile de a face o cucerire. Totusi, nu este cazul sã te încrezi în orice zâmbet amabil. Este posibil sã intrii în posesia unei informaþii interesante.


Varsator
Traversezi o perioadã tensionatã mai ales în ceea ce priveste relaþia de cuplu sau colaborãrile. Pe cât posibil nu te implicai în discutii în contradictoriu mai ales cu superiorii ierarhici. Din punct de vedere sentimental lucrurile evolueazã bine; popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioarã, dar nu este cazul sã faci schimbãri în acest domeniu.


Pesti
Se pare cã vei demara o activitate nouã care va necesita un efort mai mare decât era de asteptat. Vei primi propuneri de colaborare deosebit de interesante, dar, cel putin deocamdatã nu vei avea timp si pentru ele. Este posibil sã aparã discutii aprinse cu cei din anturajul apropiat pe probleme de interes comun. Pânã la urmã veti ajunge la un acord multumitor pentru toatã lumea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS