Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 29 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 29 August 2010

Berbec
Ai parte de un weekend care va sterge toata tensiunea acumulata in decursul saptamanii. Ferestete doar sa nu exagerezi cu criticile la diverse adrese. Situatiile au trecut, iar comentariile pe tema lor nu-ti vor diminua povara. Esti omul actiunii, asa ca lasa pentru o alta zi, cand ti se va ivi ocazia de lua o pozitie combativa concreta. 

Taur
Nici azi nu ai terminat cu munca, dar esti hotarat sa o finalizezi cat de repede. In fapt gandul iti sta la o iesire cu cei dragi. Vei avea timp sa faci toate pregatirile necesare. Vei avea parte de noutati informative din diverse discutii. Nu vei putea insa sa le si dai valoare in viitor.

Gemeni
Vei avea o multime de contacte cu diverse persoane. Postura in care te vei afla nu va fi prea placuta. Clarificarile si deslusirile situatiilor te vor consuma, iar in final nu vei realiza practic mare lucru. Circumstantele vor lucra impotriva ta. Oricat ai dori sa te refugiezi, lista discutiilor va fi lunga. 

Rac
Daca doresti cu adevarat sa obtii o schimbare si sa fii privit cu alti ochi de anturaj, va trebui sa actionezi dur. Simpla declaratie sau expunere a gandurilor nu va avea efect. Trebuie sa actionezi cu curaj si hotarare. Inclusiv inteligenta ta va trebui sa o pui in slujba uor actiuni temerare si indraznete.

Leu
Esti cu gandul in alta parte. Pur si simplu nu reusesti sa te aduni. Cei plecati in calatorii se gandesc acasa, cei ramasi la domiciliu sunt cu mintea in departare. Posibil sa aveti presentimente ale viitorului apropiat. Adevarul este ca ai o teama nejustificata in ce priveste calea destinului tau.

Fecioara
Te simti in elementul tau. Esti plin de elan si verva, iar anturajul iti canta in "struna", Se pare ca nimic nu te opreste, totusi gandestete ca profesorul suprem (saturn) e la tine acasa. Orice perioada buna sau rea pe care o traiesti, iti va fi data ca lectie de viata. Fii cu luare aminte la tot si la toate, vei avea de castigat.

Balanta
Sentimentalismul si tandretea vor fi puse la munca. Vei avea parte de o intalnire emotionala, posibil cu cineva cunoscut venit de pe meleaguri straine, posibil cu cineva care forfotea in jurul tau dar nu ai avut "ochi" sa vezi. O zi in care emotia va fi pe primul plan.

Scorpion
Inca nu ai scapat de tensiunea ultimelor evenimente. Peste toate astea intervin in forta o serie de schimbari fie la nivel emotional, fie la nivel fizic. Nu vei scapa usor de incordare si neliniste. Acorda de asemenea atentie sporita ca sa nu intervina situatii ce pot duce la posibile raniri accidentale.

Sagetator
Se pare ca linistea anterioara nu anunta decat furtuna. Te vei zbate la modul real, consumand energie pentru ati realiza dorintele personale. Cineva apropiat va apela la ostilitati clare, impotriva a tot ceea ce esti hotarat sa faci. O rezolvare decenta poate fi obtinuta doar daca persoana respectiva are o gandire superioara capabila sa inteleaga un proces evolutiv. 

Capricorn
Cu toate ca se sfarseste saptamana, o situatie urgenta aduce schimbari in activitate. E posibil sa fii rechemat la serviciu, pentru rezolvari care nu pot fi amanate, ori, daca ai o afacere in derulare apar surprize neasteptate ce impiedica bunul mers al ei. Va fi un weekend tensionat pentru majoritatea. 

Varsator
Esti printre putinii care se pot bucura, si relaxa intradevar. Beneficiezi de placerea conversatiilor intrun anturaj placut. Afli multe noutati, lucru care te incanta in mare masura. O persoana noua de sex feminin te va seduce prin informatiile pe care ti le dezvaluie si deasemenea prin prezenta fizica.

Pesti
O suma de bani restanta iti rotunjeste contul. Cheltuirea unei parti insemnate din ea e o chestiune decisa si stabilita demult. Achizitia pe care o vei face, va da startul unor alte actiuni, toate inscriindu-se pe o linie de utilitate personala. Aceste actiuni vor fi lente, dar urmandule cu asiduitate vor folosi destinului tau.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS