Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 25 August 2010

 Berbec
Ti-a revenit tonusul vital. Ai multe lucruri de facut, dar mai important e ca te gandesti sa pornesti ceva nou, drag sufletului tau. Toate sansele sunt de partea ta, dar intai sa termini de rezolvat cu rutina zilnica. Iti va lua destul de mult timp, dar astfel vei putea actiona pentru tine mult mai lejer.


Taur
 Pui la cale noi planuri care sa te propulsese in cariera. Pentru asta ai nevoie de ajutorul unor parteneri. Vei reusi sa-i convingi ca demersurilor tale sunt si in avantajul lor. Va trebui sa le explici cu lux de amanunte si detalii. Nu e stilul tau, dar ce nu face omul pentru a-si atinge telurile.

Gemeni
Cei care cauta adevarul, il vor gasii in credinta. Altii vor avea parte de discutii ce se vor canaliza incet, incet spre ezoterism sau filozofie. Auditoriu va exista. Vei fi in largul tau in aceasta zi, care iti va reda sperantele si increderea ca ceea ce faci si gandesti e pe un drum bun.



Rac
Inca nu e tarziu sa pornesti in concediu si sa beneficiezi de soarele verii. Sau o sarcina de serviciu te va obliga sa pornesti intro calatorie mai lunga ca de obicei, dar cert e ca vei face din ea si o oportunitate de relaxare in natura. Vei avea de castigat din orice intalnire cu persoane straine.



Leu
Te-ai trezit de dimineata pus pe fapte mari. Esti hotarat sa pui in aplicare planuri care sa te aduca in prim plan. Atentie doar la cine ceri un eventual ajutor in acest sens, deoarece poate avea ganduri ascunse. Nu pot sa spun ca realizarile de azi iti vor aduce castiguri, dar un plus de imagine cu siguranta.



Fecioara
Ziua de azi va trece consumandu-ti energia inutil, fie in familie, fie la serviciu cu persoane de sex feminin. Intalnirirea amoroasa de la care aveai mari asteptari, se va dovedi un fiasco. Daca vrei ca sa obtii ceva concret azi, va trebui sa ai multa credinta. E singurul tau aliat azi.


Balanta
 Atentie la probleme de sanatate, un control la medic ar fi bine venit. Nu trebuie sa neglijati aspectele minore care pot aparea azi cu privirea la sanatate, deoarece efectele lor pot avea consecinte in viitor. In rest o intilnire surprinzatoare cu un vechi cunoscut te va binedispune.

Scorpion
Daca ai crezut ca ultimele tale actiuni sunt pentru binele comun al familiei, vei descoperii ca ele sunt doar in avantajul tau personal. Nu e o problema, spre seara vei putea sa recompensezi eventualele mofturele parteneriale cu o iesire la restaurant. Chiar si o cina romantica in doi va avea efectul scontat.



Sagetator
Planurile financiare in derulare vor suferii transformari substantiale. Nu ca ar fi fost nerealiste, ci pentru ca au aparut noi date in ecuatie care ar putea aduce castiguri peste asteptarile initiale. Ele vor fi de natura informationala. Unii vor sesiza oportunitati ivite din senin dar scurte ca durata.



Capricorn
Seriozitatea si cumpatarea de care dai dovada in conversatiile cu amicii, iti va sporii increderea lor in tine. Profita de situatie si pe baza informatiilor primite pune bazele unui nou proiect pe termen lung. Deocamdata doar la nivel informational, iar realizarea practica putin mai incolo.



Varsator
Roadele actiunilor trecute isi arata efectul in familie. Nu te supra aprecia, si nu te gandi inca la diverse achizitii costisitoare, e doar un frumos castig de inceput. Mai bine ai lua masuri sa petreci timpul bucurandute in familie, chiar si o vizita la parinti ar fi binevenita.



Pesti
Vei fi placut surprins de unele actiuni ale copiilor. Incurajazai, stimuleazai si sustinei in ceea ce fac, vei avea parte de multumire sufleteasca si in viitor. O intalnire neprogramata cu o persoana influenta si o posibila critica de la aceasta nu va avea vreo repercusiune care sa-ti inlature buna dispozitie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS