Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 26 August 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, Horoscopul zilei, Horoscop azi 26 August 2010

Berbec
Munca va acapareaza majoritatea timpului. Cu toate astea ai in gand cateva concepte de idei, dar e nevoie sa te consulti cu un prieten. Iti vei face timp pentru intalnire, dar atentie caci daca respectivul e de sex opus, intalnirea pe tema de opinie se poate transforma usor in una sentimentala.


Taur
Intalnirile cu partenerii de abia acum incep cu adevarat. Familia se simte neglijata si astfel risti ca buna intentie care te calauzeste sa nu se materializeze. Daca rezolvi divergentele cu familia, vei avea timp si buna dispozitie de a putea participa la intalniri de afaceri. Altfel circumstantele vor lua forme neplacute in cadrul familial.


Gemeni
Volubilitatea si farmecul de care dai dovada azi te poate propulsa cu multi pasi inainte. Foloseste aceste avantaje pentru a castiga admiratia colegilor, sau inima cuiva de sex opus. Daca esti casatorit poti da o noua fata casniciei, iar daca esti in cautarea sufletului pereche, ai sanse reale de al gasi.


Rac
Te bucuri din plin de aerul curat al mediului natural. Daca nu ai iesit intro calatorie, atunci cu siguranta ai musafiri veniti de departe. Te vei bucura de sosirea lor, dar ti-au cam stricat planurile de ordin turistic. Poate nu e totul pierdut, si reusesti sa-i scoti din casa la o plimbare, macar prin imprejurimi.


Leu
O zi frumoasa in care esti centrul atentiei. Reusesti sa acaparezi atentia tuturor. Incearca cu ocazia asta sa le impui intrun mod indirect si voalat dorintele tale. Pentru ca succesul sa fie deplin si din acest punct de vedere, va trebui sa dai dovada de hotarare, maturitate si seriozitate.


Fecioara
Discutiile la serviciu se axeaza pe informatii neverificate ca ar putea sa intervina schimbari structurale. Deocamdata e la nivel de barfa, dar intuitia iti spune nu doar ca ar fi posibil, ci si faptul ca ai putea fi unul din beneficiari. Poti sa incepi cercetari pe tema asta, dar va trebui sa fi ingenios si subtil.


Balanta
Invidia si ostilitatea colegilor ar putea sa te tulbure. Nu lua acest afront ca pe ceva rau din partea lor, e doar o refulare a limitarilor sau constrangerilor venite din partea sefilor ierarhic superiori. Fara sa doreasca direct acest lucru, e pur si simplu o situatie de moment, iar tu ai cazut in aceasta postura printro declaratie sau un anumit comportament.


Scorpion
Azi vrei sa te ocupi mai mult de tine. Este necesar intradevar, dar exista o problema, cu cat vei incerca mai mult sa analizezi situatia cu atat rezolvarea ei ti se va parea mai dificila. Incearca sa te detasezi si vei obtine intrun mod surprinzator si imprevizibil solutia magica. Defapt, relaxarea si destinderea iti va lumina mintea.


Sagetator
Un procent ingrijorator de mare din banii obtinuti azi vor merge pe achitarea ultimelor facturi. Bucuria castigului va fi umbrita de tristetea si povara darilor. Pentru ati reda dinamismul si vioiciunea sufleteasca, fa-ti timp si ocupate de hoby-ul tau. Incantarea si satisfactia vor reveni ca prin minune.


Capricorn
Ai ceva restante la capitolul vizite la cunoscuti. Pentru ca ziua sa fie frumoasa, incepe cu o persoana trecuta de a doua tinerete. Maturitatea si profunzimea gandirii ei te vor stimula mental. Orice intalniri cu anturaj tanar, te va indispune iar conversatiile vor trena spre suete inutile, iar tu nu esti omul acestor palavrageli.


Varsator
Treburile domestice iti subtilizeaza ziua. Macar vei face ordine sau repara tot ceea ce ai amanat de o vreme incoace. Ziua va fi placuta datorita satisfactiei rezolvarii acestor restante. Iar spre seara vei beneficia si de incantarea celui(ei) drag. Da-i de inteles ca o cina romantica ar putea compensa efortul depus.


Pesti
 O zi favorabila celor din domeniul artelor frumoase, vor fi foarte inspirati. In general azi, poti gasi solutii rapide si eficiente pentru rezolvarea situatiilor care pana mai ieri iti dadeau un sentiment de discomfort. Posibil sa incasezi si o suma de bani, ea fiind o donatie sau prima, oricum ceva pentru care nu ai muncit efectiv.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS