Horoscopul zilei de azi 30 Iunie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

    Horoscopul zilei de azi Berbec 30 Iunie 2010
Nu doresti acum decat sa acumulezi pentru familie. Vrei ca si ceilalti sa se bucure pentru succesele tale. Daca ai nevoie de lamuriri intr-o problema incetineste putin ritmul. Asculta atent ce au de zis colegii tai si vei afla ca sunt mai subtili ca tine.


Horoscopul zilei de azi Taur 30 Iunie 2010
Ai sanse la o prima sau un venit suplimentar. Totul se datoreaza faptului ca superiorii te plac si vor sa colaboreze cu tine in continuare. Unii cred ca vorbaria e doar pierdere de timp. Tu esti constient de contrariul. Stii foarte bine ca si discutiile despre vreme iti pot aduce informatii folositoare.

Horoscopul zilei de azi Gemeni 30 Iunie 2010 
Esti barfit la serviciu. Lumea vorbeste despre tine in lipsa ta si asta va putea duce la situatia in care vei pierde niste venituri care ti se cuvin. Fiecare e anxios din cand in cand dar daca ti se intampla des e bine sa consulti un terapeut. Esti nervos din cauza ca trebuie sa intalnesti multe persoane noi.

Horoscopul zilei de azi Rac 30 Iunie 2010 
Discutii despre mosteniri. Participii la impartirea bunurilor altor persoane. Ai grija la orice act care il semnezi deoarece exista riscul de a fii inselat. Nu mai ai veniturile de alta data. Poate luand-o de la capat la un alt job sau intrand intr-un alt domeniu te face sa fii incepator. Cu rabdare vei ajunge si aici in pozitia dorita.

Horoscopul zilei de azi Leu 30 Iunie 2010
Incepi sa gandesti ca succesul fara o recompensa materiala nu are nicio valoare. Esti prea radical si pierzi aspectele pozitive din vedere. Se spune ca ce nu te omoara te face mai puternic si daca n-ai simtit zicala pe pielea ta acum se va intampla. Vei afla ca esti mai puternic si mai adaptabil decat credeai.

Horoscopul zilei de azi Fecioara 30 Iunie 2010
Nu ai parte de evenimente spectaculoase sau schimbari radicale. Munca zilnica iti aduce si venitul de care ai nevoie. Inca nu poti pune in practica planuri strategice de finantare. Abilitatile tale de analiza si verificare sunt cerute acum. Nu privi lucrurile cu incapatanare ci cu determinare. Ia in considerare toate aspectele si nu neglija detaliile.

Horoscopul zilei de azi Balanta 30 Iunie 2010
Esti pe cale de a semna contractul la care ai visat de mult. Nu ti-e frica de noi responsabilitati si esti gata sa te avanti in lupta. De data asta nu mai lasi pe nimeni sa-ti stea in cale. Ai nevoie de o inviorare?! Discutiile cu colegii te fac mai energic iar informatiile care le afli sunt chiar productive.

Horoscopul zilei de azi Scorpion 30 Iunie 2010
Castiguri acum se ivesc doar in conditiile in care un asociat iti sare in ajutor. E momentul in care trebuie sa lucrezi in echipa pentru ca nu ai sanse de reusita singur. Esti tentat sa ascunzi detaliile in prima faza dar mergi pana acolo incat nu scoti adevarul la iveala. Competitia te preseaza si lumea se asteapta sa vii cu ceva extraordinar.

Horoscopul zilei de azi Sagetator 30 Iunie 2010
Ai toate sansele sa castigi din stiinte oculte. Chiar daca nici tie nu-ti vine sa crezi intuitia este la cote maxime si poti avea castiguri importante. Fii deschis tuturor posibilitatilor. Chiar daca ai o idee grozava tot trebuie sa te gandesti la detalii. Partea buna este ca azi te pricepi si faci o impresie grozava. Ai o multime de treburi care te tin ocupat.

Horoscopul zilei de azi Capricorn 30 Iunie 2010
Pana acum cand a fost vorba de bani ai avut parte de multe conflicte si situatii incordate. De acum lucrurile vor sta altfel. Discutiile vor fi mai calme si implicit mai productive. Poate cand erai copil visai sa fii profesor. Acum e momentul sa afli daca asta a fost cu adevarat vocatia ta. Esti pus in situatia de a invata pe altcineva si depinde de tine cum te descurci.

Horoscopul zilei de azi Varsator 30 Iunie 2010
Persoane la care nici nu te-ai gandit acum iti sar in ajutor. De fapt se pregatesc sa-ti incredinteze tie o suma de bani spre administrare. Daca castiga ei, castigi si tu. Vei auzi cateva barfe la serviciu care te vor pune pe ganduri. Nu fa greseala de a le raspandi mai departe. In fiecare birou trebuie sa existe o persoana de acest gen dar cel mai bine ar fi s-o eviti.

Horoscopul zilei de azi Pesti 30 Iunie 2010 
Perioada de liniste din viata ta reuseste sa te nelinisteasca doar. Te temi sa nu fie linistea dinaintea furtunii. Calmeaza-te pentru ca faptul ca nu se intampla nimic e mai bine decat sa inregistrezi pierderi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS