Horoscopul zilei de azi 29 Iunie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail



    Horoscopul zilei de azi Berbec 29 Iunie 2010 
Nu prea simti ca ai de ce sa te aplauzi. Daca nu mai sti ce ai de facut arunca o privire in agenda si asta ar trebui sa te lamureasca. Vei rasplatit doar daca iti vei urmari obiectivele cu perseverenta.



Horoscopul zilei de azi Taur 29 Iunie 2010  
Pana acum ai fost foarte autoritar si egoist cu finantele tale. Incepi sa privesti lucrurile cu obiectivitate si iti dai seama ca nu vrea nimeni sa profite de tine doar ca banii trebuiesc rulati. Te simti mai puternic dupa ce ai primit suma de bani. Deja devii mai sensibil si mai atent la tot ce te inconjoara. Daca tot i-ai primit, nu-ti petrece ziua doar cu activitatile din agenda.



Horoscopul zilei de azi Gemeni 29 Iunie 2010 
 Esti dispus sa impartasesti din secretele tale si celorlalti. Le dai sfaturi tututor si esti cautat acum. Lumea te respecta si au incredere in tine dorind sa-ti urmeze exemplul. Stii foarte bine ca daca continui sa eviti situatiile neplacute la birou ele te vor urmari mereu. Rezolva problemel la momentul potrivit.



Horoscopul zilei de azi Rac 29 Iunie 2010 
Nu mai esti atat de inversunat ca pana acum sa agonisesti. Asta nu inseamna ca iti abandonezi planurile ci pur si simplu iti schimbi modalitatea de abordare. Nu te simtii intimidat de formalitati. Trebuie sa te comporti normal si sa rectioneazi ca in momentele din familie unde stim cu totii ca te simti cel mai in siguranta.



Horoscopul zilei de azi Leu 29 Iunie 2010 
Devii popular datorita banilor de care dispui. Lumea stie de tine si-ti va retine numele. Bucura-te de celebritate desi existi intr-un domeniu controversat. Succesul tau vine o data cu munca bine facuta. Important este si cum reusesti sa faci asta pentru ca o atitudine de nesuferit iti va afecta serios imaginea.



Horoscopul zilei de azi Fecioara 29 Iunie 2010 
Te simti singur si neajutorat in acest domeniu. Nu mai sare nimeni in ajutorul tau dar macar stim ca stai bine la capitolul economii. Esti coplesit de treburile de la servici, iar dimineata ti se pare greu sa te apuci. Poate ca daca mai lucrezi seara vei reusi sa ajungi la zi cu proiectele.



Horoscopul zilei de azi Balanta 29 Iunie 2010
Azi este posibil sa auzi despre o mostenire care ti se cuvine. Este vorba despre o casa sau pamanturi. Totusi ai grija ce semnezi. E o adevarata provocare sa stai la birou cand toate treburile sunt asa de plictisitoare. Trebuie sa-ti gasesti noi responsabilitati care sa te distreze.



Horoscopul zilei de azi Scorpion 29 Iunie 2010 
Vorbesti foarte mult la telefon, te ocupi de corespondenta iar internetul e cel mai bun prieten al tau. De aici vin si fondurile, castiguri mici pentru care nu depui un efort mare. Un nou coleg poate sa te intrerupa de la treburile zilnice. Nu lasa sa te afecteze si adu-ti aminte ca si tu ai fost la inceput.



Horoscopul zilei de azi Sagetator 29 Iunie 2010 
Esti la limita. Iti asumi riscuri nejustificate uneori. Informeaza-te atent si invata din experientele anterioare inainte de a lua decizii. Daca esti sef ar trebui sa fii mai atent la angajati. Controleaza-i cu obiectivitate. In acelasi timp fii atent si la superiorii tai. Orice legatura cu angajatii companiei trebuie studiata atent astazi.



Horoscopul zilei de azi Capricorn 29 Iunie 2010 
Ai tot asteptat ca ceilalti sa-ti inapoieze banii imprumutati dar acum te-ai saturat. Vei merge personal si le vei cere inapoi. Cei care au datorii la tine ar trebui sa se pregateasca pentru ca nu vei fii prea diplomat.



Horoscopul zilei de azi Varsator 29 Iunie 2010 
Daca iti doreai cu adevarat sa devii astronaut probabil ca erai deja, asa ca nu lasa astazi ca vechile idei si dorinte sa-ti afecteze deciziile in cariera. Ramai concentrat pe actuala meserie.



Horoscopul zilei de azi Pesti 29 Iunie 2010 
Concentreaza-te pe lucruri care sunt cu adevarat importante cum ar fi munca ta. O zi de munca intensa iti vor scoate din cap visele si poeziile care iti manipuleaza gandurile.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS