Horoscopul zilei de azi 28 Iunie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

    Horoscopul zilei de azi Berbec 28 Iunie 2010
Problemele care le-ati avut iti dadeau impresia ca relatia cu partenerul nu mai este ceea ce a fost. De fapt te-ai inselat si astazi ti se va confirma ca doar sunteti mai puternic legati si nimic nu mai poate sa va desparta.

Horoscopul zilei de azi Taur 28 Iunie 2010
Rudele apropiate te invita la o petrecere. Nu trebuie sa cheltuiesti prea mult pentru a petrece ziua in familie. Faptul ca mintea-ti zboara doar la dragoste nu te impiedica sa te descurci la serviciu. Chiar vei ramane peste program si vei munci suplimentar ceea ce te va ajuta pe viitor.

Horoscopul zilei de azi Gemeni 28 Iunie 2010
E foarte bine ca te gandesti ca banii care i-ai castigat sa-i investesti in continuare. Orice ai vrea sa intreprinzi acum se va inregistra cu succes din punct de vedere financiar. Corespondenta de la locul de munca te va deranja astazi. Nu te impacienta si rezolva-le pe rand, cum vin. Eficienta ta sta si in modul cum reusesti sa interactionezi cu ceilalti.

Horoscopul zilei de azi Rac 28 Iunie 2010
Chiar daca primesti unele garantii tot nu esti multumit. Vrei mai mult si mai mult. Gandul iti zboara departe dar totusi asta nu te face sa actionezi precipitat. Sa-i aduni pe toti in jurul biroului tau e cam mult ce-i drept, dar din cand in cand e bine sa-ti chemi colegii pe langa tine. Succesul vine si in urma socializarii. Fii ospitalier!

Horoscopul zilei de azi Leu 28 Iunie 2010
Cea mai importanta parte din veniturile tale vin din strainatate sau din surse neconventionale. Noua tehnologie te poate ajuta in succesul proiectelor tale. Cineva trebuie sa avanseze si acela s-ar putea sa fii tu. O data ce te-ai descurcat cu sarcinile sefului n-are rost sa nu ramai pe post.

Horoscopul zilei de azi Fecioara 28 Iunie 2010
Un castig ce l-ai obtinut de pe urma judecatii tale corecte te va face astazi popular. Toata lumea va veni sa te intrebe cum ai procedat si te va lauda pentru performantele tale. Un castig ce l-ai obtinut de pe urma judecatii tale corecte te va face astazi popular. Toata lumea va veni sa te intrebe cum ai procedat si te va lauda pentru performantele tale.

Horoscopul zilei de azi Balanta 28 Iunie 2010
Daca nu ai mai fi atat de autoritar si dominator cu rudele apropiate sau cu vecinii ai putea obtine multe beneficii de pe urma lor. Trateaza-i pe toti in mod egal si nu-i mai privi cu superioritate.

Horoscopul zilei de azi Scorpion 28 Iunie 2010
Banii nu se gasesc intr-un singur loc. Esti nevoit sa calatoresti si sa faci multe drumuri pentru ai obtine. Nu refuza nicio oferta care inseamna deplasare pentru ca asociatii ii vei intalni la drum.

Horoscopul zilei de azi Sagetator 28 Iunie 2010
Esti constient de tot ce inseamna jobul tau. Responsabilitatea vine natural dar ai nevoie si de pasiune. Imagineaza-ti cum ar fi sa treci la un alt nivel si asta te va motiva mai mult.

Horoscopul zilei de azi Capricorn 28 Iunie 2010
Primesti ajutorul atat de la persoane de sex feminin cat si de cel masculin. Nu gandi cu prejudecati. Sfaturile care le primesti azi sunt foarte importante si mai ales urmandu-le poti castiga venituri suplimentare.

Horoscopul zilei de azi Varsator 28 Iunie 2010
Persoanele responsabile cu salariul tau sunt cam rigide in gandire. Nu prea poti sa-i influentezi, dar daca iti pui in practica ideile originale de unul singur ai toate sansele sa reusesti.

Horoscopul zilei de azi Pesti 28 Iunie 2010
Investeste pentru casa. Orice obiect cumparat acum iti va aduce liniste mai tarziu si-ti va infrumuseta spatiul de locuit. Esti bagat in ceata si nu reusesti sa te concentrezi la munca azi. Ar fi bine sa-ti iei dupa-amiaza libera si sa faci ceva ce-ti place si ce nu ai reusit de mult.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS