Horoscopul zilei de azi 27 Iunie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

    Horoscopul zilei de azi Berbec 27 Iunie 2010
Calatoriile scurte in interes de afaceri iti vor rezolva si problemele financiare. Toate veniturile care le obtii le vei imparti cu membrii familiei pentru ca sunt foarte importanti pentru tine in perioada aceasta.

Horoscopul zilei de azi Taur 27 Iunie 2010
Foarte multe calatorii scurte vei face din diverse motive. Din fiecare loc vizitat iti vei achizitiona cate ceva. Nu esti nerabdator la servici ci doar motivat. Daca iti doresti sarcini in plus e bine sa le comunici. Pastreaza-ti atitudinea pozitiva iar rasplata va veni negresit.

Horoscopul zilei de azi Gemeni 27 Iunie 2010
Nu te-ai gandit vreodata ca o relatie amoroasa iti poate oferi siguranta materiala. Uite ca acum se intampla! Primesti venituri substantiale de la partenerul cu care traiesti o poveste de dragoste.

Horoscopul zilei de azi Rac 27 Iunie 2010
Daca pana acum te mai gandeai la glorie acum nu e cazul. Toate rezulatatele tale le masori in lucruri materiale si mai ales in bani. Nu mai crezi in vise si idealuri, ci ai nevoie de lucruri palpabile.

Horoscopul zilei de azi Leu 27 Iunie 2010
Rabdarea ti-e pusa la incercare. Te sfatuim sa mai rezisti cateva zile. Indata vei primi o sansa la care nici nu te gandeai sau careia nu-i dadea posibilitati de realizare. Modele de urmat sunt peste tot. In orice moment poti intalni o persoana care sa-ti schimbe total cariera. Pe de alta parte cineva te urmareste indeaproape.

Horoscopul zilei de azi Fecioara 27 Iunie 2010
Mama sau sotia vine acum cu o idee de afecere foarte profitabila. Iti sugeram sa te lasi pe mana lor pentru ca ai sanse de castig si tu. Ai tendinta de a abandona totul si a pleca acasa. Crezi ca ti-ai intrecut limitele dar de faptul pur si simplu nu te descucri intr-o problema. Persevereaza si nu abandona.

Horoscopul zilei de azi Balanta 27 Iunie 2010
Astazi poti face minuni intr-un departament creativ. Nu pare mult la prima vedere dar poate afecta intreg procesul. In mod cert iti vei surprinde colegii cu ideile tale originale.

Horoscopul zilei de azi Scorpion 27 Iunie 2010
Daca ceva ti se pare in neregula azi opreste-te si gandeste-te ce se intampla cu adevarat. E posibil ca imaginatia ta sa fie de vina si sa creezi situatii care nu exista de fapt. Nu actiona pana nu-ti dai seama care-i realitatea.

Horoscopul zilei de azi Sagetator 27 Iunie 2010
Ai primit proiectul la care visai de mult?! E normal sa fii fericit, dar implica-ti si partenerul pentru ca acesta sa nu se simta neglijat. S-ar putea sa primesti ajutor nesperat. Ti-e greu sa eviti conflictele astazi. Nu poti sa tii gura inchisa. Totusi asigura-te ca ai argumente pentru ceea ce ai de spus. Ai grija si la tonul care-l folosesti.

Horoscopul zilei de azi Capricorn 27 Iunie 2010
Chiar si managerii de top mai au nevoie sa fie motivati din cand in cand. Poate de aceea esti in starea in care te afli. Gaseste ceva care sa te faca sa mergi mai departe cu mai mult spor.

Horoscopul zilei de azi Varsator 27 Iunie 2010
Partenerul se afla intr-o dispozitie meditativa, dar va avea placere sa-ti impartaseasca ideile lui. Asculta-l cu atentie chiar daca ai impresia ca ai mai auzit lucrurile astea de o mie de ori.

Horoscopul zilei de azi Pesti 27 Iunie 2010
Persoanele mai in varsta ca tine vor incerca sa profite de tine. Ai grija cu ei pentru ca sunt binevoitori doar atat cat au ei nevoie de tine. Tabieturile tale trebuiesc analizate. Elimina proastele obiceiuri si pastreaza-le pe cele care te-au ajutat intr-adevar sa ajungi unde esti.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS