Horoscopul zilei de azi 26 Iunie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

    Horoscopul zilei de azi Berbec 26 Iunie 2010
E o zi perfecta pentru a incerca orice are legatura cu arta, sau in general e bine sa iesi in lume. Energia care o ai te poarta pe culmi inalte si acum te poti adresa culturii dintr-o forma generala. Esti inspirat si vei gasi astfel o solutie la o problema care te chinuie de multa vreme.

Horoscopul zilei de azi Taur 26 Iunie 2010
Nu ai stare si esti predispus la a face cheltuieli suplimentare astazi. Nu sunt obligatorii si nu ai nevoie de lucrurile acelea. Ai auzit o veste buna in privinta banilor dar asteapta pana la concretizare inainte de a te arunca cu capul inainte.

Horoscopul zilei de azi Gemeni 26 Iunie 2010
Te atrage lumea divertismentului. Tu o iei ca pe o joaca dar cand observi ca se pot castiga sume frumoase de bani pornind de la o distractie te pui serios pe ganduri. Oricine isi poate da cu parerea dar tu esti inclinat spre critica astazi. Te misti greu si nu esti in forma. Te sfatuim sa fi mai energic si sa te apuci de treaba.

Horoscopul zilei de azi Rac 26 Iunie 2010
S-ar putea sa simti o oarecare frica fata de superiori astazi. Nu lasa ca acest lucru sa te tina inchis in casa. Asuma-ti responsabilitatea pentru faptele tale si adopta decizii judecand corect, pentru a-ti pastra jobul.

Horoscopul zilei de azi Leu 26 Iunie 2010
Fiind mai eficient la locul de munca iti poate schimba ideea de a schimba jobul neaparat. Nu incerca sa schimbi domeniul ci mai degraba avanseaza pe alt post in cel in care esti deja.. Daca nu sti cum, ia exemplu de la unul dintre superiorii tai.

Horoscopul zilei de azi Fecioara 26 Iunie 2010
Esti dispus de a face tot posibilul pentru a termina un proiect azi. Daca asta inseamna sa fi individualist si sa gestionezi resursele care le ai cu grija o vei face in mod cert. Ai timp sa fi generos alta data.

Horoscopul zilei de azi Balanta 26 Iunie 2010
Ai tendina de a fi radical. La tine ori ii alba ori ii neagra. Asta te poate face sa nu intelegi chiar toate aspectele problemei. Gaseste calea de mijloc pentru ca lucrurile nu sunt asa de rele precum par.

Horoscopul zilei de azi Scorpion 26 Iunie 2010
Nu poti sa faci conexiuni logice pentru ca esti prea prins in lumea viselor. Totusi intuitia te va salva si vei investi exact unde trebuie. Acum e momentul! Vesti bune de anunta astazi. Te vor face sa sari in sus de bucurie. E bine sa ramai temperat totusi, in spatele cuvintelor s-ar putea afla altceva decat pare la prima vedere.

Horoscopul zilei de azi Sagetator 26 Iunie 2010
Este de admirat cat de ambitios poti sa fii, dar nu vei reusi sa ajungi unde vrei daca astepti numai evenimente exceptionale. Gaseste-ti satisfactii in munca de zi cu zi si construieste incet da sigur.

Horoscopul zilei de azi Capricorn 26 Iunie 2010
Cand vezi ca lucrurile la servici se clatina e bine sa intervii cu discursuri motivatoare. Daca nu te crezi potrivit uita-te in jur pentru a gasi persoana potrivita de a intretine atmosfera.

Horoscopul zilei de azi Varsator 26 Iunie 2010
Acum e momentul in care te poti bucura. Niste bani din strainatate iti fac ziua buna. Posibil ca o ruda ce locuieste in afara tarii sau o matusa excentrica sa-si aduca aminte de tine. Oricat de pus pe treaba esti si oricat de mult iti doresti sa avansezi nu uita de bunul simt. Ramane inca, un criteriu care te diferentiaza de ceilalti.

Horoscopul zilei de azi Pesti 26 Iunie 2010
Talente native iti pot aduce venituri suplimentare. Asa ca daca stii sa canti sau esti o fire artistica acum e momentul sa te folosesti de aceste lucruri. Ca sa mergi mai departe nu ar trebui sa fie un mister pentru tine. Daca lucrurile inca nu-ti sunt clare intreaba-ti direct superiorii care vor fi urmatoarele mutari.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS