Horoscopul zilei de azi 1 Iulie 2010

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi Berbec 1 Iulie 2010

Primesti bani pe hartie de la o persoana de sex masculin. Deja ti-ai si facut planuri cum o sa-i cheltui. Totusi mai asteapta pana la concretizarea recompensei. Nu lasa telefoanele si mailurile sa-ti ocupe intreaga zi. Rezuma-te la esential, astfel putandu-te sa te concentrezi pe ce este mai important. Nu mai asa iti poti pastra judecata corecta pentru munca ta




Horoscopul zilei de azi Taur 1 Iulie 2010

Ai muncit foarte mult pana acum si nu ai primit rasplata materiala. Acum e cazul sa ti-o iei pe toata si sa planifici concediul de mult visat. Poti sa faci azi lucrurile care nu tin de caracterul tau. Poti sa te provoci la intrecere cu colegii de serviciu sau orice alta actiune ce-ti poti permite pentru a te simti liber.


Horoscopul zilei de azi Gemeni 1 Iulie 2010 
Ai fost aproape de castig. Te-ai bazat doar pe speculatii si intuitie, iar in aceste cazuri mai si pierzi. Noroc ca este o suma mica. Ai devenit paranoic si te uiti neincetat in spate. Frica te cuprinde si-ti imaginezi situatii care nu exista. Ramai concentrat pe realitate nu pe lucruri ce ar fi putut sa fie.

Horoscopul zilei de azi Rac 1 Iulie 2010 
Nu te mai gandesti la bani. In consecinta nici venituri nu vor mai aparea. Important este ca te simti multumit de situatie. Daca ceri sfatul cuiva nu trebuie sa-ti fie rusine. Daca te simti coplesit de situatie cere ajutorul. Daca te inchizi in tine e mai usor dar nu si mai eficient.

Horoscopul zilei de azi Leu 1 Iulie 2010 
Toate proiectele care le gandesti au ca finalitate cresterea veniturilor. Nu mai ai nevoie de faima sau glorie. Atitudinea ta la birou nu este unica dar totusi neobisnuita. Toata lumea are o sansa de a-si exprima sperantele si dorintele, asa ca profita de ocazie si asculta-le pe ale celorlalti.

Horoscopul zilei de azi Fecioara 1 Iulie 2010
Esti foarte comunicativ in aceasta privinta. Iti place sa vorbesti de banii tai. Important este ca cineva auzindu-te s-ar putea sa-ti propuna o noua afacere. O cale de a vedea cat de important esti pe postul tau este de a face o greseala. Nu te vei simti rusinat dar sigur va redefini importanta pe care o ai. Greseste cu incredere azi!

Horoscopul zilei de azi Balanta 1 Iulie 2010 
Familia este foarte importanta pentru tine in aceasta perioada. Nu vei ezita sa scoti o suma de bani din cont pentru a-ti ajuta o ruda apropiata. Interactioneaza cu ceilalti si experimenteaza lucruri noi. Ai nevoie sa muncesti din greu dar sa si te distrezi. Nu se poate in acelasi timp, dar dupa program e indicat sa socializezi putin.

Horoscopul zilei de Scorpion azi 1 Iulie 2010 
Esti foarte persuasiv. Calitatile de negociator trebuie exploatate astazi. Nimic nu te impiedica sa obtii mai mult decat ai sperat. Esti multumit de suma de bani care o primesti de la servici. Nu ai inca afacerea proprie dar tot e important.Bookmark

Horoscopul zilei de azi Sagetator 1 Iulie 2010 
Persoanele de sex feminin doresc sa te ia la cumparaturi. Li se pare ca esti cel mai potrivit pentru a-i sfatui in aceasta privinta. Nu refuza oferta pentru ca stii ca si tu vei cere parerea cuiva la un moment dat.

Horoscopul zilei de azi Capricorn 1 Iulie 2010 
Cei care au datorii la tine erau foarte colerici in aceasta perioada. Acum sunt dezarmati. Poti sa-ti recuperezi banii linistiti. Apar tensiuni cu middle managerii si cand discutiile pornesc de la o coala de hartie sau un creion lucrurile devin si mai enervante. Zambeste doar si nu te duce sa le spui superiorilor.

Horoscopul zilei de azi Varsator 1 Iulie 2010
Nu ai avut curaj pana acum sa investesti la bursa. De azi vei simti o nevoie ciudata. Te simti pregatit sa-ti asumi riscuri noi si sa-ti urmaresti proiectele cu indarjire pana la capat. Nu-i nevoie decat de o idee buna pentru a anima atmosfera din birou. Poate nu esti chiar tu cel care ia initiativa dar participa si o sa te simti bine.

Horoscopul zilei de azi Pesti 1 Iulie 2010 
Partenerul castiga mai mult ca tine. Nu-i nicio problema! De cat sa pierzi timpul cu invidii mai bine profita si cheltuiti banii impreuna. Esti implicat total in munca ta astazi. Nu te stresa singur pentru un lucru ce il poti impartasi cu cu colegii. Sunt gata sa te ajute asa ca fii pregatit de colaborare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS