Horoscop Urania Sagetator 23-29 Ianuarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
       Pentru Sagetatori, saptamana aceasta poate sa aduca surprize placute in planul, invataturii, al comunicarii, al dialogului, al examenelor. Chiar daca examenele vor fi grele sau foarte grele. Vor reusii sa izbandeasca chiar daca situatiile sunt dificile si concurenta e mare. Sunt intr-o competitie pe care o vor castiga, deoarece este un moment in care sagetatorii pot sa faca fata unor factori de stres sau de conflict, datorita unor calitati, virtutii pe care unii dintre ei nu banuiau ca le pot detine sau le pot dezvolta.

La capitulul bani lucrurile sunt complicate pentru cei din Zodia Sagetator in aceasta saptamana. S-ar putea sa fie nevoiti sa scoata multi bani din buzunar, sa plateasca o datorie, sau sa dea un avans pentru o chestiune care are o anume logica in existenta lor. Sagetatorii nu sunt in forma baneasca, nu au banii disponibili, de aceea vor fi obligati sa faca tot felul de artificii, sa se imprumute.
Horoscop Urania 2010

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS