Horoscop Urania Scorpion 23-29 Ianuarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

      Pentru cei nascuti in Scorpion saptamana 23-29 ianuarie 2010 este puternica si determinanta. Scorpionii s-ar putea sa o duca putin mai bine sau mai usor decat alte zodii. Se poate vorbii de o lupta pentru putere, pentru afirmare s-au pentru mentinere intr-un loc care tine de domeniul victoriei sau de domeniul unei capacitati de coordonare.

Cei care nu au ajuns in pozitii, functii de conducere vor face tot ce este posibil sa promoveze, sa ajunga sa fie in frunte, sa coordoneze o activitate, sa se afirme, sa fie admirati, chiar daca pentru asta trebuie sa faca multe sacrificii.

Pentru nativii in Scorpion viata nu e usoara, dar e palpitanta, intensa, provicatoare, le ofera multe mize mari, interesante. Vor avea mult noroc si sansa.


In zilele de 28, 29 ianuarie 2010 sunt foarte inventivi , creatori, rafinati, mai ales cei care activeaza dintr-un domeniu artistic. Scorpionii vor avea multa bucurie interioara, unii se vor lasa cuprinsi de reverie si isi vor oferii cate o placere. O excursie, o masa deosebita, in asa fel incat sa serbeze un fel de succes, reusita.
Horoscop Urania 2010

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS