Horoscop Urania Pesti 23-29 Ianuarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
       Intre 23 si 25 ianuarie cei nascuti in Zodia Pestilor ar fi bine sa nu isi propuna sa rezolve chestiuni importante, mai ales pe calea dialogului. Este un moment care ii transforma in niste fiinte exagerate si rigide. In loc sa fie corecti si sa actioneze pe baza unor principii, Pestii reactioneaza pe baza unor impulsuri egoiste si a unei incapatanari care nu le este structurala, nu le este fundamentala si proprie. Este o stare de spirit artificiala, rezultatul unei inclestari si a unei rezonante astrale complicate. Amanati toate deciziile si asteptati sa treaca aceste zile.

Saptamana 23.01-29.01.2010 este o perioada complicata pe axa sanatatii. Trebuie sa va odihniti, sa va ocupati de trupul vostru, de suflet, de medicamente, de alimentatie, de terapie, de igiena, de dieta, de curatenie, de ordine interioara si exterioara, de impacare.

Evitati stresul unor discutii controversate, a unor acuzatii, a unor momente tensionate. Distrati-va si relaxati-va la un film, cititi o carte, mergeti la o baie cu petale inmiresmate, tratamente cosmetice, faceti acele lucruri care le-ati dorit si nu le-ati facut pana acum. Sitetmul nervos este pus la grea incercare si aveti grija sa depasiti aceasta perioada complicata, sa va recuperati sanatatea si sa va mentineti in forma.
Horoscop Urania 2010

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS