Horoscop Urania Balanta 23-29 Ianuarie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail



      Pentru cei din zodia Balanta, in aceasta saptamana, componenta spirituala, a familiei, a prieteniei, va conta mai mult de cat componenta baneasca, a contractelor, a afacerilor. Este o saptamana complicata, agitata, dinamica, conflictuala.

Cei nascuti in semnul Balantei incep sa regrete foarte multe lucruri, incep sa se dezorganizeze pe dinauntru. Regreta un pas facut in toamna sau in vara, regreta ca nu au facut foarte multe lucruri cu un an sau doi in urma.

Incepand din saptamana 23.01-29.01.2010 acesti nativi in Balanta incep sa nu mai aiba echilibru pe care l-au avut. Binele din viata lor va fi tot mai rar in acest an si tine mai mult de statutul unei fete morgana, dupa ce in 2008 si 2009 au dus-o bine.

Zilele de 28, 29 ianuarie 2010 si ulterioare, le vor aduce celor nascuti in Balanta foarte multa bataie de cap si foarte multa nedumerire. Ei se vor uimi de natura umana, de partener, de prieteni si cunoscuti, care isi arata adevarata fata. Povestile de dragoste sunt zguduite bine de tot si foarte multe dintre ele se rup, se termina, se epuizeaza.

In aceasta saptamana apar tot felul de vicii ascunse ale relatiilor dintre parinti si copii sau ale unor interventii malefice pe care cei din preajma au avut grija de-a lungul timpului sa le alimenteze.
Horoscop Urania 2010

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS