Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 februarie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 19-25 februarie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Berbeci, sunteți sub protecția runei Eolh, care vă va feri de orice rău. Simțiți-vă în siguranță și bucurați-vă de această perioadă magică!


Taur:

Tauri, pregătiți-vă de aventură! Aștrii vă pregătesc o călătorie memorabilă. Intervalul 19-25 februarie este ideal pentru a explora noi meleaguri.


Gemeni:

Gemeni, fiți atenți la mesajele importante care vă așteaptă! Runa vă cere să fiți receptivi și pregătiți pentru o schimbare semnificativă.






Rac:

Raci, nu vă grăbiți! Așa cum spune proverbul, graba strică treaba. Rămâneți calmi și perseverenți, iar succesul va fi al vostru.


Leu:

Lei, aveți o săptămână plină de dileme. Vreți o schimbare, fie că e vorba de o nouă casă sau de un alt loc de muncă. Nu vă temeți, Universul vă va ghida spre o alegere favorabilă.


Fecioară:

Fecioare, nebuloasele se risipesc! Veți găsi în sfârșit soluția la o problemă care vă frământa de mult timp. O discuție sinceră cu familia va fi cheia succesului.






Balanţă:

Balanțe, un adevăr important vă așteaptă la începutul săptămânii! Informația pe care o veți primi vă va schimba perspectiva asupra vieții.


Scorpion:

Scorpioni, relaxați-vă și detașați-vă de griji! Runa vă transmite o veste bună: cineva drag vouă se bucură de o sănătate excelentă.


Săgetător:

Săgetători, pregătiți-vă pentru un salt spectaculos în existența voastră! Lucruri fantastice vă așteaptă de acum încolo.






Capricorn:

Capricorni, sunteți norocoșii săptămânii! Runa Wunjo vă aduce victorii în toate planurile. Bucurați-vă de succesul meritat.


Vărsător:

Vărsători, o nouă bătălie vă așteaptă, dar victoria este a voastră! Nu vă temeți de dispute, căci sunteți destinați să ieșiți învingători.


Peşti:

Pești, sunteți conectați cu Divinitatea și plutiți într-o lume magică. Detașarea de cotidian vă va ajuta să găsiți răspunsurile pe care le căutați.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS