Horoscop 19-25 februarie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 19-25 februarie 2024

Soarele și Mercur se alătură dansului cosmic în Pești, aducând o săptămână destul de anevoioasă. În perioada 19-25 februarie, pot apărea fel și fel de evenimente în familie şi situaţii agitate, greu de dus la capăt.


Horoscop 19-25 februarie 2024, Berbec:

E timpul să vă energizați! Profitați de timpul liber pentru mișcare și plimbări lungi. Analizați planurile pentru acest an și luați decizii importante cu mintea limpede, anunță horoscop-urania.org.


Horoscop 19-25 februarie 2024, Taur:

Sunt situații tulburi în familie? Abordați-le cu diplomație și găsiți soluții mulțumitoare pentru toți. La serviciu, atmosfera e bună și problemele se rezolvă.


Horoscop 19-25 februarie 2024, Gemeni:

Pregătiți-vă pentru călătorii și plimbări relaxante! Mercur aduce o atmosferă liniștită și romantică. Aveți încredere în destin și bucurați-vă de zile norocoase.






Horoscop 19-25 februarie 2024, Rac:

Financiar, sunteți pe val! Adunați bani din diverse surse. Investiți în cursuri pentru copii sau în abonament la ce vă relaxează. Merită să investiți în voi!


Horoscop 19-25 februarie 2024, Leu:

Aveți răbdare cu cei care vă solicită ajutorul. Discuțiile neplăcute pot deteriora atmosfera. Ocupați-vă de un proiect amânat și pregătiți-vă de drumuri după 23 februarie.


Horoscop 19-25 februarie 2024, Fecioară:

Venus pune capăt tensiunilor cu familia. Veți avea o săptămână superbă, cu vești bune legate de serviciu. E posibilă o promovare datorită succesului la un proiect dificil.






Horoscop 19-25 februarie 2024, Balanţă:

Concentrați-vă asupra relației sentimentale și asupra prietenilor apropiați. Prindeți mai multă încredere în voi și impuneți-vă cu tact, fără a-i îndepărta pe cei dragi vouă.


Horoscop 19-25 februarie 2024, Scorpion:

Se anunță satisfacții la serviciu! Veți reuși să lansați un proiect nou. Luni și marți sunt zile favorabile, iar acasă, necazurile se estompează temporar. Atenție la riscuri de accidente după 22 februarie!


Horoscop 19-25 februarie 2024, Săgetător:

Momentele dificile în familie vă pot pune la răscruce de drumuri. Mercur scoate la iveală problemele ascunse. Rezervați-vă timp pentru a le rezolva.






Horoscop 19-25 februarie 2024, Capricorn:

Aveți grijă la relațiile cu prietenii și rudele neglijate! Fiți mai sociabili și atenți la nevoile lor. La serviciu, evitați problemele cu colegi nesiguri sau profitori.


Horoscop 19-25 februarie 2024, Vărsător:

Puneți ordine în finanțe! O perioadă de disciplină financiară vă așteaptă. Salariul ar putea întârzia, deci fiți chibzuiți cu cheltuielile.


Horoscop 19-25 februarie 2024, Peşti:

Mercur vă poate aduce noi surse de venit. Evitați cheltuielile mari până la un salariu mai consistent. Spre final de lună, Venus avertizează asupra unor probleme de sănătate! Odihniți-vă și aveți grijă de voi.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS