Etalarea şi interpretarea runelor, 26 februarie - 3 martie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 26 februarie - 3 martie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Pășiți pe un teren alunecos, dragi Berbeci! Atenție sporită la tot ce faceți și spuneți, căci o scânteie poate aprinde un foc devastator. Deciziile financiare necesită prudență maximă!


Taur:

O avalanșă de mesaje vă va năpădi în această săptămână. Unul dintre ele va fi extrem de important, o rază de lumină ce va străpunge norii de neclaritate. Alegeți cu grijă sfaturile pe care le urmați!


Gemeni:

Surpriză uriașă! Wunjo, runa norocului, vă zâmbește larg. Pregătiți-vă pentru victorii în toate planurile, încrederea fiind cheia succesului vostru!






Rac:

Un adevăr monumental vă așteaptă să-l descoperiți. Fie vă va marca viața, fie o va schimba radical. Fiți pregătiți pentru o revelație cutremurătoare!


Leu:

O aură de mister vă va înconjura în această săptămână. Vă retrageți în cochilia voastră, departe de ochii și urechile lumii. Nimeni nu va pătrunde în tărâmul gândurilor voastre regale.


Fecioară:

Vă așteaptă o săptămână mai complicată, dar aveți puterea de a o depăși. Runa Uruz vă insuflă forță și tărie, calități de care veți avea nevoie în această perioadă.






Balanţă:

Soluția la o problemă chinuitoare se află la îndemână. O discuție sinceră cu familia va dezvălui calea spre rezolvare. Consiliul familiei va fi salvatorul vostru!


Scorpion:

Gata de aventură? Aștrii vă pregătesc pentru o călătorie minunată, presărată cu satisfacții și împliniri. Faceți-vă bagajele și porniți cu încredere spre orizonturi noi!


Săgetător:

Sunteți sub protecția divină a runei Eolh, care vă va feri de orice rău. Simțiți-vă în siguranță și explorați cu curaj universul vast din jurul vostru!






Capricorn:

Schimbări majore vă așteaptă chiar după colț. Fiți pregătiți pentru o transformare radicală a vieții voastre, ce va începe la sfârșitul lunii februarie. Adaptabilitatea va fi cheia succesului!


Vărsător:

O mică bătălie se anunță la orizont, dar nu vă temeți! Runa vă sfătuiește să vă păstrați calmul și să vă apărați cu înțelepciune. Victoria va fi a voastră!


Peşti:

Schimbări importante vă așteaptă acasă în curând. Fiți receptivi la semnalele Universului și pregătiți-vă pentru o nouă etapă în viața voastră domestică. Adaptarea va fi esențială!


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS