Horoscopul zilei de luni, 1 ianuarie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 1 ianuarie 2024

Horoscop 1 ianuarie 2024, Berbec:

Astăzi este important să vă monitorizați starea de sănătate, deoarece Luna traversează Casa sănătății și nu este exclus să vă confruntați cu unele disconforturi dacă persistați în a mânca exagerat! În plus, s-ar putea să apară unele situații în relația voastră de cuplu care să vă trezească anumite frici. Încercați să evitați discuțiile care ar putea duce la certuri, conform horoscop-urania.org.


Horoscop 1 ianuarie 2024, Taur:

Luna traversează Casa iubirii și a aventurilor romantice. Veți fi surprinși de un cadou pe care-l primiți de la partenerul de cuplu. În același timp, gândurile voastre se îndreaptă spre proiectele profesionale de viitor și la faptul că trebuie să recuperați o sumă de bani de la un prieten, anunță horoscopul zilei de azi.


Horoscop 1 ianuarie 2024, Gemeni:

Astăzi, Luna traversează Casa familiei și este posibil să organizați o masă cu rudele, să vă întâlniți cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult. Vă simțiți fericiți în mijlocul familiei și decideți să organizați mai des întâlniri. Planul relațional este încă tensionat.






Horoscop 1 ianuarie 2024, Rac:

Luna, guvernatoarea voastră, se află astăzi pe Casa comunicării și deplasărilor și se prea poate să fiți mai mult pe drumuri, în partea a doua a zilei, să ieșiți cu familia, cu prietenii, să mergeți în vizite și poate chiar în afara orașului, să vă hotărâți în ultimul moment.


Horoscop 1 ianuarie 2024, Leu:

Astăzi este posibil să vă faceți un bilanț financiar, să vă programați niște ieșiri, călătorii, vacanțe. Vă propuneți să vă relaxați mai mult, să vizitați alte țări, culturi, să vă lărgiți orizonturile cunoașterii prin călătorii, care sunt cele mai ușoare lecții de viață.


Horoscop 1 ianuarie 2024, Fecioară:

Luna traversează, astăzi, zodia voastră și formează un aspect armonios cu Soarele, în tranzit prin Casa iubirii și aventurilor romantice. Dacă sunteți singuri, pregătiți-vă să primiți niște declarații, care să vă ia prin surprindere! Dacă faceți parte dintr-un cuplu mai „sudat”, partenerul vă pregătește mai multe surprize, anunță horoscopul zilei.






Horoscop 1 ianuarie 2024, Balanţă:

Astăzi se prea poate să nu vă simțiți în apele voastre, dacă ați petrecut în noaptea de revelion. Vă simțiți obosiți și doriți să vă reechilibrați. Luna traversează Casa izolării și introspecției și veți avea niște revelații, în urma unei discuții cu cineva, care v-a provocat la o conversație interesantă.


Horoscop 1 ianuarie 2024, Scorpion:

Sectorul prietenilor este activat astăzi, așa că veți petrece ziua înconjurați de prieteni și grupurile pe care le frecventați. Distracția este garantată și s-ar putea să puneți la cale și un proiect împreună, să vă implicați și într-o campanie umanitară.


Horoscop 1 ianuarie 2024, Săgetător:

Astăzi sunteți în lumina reflectoarelor, pentru că Luna traversează Casa afirmării și imaginii voastre. Veți fi în centrul atenției și veți căuta să-i mobilizați pe toți, să organizați o întâlnire între prieteni. Este cel mai bun moment, pentru că pe urmă nu veți mai reuși să vă adunați prea mulți în timpul anului.






Horoscop 1 ianuarie 2024, Capricorn:

Dacă vă aflați cu un grup de prieteni într-o vacanță, astăzi este garantată distracția și veți reuși să vă relaxați și să vă bucurați de zilele libere. Chiar dacă simțiți că aveți un blocaj de comunicare, discuția cu cineva apropiat ar putea să vă ajute să vă descărcați, să împărtășiți niște sentimente și trăiri.


Horoscop 1 ianuarie 2024, Vărsător:

Astăzi se poate să intrați în discuții în contradictoriu cu partenerul de cuplu din cauza unor bani. Nu ruinați aceste zile și căutați să vă relaxați, să vă bucurați că petreceți timp împreună! Este posibil să vă frământe și faptul că nu găsiți resurse financiare pentru un proiect.


Horoscop 1 ianuarie 2024, Peşti:

Luna traversează Casa relațiilor și vă concentrați atenția asupra partenerului. Este posibil să discutați despre trecerea la o nouă etapă în cuplu și despre chestiuni, care țin de familie și cămin. Dacă sunteți singuri, ieșiți la o întâlnire romantică, anunță horoscopul de azi.


Urmăriţi-ne în Ştiri Google








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS