Etalarea şi interpretarea runelor, 1-7 ianuarie 2024

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 1-7 ianuarie 2024

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Nativii acestei zodii pot aștepta un început de an plin de surprize. Fiți gata pentru o serie de transformări semnificative în viitorul apropiat.


Taur:

Taurii vor fi înconjurați de mesaje pozitive la început de 2024. Printre toate mesajele, veți primi unul cu adevărat special.


Gemeni:

Gemenii vor începe anul 2024 cu runa Wunjo! Fericirea voastră va fi mare, deoarece Wunjo nu a apărut prea des la voi.






Rac:

Racii, în perioada 1-7 ianuarie 2024, vor descoperi un adevăr care le poate schimba viața.


Leu:

Leii, după ce au petrecut, acum își mobilizează forțele pentru a face față unei bătălii tumultuoase ori unei dispute.


Fecioară:

Fecioarele sunt îndemnate să lase în urmă toate problemele și grijile legate de trecut, din anul precedent.






Balanţă:

Balanțele primesc protecție divină totală. Aștrii vă țin departe de toate forțele malefice din Univers.


Scorpion:

Scorpionii, la început de 2024, trebuie să știe că este aproape o certitudine că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.


Săgetător:

Se pare că Săgetătorii vor întâlni o dragoste nouă. Săptămâna este dedicată simbolului iubirii.






Capricorn:

Capricornii nu au reușit să rezolve toate problemele în 2023. Acum pot găsi răspunsuri și soluții doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.


Vărsător:

Vărsătorii primesc un mesaj dublu pentru perioada care vine. În primul rând, este esențial să vă relaxați. Deoarece, conform celui de-al doilea mesaj, nu există motive de îngrijorare.


Peşti:

Peștii au o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister, reprezentând simbolul necunoscutului. Deveniți secretoși, misterioși, un pic ciudați. Doriți să deveniți mai importanți, mai interesanți în fața tuturor.


Urmăriţi-ne în Știri Google







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS