Influența planetelor. Cum să profiți de fiecare zi a săptămânii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Influența planetelor. Cum să profiți de fiecare zi a săptămânii

Să reflectăm la ziua de azi. Apoi să ne întrebăm care planetă guvernează această zi. Ce trăsături îi sunt atribuite acelei planete? Ce ne propune să explorăm sau să depășim? Fiecare zi a săptămânii este sub influența unei planete, iar această influență se extinde pe durata celor 24 de ore. Dacă reușim să găsim conexiunea în această idee, vom observa că energia va lucra în favoarea noastră.


Luni – Luna

În astrologie, Luna reprezintă sfera emoțiilor intense și a grijii. Această planetă guvernează zodia Rac, asociată cu schimbările frecvente de comportament și grija maternă. Cu siguranță, Luna aduce direcții variate. Dacă căutați stabilitate în viață, evitați să începeți proiecte importante în această zi. Cu excepția treburilor casnice, când Luna devine momentul potrivit pentru curățenie, reorganizare și reîmprospătare, având în vedere semnificația sa legată de cămin și suflet.






Marți – Marte

În astrologie, planeta Marte simbolizează energia asertivă, fiind asociată cu semnul Berbec. Datorită acestei planete curajoase, Berbecul este mereu legat de curaj și determinare. Marți este ziua ideală pentru a iniția acțiuni care necesită putere și hotărâre. Dacă aveți în plan activități ce implică tact și subtilitate, este mai bine să alegeți o altă zi. Dacă organizați o competiție sau aveți nevoie de motivație, marți este ziua perfectă.


Miercuri – Mercur

Planeta Mercur guvernează gândirea și comunicarea. Gemenii și Fecioarele sunt semnele astrologice legate de Mercur, fiind caracterizate de gândirea rațională și rapiditatea în acțiuni. Mercur analizează și facilitează comunicarea. Orice activitate care implică gândire clară, discuții sau luarea deciziilor trebuie programată într-o zi de miercuri. Dacă sunteți studenți sau scriitori, această zi este propice pentru concentrare și muncă productivă.






Joi – Jupiter

Planeta Jupiter simbolizează abundența, prosperitatea și expansiunea. Ea guvernează nativii Săgetător, ajutându-vă să vă atingeți idealurile și să trăiți după principii morale și echitabile. Jupiter are tendința de a lărgi orizonturile prin călătorii, educație și explorarea spirituală. Astfel, ziua de joi este ideală pentru a porni în călătorii, pentru a învăța sau a explora aspecte filosofice. De asemenea, este momentul propice pentru a demara proiecte pe care le doriți să se dezvolte prosper.


Vineri – Venus

Venus este planeta iubirii, armoniei, banilor și posesiunilor. Ea guvernează nativii Taur și Balanță, fiind o entitate senzuală, socială și fermecătoare. Ziua de vineri este momentul perfect pentru a începe activități care au legătură cu exprimarea sufletului. De exemplu, este o zi ideală pentru organizarea unei nunți! Totodată, este momentul potrivit pentru achiziții de lux sau investiții.






Sâmbătă – Saturn

Saturn este legată de angajamente, responsabilitate, dar și de limite și întârzieri. Saturn ne oferă structură și constrângeri, iar nativii Capricorn știu cum să profite de aceste aspecte. Printr-o abordare atent planificată, puteți obține succesul, iar ziua de sâmbătă se potrivește acestui scop. Totuși, este important ca munca să fie realizată cu seriozitate. Această zi este excelentă pentru a începe proiecte pe care le doriți să reziste testului timpului.


Duminică – Soare

În astrologie, Soarele simbolizează viața și vitalitatea. Soarele guvernează nativii Leu, care sunt cunoscuți pentru generozitatea și noblețea lor. Din acest motiv, duminica este considerată ziua perfectă pentru a vă reîncărca energia. Orice activitate începută în această zi are șanse mari de succes. Este recomandat să nu munciți pentru altcineva în această zi, ci să vă concentrați pe voi înșivă. Aprofundați încrederea în sine și independența în timpul duminicii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS