Horoscopul zilei de vineri, 20 octombrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 20 octombrie 2023

Horoscop 20 octombrie 2023, Berbec:

Astăzi aveți o zi destul de complicată, mai ales dacă alegeți să dați de cap situațiilor în care sunteți implicați. Dacă le lăsați să se desfășoare fără să le judecați prea mult, veți trece mai ușor prin toate, conform horoscop-urania.org.


Horoscop 20 octombrie 2023, Taur:

Este important să vă ocupați de voi, de propriile gânduri, dorințe și aspirații, ca să nu vă treziți prinși în mrejele celor din jur, mai ales ale celor cu mai multă putere de convingere, anunță horoscopul zilei de azi.


Horoscop 20 octombrie 2023, Gemeni:

Aveți șansa de a ajunge la o nouă înțelegere, dar aceasta vine pe un fond de liniște. Va trebui să vă păstrați cumpătul, ca să nu fiți atrași de problemele celorlalți și de complicațiile cu care își ocupă tot timpul.






Horoscop 20 octombrie 2023, Rac:

Ar fi de dorit să vă amestecați cât mai puțin în problemele celorlalți și chiar în treburile lor, ca să evitați consumul inutil de energie care va apărea în acest fel. La sfârșitul zilei, vă veți trezi fără resurse, obosiți și lipsiți de aprecierea pe care ați căutat-o.


Horoscop 20 octombrie 2023, Leu:

Este o zi potrivită pentru a vă lua măsuri de protecție psihică împotriva obiceiurilor proaste ale unor persoane din anturajul apropiat care caută să capteze atenția tuturor cu problemele lor.


Horoscop 20 octombrie 2023, Fecioară:

Se poate vorbi despre un consum inutil de energie, dacă veți alege să vă amestecați în toate, chiar dacă motivația voastră este una bună sau nobilă. Ar fi bine să vă vedeți de-ale voastre, cât puteți de bine și să-i lăsați pe cei din jur să se desfășoare așa cum doresc, anunță horoscopul zilei.






Horoscop 20 octombrie 2023, Balanţă:

Puteți fi un factor de echilibru pentru voi și pentru cei din jur, cu condiția să vă păstrați calmul și să adoptați o atitudine ceva mai detașată față de orice problemă, chiar și față de cele spinoase.


Horoscop 20 octombrie 2023, Scorpion:

Sunteți pe punctul de a vă încrede prea mult în vorbele unor persoane care nu sunt sincer interesate de problemele voastre. Chiar dacă nu sunteți naivi din fire, vă atrage faptul că vi se spune ceea ce vreți să auziți.


Horoscop 20 octombrie 2023, Săgetător:

Este posibil să ajungeți subiectul unor discuții nu prea binevoitoare și să simțiți nevoia să vă justificați. Ar fi o greșeală, însă, pentru că acei oameni au cu totul alte interese decât ceea ce declară.






Horoscop 20 octombrie 2023, Capricorn:

Este posibil să vă scape printre degete o anumită ocazie sau să pierdeți un avantaj care vi s-a promis la un moment dat. Cea mai bună alegere ar fi să acceptați situația și să luați în calcul alte variante de a ajunge la dezvoltarea dorită.


Horoscop 20 octombrie 2023, Vărsător:

Este o zi interesantă, dar tensionată și va fi destul de greu să vedeți ocaziile printre atâtea emoții negative intense. Dacă veți reuși să vă păstrați calmul, veți vedea și partea bună a oricărei situații.


Horoscop 20 octombrie 2023, Peşti:

Aveți de ales între a risipi resursele voastre în toate direcțiile sau a vă concentra pe o singură direcție, cea mai importantă. Pentru asta, însă, va trebui să faceți o selecție sinceră și clară, anunță horoscopul de azi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS