Mercur va face un careu cu Pluto din Capricorn, în 20 octombrie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mercur va face un careu cu Pluto din Capricorn, în 20 octombrie 2023

Cu Mercur în careu cu Pluto, comunicarea noastră devine extrem de polarizată, orientată către poziții radicale și fără compromis. Abordăm problemele cu o intensitate neobișnuită și nu mai suntem dispuși să tolerăm sau să acceptăm diferențele. Întrucât Pluto reprezintă forța schimbării și transformării profunde, cuvintele noastre pot deveni ca săgețile, pătrunzând direct în punctele vulnerabile. Această schimbare bruscă în comunicare poate fi atribuită tendinței spre intoleranță și o abordare totalitară. Este esențial să înțelegem ce stă la baza acestei schimbări radicale în comunicare.


Berbec:

În perioada imediat următoare, s-ar putea să constatați că poziția voastră de autoritate este pusă sub semnul întrebării de către persoanele semnificative din viața voastră. Situațiile tensionate pot apărea la tot pasul, iar orice dialog ar putea să vă determine să simțiți furie și frustrare. În această etapă, este recomandabil să evitați discuțiile serioase cu superiorii voștri sau să amânați luarea deciziilor importante în plan relațional.






Rac:

În perioada imediat următoare, s-ar putea să vă confruntați cu unele evenimente neplăcute în cadrul familiei. Încercați să restabiliți armonia cu bună-credință, dar cei dragi pot să nu aprecieze atitudinea voastră defensivă. Ei au alte abordări în rezolvarea problemelor și preferă dialogul deschis și soluțiile practice. În discuțiile cu ei, s-ar putea să simțiți că susțineți o luptă fără rost.


Balanță:

Atunci când încercați să fiți constant amabili și să satisfaceți așteptările celor din jur, poate apărea pericolul de a neglija propria voastră persoană. În această privință, este recomandabil să acordați timp pentru introspecție, astfel încât să puteți face distincția între momentele potrivite pentru amabilitate și cele în care trebuie să vă afirmați cu fermitate propriile limite.






Capricorn:

În următoarea perioadă, veți resimți presiunea de a lua decizii importante la locul de muncă. Cu toate acestea, simțiți că ar fi necesar să negociați termenii și condițiile proiectelor înainte de a vă angaja în ele. Aceasta nu va fi o sarcină ușoară, și veți trebui să faceți eforturi considerabile pentru a ajunge la un consens. Va trebui să găsiți soluții care să satisfacă toate părțile implicate și să fiți pregătiți pentru compromisuri.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS