Misterioasa Lună Plină Albastră din 31 August 2023. Ce secrete ascunde?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Misterioasa Lună Plină Albastră din 31 August 2023. Ce secrete ascunde?

Luna Plină Albastră în Pești din 31 august aduce cu sine o influență puternică în fața energiilor negative, oferind zodiilor oportunitatea de a face o curățenie generală în viețile lor. Acest eveniment astral marchează un nou început promițător, în care oamenii se vor conecta profund la intuiție. Intuiția devine motorașul deciziilor înțelepte, care pot aduce beneficii de durată.


Berbec:

Acest eveniment astral aduce în prim-plan vocea ta interioară. Simți dorința de a trăi experiențe mai bogate și de a progresa constant în toate aspectele vieții tale. Intuiția puternică pe care o deții ar putea să te călăuzească către îndeplinirea visurilor tale actuale. Este momentul să îți acorzi timp pentru a înțelege cu adevărat ce îți dorești în viață.


Taur:

Luna Plină îți îndreaptă atenția către cercul tău social. Nu trebuie să îți fie frică să reevaluezi conexiunile și să te distanțezi de prieteniile care nu îți aduc confortul emoțional de care ai nevoie. Înaintea tuturor, pune-ți relația cu tine însuți(ăți). Acest eveniment astral îți aduce energii pozitive și o atitudine pozitivă.


Gemeni:

Această Lună Albastră poate aduce schimbări semnificative în cariera ta. Cu toate acestea, trebuie să îți deschizi mintea și inima pentru a permite acestei schimbări să aibă loc. Abordează această perioadă încărcată emoțional cu înțelegere și disponibilitate.






Rac:

Te eliberezi de bagajele energetice negative, în special de cele pe care le-ai preluat de la cei(le) din jur. Aceasta îți oferă șansa de a-ți trăi viața conform propriilor tale reguli și de a te bucura de tot ce te înconjoară. Ocazia pe care o ai acum este unică, deci asigură-te că o valorifici la maximum.


Leu:

Ai făcut multe compromisuri pentru cei(le) dragi și ai neglijat propriile tale nevoi. Întoarce-te spre vocea inimii tale și acordă-ți mici plăceri care îți aduc bucurie. Fă din sentimentele tale o prioritate și învață să spui „Nu!” din când în când.


Fecioară:

Luna Plină în Pești are influențe semnificative asupra vieții tale sentimentale. Descoperirile pe care le vei face despre persoana care îți place vor îmbunătăți comunicarea dintre voi. Este timpul să te bucuri și tu de iubire și să faci pasul către fericirea ta.






Balanţă:

Este posibil să renunți la obiceiurile tale pentru o perioadă, sub influența energiilor lunii. Această schimbare temporară îți va oferi o perspectivă nouă asupra vieții și te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Concentrează-te asupra alegerilor lucrurilor care îți aduc fericire.


Scorpion:

În această perioadă, vei vedea speranță și iubire în jurul tău. Încrederea în tine va crește, readucându-ți credința în dragoste. Emoțiile intense pe care le vei simți trebuie să fie transmise celor din jur în mod autentic.


Săgetător:

Simți că anturajul în care te afli nu îți mai aduce confort. Luna Plină în Pești îți va aduce răbdarea și înțelepciunea necesare pentru a renunța la conexiunile negative. Curăță-ți viața de influențele toxice.






Capricorn:

Această Lună Albastră îți cere să analizezi modul în care te exprimi în fața celor din jur. Evită să exagerezi și să ridici tonul, pentru a menține relațiile armonioase. Ascultă-ți vocea interioară și controlează-ți caracterul.


Vărsător:

Înclinat(ă) să te gândești mereu la viitor, acesta este momentul să te bucuri mai mult de prezent. Luna Nouă în Pești îți amintește să muncești acum pentru a te bucura mai târziu. Schimbă-ți perspectiva și acționează pentru a-ți schimba destinul.


Peşti:

Energia Lunii Pline te încurajează să îți acorzi timp pentru lucrurile care îți aduc bucurie. Fii deschis(ă) la oportunitățile oferite de Univers și umple-ți sufletul cu experiențe plăcute. Acesta este momentul tău să strălucești.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS