Descoperă de ce un nativ Leu lasă amprente adânci în inimile noastre!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Descoperă de ce un nativ Leu lasă amprente adânci în inimile noastre!

Există o varietate de motive pentru care te poți fascina de această zodie și aproape la fel de multe pentru care poți simți dorința ei în cazul unei separări. Atât femeile, cât și bărbații născuți/te între 23 iulie și 22 august emit un magnetism unic, de care nu îți poți lua gândul. Fie că e vorba de comportament, personalitate, o trăsătură fizică distinctivă sau alte atuuri, acești/ste nativi/e sunt ademenitori/are.

Află de ce încă păstrezi amintirea fostului/ei partener/e în gând și ce te-a captivat iremediabil la el/ea! Lista ar putea continua cu multe altele, deoarece Leul are o multitudine de trăsături care pot atrage pe oricine.


Ai resimțit o dragoste fără egal în prezența sa

În brațele sale, bucuria a atins cote nemaiîntâlnite, deoarece ți-a consacrat întregul său timp în clipele petrecute doar în doi. În acest moment, cu siguranță te întrebi unde mai poți găsi o iubire atât de înflăcărată și nu vrei să faci pași înainte, din frica că vei accepta mai puțin în viitor. Sentimentul tău este justificat, în special dacă niciodată nu ai avut ocazia să observi pe cineva dăruind o iubire atât de stăruitoare.






În prezența lui/ei, s-a manifestat întotdeauna o chimie aparte

Atracția fizică a fost intensă de la început, nu-i așa? Și, probabil, nici nu s-a diminuat până la momentul separării voastre. Aceasta este o evoluție firească, în special dacă cauzele despărțirii nu au avut legătură cu sentimentele pe care le împărțeați și, mai degrabă, au fost influențate de factori externi. Este perfect normal ca gândurile tale să se îndrepte către fostul/a tău/ta partener/ă, mai ales dacă până acum nu ai reușit să regăsești în altcineva aceleași emoții puternice.


Face parte din categoria semnelor zodiacale pasionale

Cu siguranță îți amintești cu dor de pasiunea debordantă pe care Leul o insufla. Serile fierbinți petrecute împreună nu pot fi șterse nici măcar cu cea mai fermă hotărâre, indiferent cât de mult ai încerca. Singurul lucru care mai rămâne este să permiți trecerii timpului să mai atenueze durerea. În cele din urmă, vei reuși să te obișnuiești cu absența acelor momente aparte.


Iubirea lui/ei ți-a insuflat încredere în sine

Fiecare persoană simte că stăpânește lumea atunci când este iubită și beneficiază de sprijinul sufletului pereche. Cu siguranță ai trăit și tu această senzație dacă ai avut un Leu alături, care te-a învăluit cu aripile iubirii. Plecarea sa poate duce la căderea ta, dacă nu știi cum să îți hrănești încrederea în tine și să rămâi ancorat/ă în realitate. Trebuie să depui eforturi pentru a păstra tot ce a fost mai frumos în relația voastră.






Relația voastră s-a metamorfozat într-o amintire de neprețuit

Cum poți uita pe cineva născut sub semnul Leului atunci când clipele petrecute împreună sunt încă vii în amintirea ta? Amintirile legate de relația voastră vor persista, probabil, pentru totdeauna, ca o amprentă pe sufletul tău. Dacă ai avut parte de o astfel de legătură, cu siguranță că ați scris împreună povești impresionante în cartea vieții voastre, având șansa de a explora împreună o varietate de experiențe. Așadar, de ce să mai îndrăznești să întrebi de ce nu poți înainta? Vei avea nevoie de timp pentru a te acomoda cu gândul că totul a devenit istorie...


Nu i-ai găsit niciodată motive să îți periclitezi încrederea în loialitatea lui/ei

Atunci când iubește, Leul este capabil să-și ofere inima pe tavă pentru a-și demonstra sentimentele. Cum să nu regreți că ai pierdut o astfel de ființă? Este foarte posibil să rămâi cu amintirea momentelor în care depunea toate eforturile pentru a-ți arăta cât de mult ține la tine și cu siguranță nici nu te-a pus în situația de a-ți pune la îndoială fidelitatea sa. Acesta este modul de a fi al Leilor - devotați până la ultima suflare! Ei nu recurg la înșelăciuni, chiar dacă observă că lucrurile nu mai evoluează conform așteptărilor. Aleg să se despartă și să-și refacă viața, fără să se simtă împovărați de vinovăție.


Nu vei întâlni nicio altă persoană la fel de autentică

Sinceritatea fostului/ei partener/e te-a ajutat să înțelegi că meriți respect și să auzi adevărul în față? Într-adevăr, va fi o provocare să depășești momentul separării, mai ales când vei descoperi că lumea este un tărâm în care oamenii recurg frecvent la minciună pentru a-și atinge obiectivele. Nu toate semnele zodiacale abordează onestitatea la fel ca Leii, unii/ele fiind capabili/e să folosească tot felul de artificii pentru a-și ascunde greșelile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS