10 slăbiciuni ale persoanelor născute în zodia Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 slăbiciuni ale persoanelor născute în zodia Vărsător


Cei(le) născuţi(te) în acest semn zodiacal sunt rebelii(ele) neconvenţionali(e) ai(le) zodiacului, care îşi doresc schimbări revoluţionare şi libertăţi de gândire avangardiste. Cu toate acestea, dorinţa lor radicală de a respinge tradiţia, îi/le poate face uneori să se îndrepte spre sine — mult noroc în încercarea de a-i(le) convinge să-şi schimbe punctul de vedere!


1. Pot fi lipsiţi de emoţie. Fiind unul dintre semnele de aer cu o foarte bună concentrare mentală, Vărsătorul își canalizează energia asupra ideilor, intelectului şi conexiunilor sociale. Se pot da cu uşurinţă un pas înapoi şi pot privi lucrurile dintr-un punct de vedere obiectiv. Cu toate acestea, abordarea lor centrată pe logică a vieţii îi poate face uneori să pară lipsiţi de emoţii sau deconectaţi de sentimentele oamenilor.


2. Sunt încăpăţânaţi în privinţa opiniilor lor. Este adevărat că Vărsătorii sunt ciudaţi şi cu gânduri liberale, dar sunt şi unul dintre semnele zodiacale fixe – ceea ce înseamnă că pot fi super încăpăţânaţi, dogmatici şi atotştiutori în privinţa opiniilor lor. Ei se bucură în a fi rebeli, aşa că nu le place să dea înapoi sau să recunoască că greşesc.






3. Ei trec cu vederea valoarea trecutului. Energia zodiacală a Vărsătorului înseamnă a privi spre viitor, a scăpa de tradiţiile învechite şi a încerca să facă lucrurile de o manieră mai inovatoare. Şi, deşi concentrarea asupra a ceea ce este înainte este bine, este important să învăţăm şi din ceea ce este în spatele nostru. Vărsătorul are tendinţa de a trece cu vederea valoarea trecutului, ceea ce înseamnă că ar putea pierde lecţii utile.


4. Nu le place să urmeze reguli. Vărsătorii pun mereu la îndoială autoritatea şi împing înapoi ceea ce este considerat „normal” în societate. Deci, atunci când sunt puşi într-o situaţie în care trebuie să respecte un set de restricţii, uneori se luptă să respecte regulile şi s-ar putea trezi că încearcă să se răzvrătească, chiar dacă este în detrimentul lor.


5. Sunt imprevizibili. Fiind semnul condus de copilul sălbatic Uranus, denumită planeta schimbărilor bruşte în astrologia modernă, Vărsătorii sunt cunoscuţi pentru că sunt imprevizibili, plini de surprize şi întotdeauna gata să şocheze. În timp ce schimbările lor neaşteptate, transformările şi schimbările de atitudine, cu siguranţă că îi vor ţine pe ceilalţi oameni atenţi, imprevizibilitatea lor îi poate face, de asemenea, să pară instabili sau haotici.






6. Pot fi de gheaţă. Vibraţiile Vărsătorului sunt întotdeauna grozave, calme şi cu sânge rece – deoarece aceste semne de aer intelectuale se gândesc mereu la lucruri logice şi păstrează o perspectivă detaşată. Cu toate acestea, acest aer extraordinar îi poate face uneori să pară de gheaţă şi greu de abordat.


7. Sunt predispuşi la gândire excesivă. Semnele de aer se lasă mereu purtate de gândurile şi ideile lor, aşa că are sens ca Vărsătorul să fie unul dintre semnele zodiacale cu cele mai multe şanse să se gândească prea mult la lucruri. Este uşor pentru Vărsător să se piardă în călătoriile viitoare şi să petreacă prea mult timp gândindu-se la posibilităţile din viitor în loc să trăiască în prezent.


8. Ocazional au nevoie de intimitate. Conexiunile sociale sunt foarte importante pentru Vărsător – la urma urmei, ei sunt semnul care guvernează prietenia! Cu toate acestea, aceşti gânditori liberi au de asemenea, nevoie de multă independenţă, aşa că se ştie că dispar ocazional sau pare că dispar din peisaj. În loc de de a fi „fantome”, Vărsătorii pot fi atenţi la comunicarea nevoii lor de libertate.






9. Ei sunt nişte mici judecători. Vărsătorii sunt întotdeauna cu un pas înainte când vine vorba de ceea ce este în vogă – ceea ce îi face originalii zodiacului în ceea ce înseamnă stabilirea trendurilor. Deoarece Vărsătorilor nu le place conformismul, uneori pot judeca puţin oamenii care doresc să urmeze tendinţele.


10. Se pot pierde în atât de mult online. Oameni umanitari din suflet, Vărsătorilor le pasă profund de comunităţile lor şi de ceea ce se întâmplă în lume în general şi din această cauză, petrec adesea mult timp accesând reţelele de socializare sau citind articole. Dar prea multe evenimente curente combinate cu prea mult timp în online îi pot face să se simtă deconectaţi de la conexiunile lor interpersonale sau de la punctele de vedere din exterior, aşa că ar trebui să aibă grijă să nu se piardă în labirintul Internetului.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS