Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 22 aprilie 2023


Horoscop 22 aprilie 2023, Berbec:

Chiar dacă e Mercur retrograd, este o zi favorabilă pentru tine, anunță horoscopul zilei de azi. Ziua de sâmbătă va începe cu câteva lucruri pozitive pentru tine, deoarece Mercur este exaltat în Taur. Pregătește-te să îți reînnoiești finanțele și, de asemenea, proprietatea personală. Pierderile devin câștiguri. Vezi ce poate fi îmbunătățit și ce soluții vin la tine.


Horoscop 22 aprilie 2023, Taur:

Cu Mercur în retrograd poți să faci o pauză și să reflectezi la viață dintr-un punct de vedere general. Așteaptă-te să ai sentimente puternice despre cum ar putea fi viitorul, dar nu trage concluzii dacă îți dai seama că unele lucruri trebuie să se schimbe pentru a obține ceea ce îți dorești în viitor.


Horoscop 22 aprilie 2023, Gemeni:

Sfârșiturile sunt dureroase, dar când încetezi să faci lucrurile așa cum au fost întotdeauna, descoperi o nouă cale. Se poate să auzi de la șeful(a) tău/ta că nu trebuie să urmărești un proiect, deoarece acesta a fost dat altcuiva și ar putea fi cineva despre care știi că nu te place. Ori ai putea avea un/o prieten(ă) sau un/o iubit(ă) care să-ți spună că trebuie să pună capăt lucrurilor, frângându-ți inima. Mercur retrograd poate aduce sfârșituri, dar sunt și momente pentru revizuire.






Horoscop 22 aprilie 2023, Rac:

Astăzi trebuie să iei alegerile în serios. Compania pe care o păstrezi te poate ridica sau te poate doborî. Încearcă să deschizi ușa către relații inspiraționale. Poți să te uiți la oamenii din online în timpul tău liber și să citești, să vizionezi videoclipuri și să asculți podcasturi pentru a-ți alimenta mintea cu idei despre unde să începi.


Horoscop 22 aprilie 2023, Leu:

În timpul lui Mercur retrograd, începând de astăzi, ideea de a întreba te poate îngrozi, dar nu se poate nega că trebuie să o adresezi în curând. Astăzi, verifică ce alte companii te plătesc așa cum îți dorești și mergi acolo. Odată ce ai toate informațiile, ia o decizie. Apoi, după ce Mercur retrograd se termină, ia în considerare cererea de mărire a salariului.


Horoscop 22 aprilie 2023, Fecioară:

Nu te poți întoarce la cine ai fost cândva, anunță horoscopul zilei. Astăzi începi să vezi lucruri dintr-o perspectivă cu totul nouă. Este ca și cum o mare gaură s-ar fi deschis în Univers și dintr-o dată îți dai seama că minciunile pe care le-ai crezut și fricile pe care le-ai avut nu sunt atât de puternice asupra ta. Astăzi începi să vezi că ai opțiuni. Se prea poate să fii la o decizie distanță de a face o schimbare importantă în viața ta.






Horoscop 22 aprilie 2023, Balanţă:

Secretul tău este în siguranță. Uneori, împărtășești mai mult decât ți-ai dori, lăsându-te să te simți eliberat(ă) și să te temi că bârfele ți-ar putea distruge reputația. Dar, astăzi, începi să vezi că fostul(a) partener(ă) și-a pierdut brusc interesul pentru tine. Cu ajutorul lui Mercur, viața ta va intra pe un făgaș liniștit.


Horoscop 22 aprilie 2023, Scorpion:

E momentul să-ți revizuiești viața sentimentală. Una este să fii prins(ă) de pasiunea unei relații și alta este să știi că persoana cu care ești are un potențial pentru o dragoste de durată. Mercurul retrograd pune pauze în viața ta sentimentală, ajutându-te să te așezi și să te gândești la starea ta actuală fără a fi prea emoțional(ă). Este ziua ideală pentru a te gândi la viitor, chiar dacă nu ești sigur(ă) cum va arăta.


Horoscop 22 aprilie 2023, Săgetător:

Lucrurile au nevoie de timp pentru a crește, iar când nu știi de unde să începi, începe de la ceea ce ți se pare corect. Mercur retrograd care începe în Taur îți oferă permisiunea de a face inventarul sentimentelor tale, anunță horoscopul de azi. Toate lucrurile care te fac să te simți anxios(asă), răvășit(ă) și dezamăgit(ă) sunt gata pentru a fi abordate și confruntate în această lună începând de astăzi.






Horoscop 22 aprilie 2023, Capricorn:

E timpul să fii selectiv(ă). Astăzi nu mai pierzi timpul și nu mai vorbești decât cu oamenii care par serioși în privința ta. E plăcut să știi că ai opțiuni, dar timpul zboară prea repede și, înainte de a-ți da seama, seara a trecut. Nu mai investi energie în câțiva oameni doar pentru a realiza că nu există nimic. Apreciază timpul liber și modul în care îl folosești.


Horoscop 22 aprilie 2023, Vărsător:

Nu mai împărtăși totul cu familia ta. Astăzi înveți să retragi câteva dintre gândurile și opiniile tale când stai la telefon cu părinții tăi. Este ușor să intri în prea multe detalii despre viața ta atunci când pun o întrebare simplă. Dar ești adult(ă) și gata să ai puțină intimitate. Cu Mercur retrograd lucrând cu Uranus, o pauză este ceea ce ai nevoie din punct de vedere emoțional și mental.


Horoscop 22 aprilie 2023, Peşti:

Nimănui nu-i plac schimbările bruște, iar astăzi se va întâmpla ceva spontan. Viața ta va arăta ca și cum ar fi îndreptată într-o nouă direcție, anunță horoscopul acestei zile. Poate fi o surpriză să te întorci la o călătorie de la care ai deviat, dar nu ar trebui să o faci. Învață să te întorci și să termini ceva important, dar de care ți-a fost prea frică. Astăzi, e timpul să fii mai îndrăzneț(ață) și curajos(asă) în fața celor din jurul tău, fără să te întrebi dacă poți reuși sau nu.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS