Horoscopul zilei de duminică, 23 aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 23 aprilie 2023


Horoscop 23 aprilie 2023, Berbec:

Luna migrează în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează comunicarea în această dimineață. Te va pune într-o dispoziție gânditoare în următoarele două zile. Cu toate acestea, mișcarea retrogradă a lui Mercur ar putea face grea exprimarea uneori. Gesturile pot acționa ca o alternativă atunci când cuvintele eșuează. Între timp, Pluto devine activ, aducând cifra de afaceri în sfera ta socială și în rețeaua de conexiuni, anunță horoscopul zilei de azi.


Horoscop 23 aprilie 2023, Taur:

Luna se strecoară în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează luxul în această dimineață. Deși este cu siguranță în regulă să te tratezi sub acest climat cosmic, încearcă să nu cheltuiești impulsiv. Evită achizițiile majore pentru moment. Între timp, Pluto va fi activ, ajutându-te să găsești putere prin ambițiile tale profesionale și succesul pe care l-ai cultivat până acum. Cu toate acestea, ai grijă la oamenii din jurul tău și la obstacolele neașteptate, o dată ce după-amiaza se apropie. Luna formează un pătrat dur cu Saturn restrictiv.


Horoscop 23 aprilie 2023, Gemeni:

Luna se mută în zodia ta în această dimineață, punându-te într-o dispoziție jucăușă. Între timp, o mână de ajutor de la Pluto îți va întări hotărârea spirituală. Te va ajuta să te simți susținut(ă) de energia care curge în interiorul și în jurul tău. Ar trebui să te simți din ce în ce mai popular(ă) o dată ce orele trec. Nu-ți fie teamă să stabilești limite chiar acum, chiar și atunci când vine vorba de relațiile pe care le prețuiești și în care ești implicat(ă) emoțional.


Horoscop 23 aprilie 2023, Rac:

Nu te simți vinovat(ă) să acorzi prioritate confidențialității și nevoilor tale, chiar dacă acest lucru duce la anularea planurilor. Din fericire, Pluto intervine pentru a da o mână de ajutor. El facilitează eliberarea și permite să renunți la ceea ce nu te ajută. Atinge baza cu spiritualitatea ta înainte ca după-amiaza să se instaleze și Luna să se înfrunte cu Pluto. Ai grijă să găsești echilibrul între realitate și misticul care trăiește în interior.


Horoscop 23 aprilie 2023, Leu:

Vei simți lumea fredonând în jurul tău în această dimineață când Luna intră în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează comunitatea. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a ieși din casă și a experimenta împrejurimile. Între timp, Pluto va fi activ aducând o energie romantică care te poate ajuta să întărești sau să lucrezi la legături semnificative. Cu toate acestea, e recomandat să ai grijă la luptele de putere cu figuri autoritare în această după-amiază, când Luna formează un pătrat dur cu Saturn. Așa că, evită investițiile instabile. Ai grijă, ești și pe lista de zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor.


Horoscop 23 aprilie 2023, Fecioară:

Te vei simți motivat(ă) să reușești în timp ce Luna migrează în Gemeni și în sectorul graficului tău care guvernează ambițiile profesionale, anunță horoscopul zilei. Între timp, o mână de ajutor de la Pluto te poate ajuta să îți întărești etica în muncă și abilitățile de formare a echipelor. Când Luna se înfruntă cu Saturn, ai grijă să recunoști dacă ai nevoie de o pauză pentru a te relaxa. Acest climat cosmic ar putea duce, de asemenea, la tensiune în plan sentimental, dacă nu ești atent(ă), așa că asigură-te că știi ce faci.


Horoscop 23 aprilie 2023, Balanţă:

Ziua ta ar trebui să fie una strălucitoare, o dată ce Luna își face loc în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează norocul și spiritualitatea. Acest climat cosmic este ideal pentru a extinde mintea și a te reconecta cu sistemul de credințe, deoarece acest lucru îți va permite să te simți optimist(ă). Inspirația creativă ar putea interveni, deoarece Pluto își activează a cincea casă solară, așa că asigură-te că dai frâu ideilor care îți vin în cap.


Horoscop 23 aprilie 2023, Scorpion:

Ești gata să începi un nou capitol și să tai legăturile cu orice lucru care te trage înapoi. Între timp, Pluto va deveni activ, accentuând nevoia ta de a te transforma și de a evolua în inima și mintea ta. Atenție la ego când Luna se confruntă cu Saturn în această după-amiază, ceea ce ar putea scoate la iveală comportamente condescendente sau insistente de la alții(tele). Nu lăsa pe nimeni să vorbească cu tine chiar acum. Stabilește limite ferme dacă începi să te simți disprețuit(ă) sau atacat(ă) de cei(le) din jurul tău.


Horoscop 23 aprilie 2023, Săgetător:

Energia va fi minunată când te trezești din somn, în timp ce Luna migrează în Gemeni și în casa ta a șaptea solară. Aceste vibrații sunt toate despre căutarea romantismului, a petrecerii timpului liber și a armoniei. O mână de ajutor de la Pluto îți va permite să te eliberezi de orice stres sau dramă care ți-a afectat mintea. De asemenea, vei fi într-o poziție unică de a exprima adevăruri personale fără a te simți inconfortabil sau vulnerabil(ă).


Horoscop 23 aprilie 2023, Capricorn:

Ar trebui să te simți plin(ă) de energie și gata să-ți iei în primire lista de lucruri de făcut, anunță horoscopul de azi. Aceste vibrații sunt ideale pentru curățenia de primăvară, sport și îngrijirea corpului. Între timp, Pluto va fi activ în sectorul diagramei care guvernează finanțele, îndemnându-te să plătești orice facturi sau datorii. Încearcă să nu îți stabileşti așteptări nerealiste sau să nu îți pui în cap oamenii pe care îi iubești.


Horoscop 23 aprilie 2023, Vărsător:

Vibrațiile de weekend îți vor ridica moralul, o dată ce Luna migrează în Gemeni și în sectorul hărții tale care guvernează distracția. Acest climat cosmic este ideal pentru întâlniri, îmbrățișarea celor mai buni(e) prieteni(e) și pentru a urma calea care te face cel(a) mai fericit(ă). Între timp, Pluto va interveni pentru a te transforma, așa că asigură-te că mergi cu îndrăzneală către speranțele și visurile tale.


Horoscop 23 aprilie 2023, Peşti:

Ziua de duminică va fi potrivită pentru a sta în pat și a te relaxa acasă, o dată ce Luna se mută în Gemeni și în sectorul hărții care guvernează fericirea domestică. Între timp, Pluto va deveni activ, ajutându-te să închizi ușa oricăror amintiri sau comportamente care nu ți-au adus nimic bun. Ia în considerare să deschizi ferestrele și să faci o curățenie de primăvară ca o modalitate de a curăța mintea și spațiul de dezordine energetică, anunță horoscopul acestei zile.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS