Etalarea şi interpretarea runelor, 9-15 ianuarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 9-15 ianuarie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au iar un mesaj dublu. Să se relaxeze şi să nu îşi mai facă griji pentru o persoană apropiată din familie.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii au nevoie de forţă, tărie şi putere să depăşească o perioadă mai dificilă. Aştrii sunt de partea lor.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să fie pregătiţi(te) pentru o suită de schimbări importante într-un timp foarte scurt.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal să-şi facă bagajele. Aştrii le prevăd o mică vacanţă.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc multe mesaje. Sunt mesaje bune, de început de an.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii schimbă macazul şi trebuie să schimbe tactica. Au fost buni(e), să fie răi(ele). Au fost răi(ele), răi(ele), să fie totuşi buni(e).






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de belşug. Peste puţin timp visurile lor vor deveni realitate.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt învăluiţi(te) într-o aură de mister. Nimeni nu ştie ce gândesc.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au chef de ceartă. Să stea liniştite, căci oricum vor câştiga.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii au simbolul dragostei. O dragoste nouă şi pasională pentru ei(le).


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au protecţie divină care le fac să se simtă în siguranţă. Sunt protejate de forţele răufăcătoare.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au gând de schimbare. Se schimbă din casă sau de la serviciu. Poate au un schimb de experienţă pe undeva.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS