Zodiac chinezesc săptămânal, 9-15 ianuarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 19-25 decembrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Ești foarte intuitiv(ă) și decizi să îți urmezi propriul destin. Așa că tragi linie și mergi mai departe, chiar dacă vei întâmpina dificultăți pe drum. Însă va trebui să te gândești de două ori înainte să iei o decizie, fiindcă poți risca un dezechilibru .


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână îți vin noi idei de proiecte și nu duci lipsă de oportunități. Pe de altă parte, ești interesat(ă) brusc de ideea de cuplu și de statutul social pe care ți-o(l) oferă aceasta(sta) și te decizi să îți deschizi inima către o nouă relație.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Vei avea drumuri neprevăzute, care ți se vor părea destul de palpitante. Totodată decizi să te ocupi mai mult de propria persoană, dat fiind că în ultima perioadă te-ai neglijat, ocupându-te mai mult de fericirea altora.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Ești romantic(ă) cu partenerul(a) de cuplu, te simți atrăgător(are) și mai iubit(ă) ca niciodată. Nici în plan financiar nu stai rău, fiindcă tocmai ai obținut o mărire de salariu și poți să te răsfeți mai mult.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Se vor arunca zarurile și va trebui să decizi dacă faci o mișcare importantă la serviciu. Din punct de vedere financiar, stai destul de bine și nu îți faci griji pentru ziua de mâine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână vei regăsi echilibrul pierdut. În ultima perioadă ai făcut mai mult sport, ai meditat mai mult și ți-ai recăpătat liniștea interioară. Însă trebuie să ai grijă și de latura ta fizică și să nu mai amâni vizitele la medic.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Aștrii sunt favorabili în zona comunicării și a relațiilor. Vei reuși să îți faci ordine în viață, vei începe o nouă colaborare și poate vei întâlni acea persoană care să îți pună inima pe jar.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Această săptămână vine cu schimbări importante în plan personal. Vei lua decizia de a schimba casa sau orașul. Vrei să locuiești într-un loc mai verde, mai liniștit, care să te ajute și să te inspire să îți dezvolți latura artistică.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână te simți motivat(ă) să începi proiecte noi. Ești extrem de eficient(ă) la locul de muncă, însă ești activ(ă) și în timpul liber. În plan sentimental, lucrurile nu sunt chiar roz, partenerul(a) de cuplu îți reproșează că te grăbești să iei decizii fără să îl/o consulți.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână te simți agitat(ă) și tinzi să faci lucrurile în grabă. Îndemnul aștrilor este să iei lucrurile mai ușor și să îți rezolvi problemele legate de muncă, dar și cele de sănătate. Ideal ar fi să petreci mai mult timp cu familia.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână nu ții cont de cheltuieli și vrei să trăiești bine. Însă va trebui să te gândești și la cei(le) dragi ție și să le oferi mici daruri, dacă tot ai o situație financiară mai bună decât restul oamenilor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână vei avea parte de zile senine și vibrații pozitive. Ești dispus(ț) să îți cauți jumătatea și să intri în rândul lumii. Din punct de vedere profesional, te vei implica într-o investiție serioasă, care îți va crește veniturile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS