De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Balanţă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Balanţă


Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt introvertite şi în toane proaste uneori, însă numărul calităţilor depăşeşte cu uşurinţă pe cel al momentelor de felul acesta.


Vă descurcaţi cu uşurinţă în orice situaţie

Curioşi(ase) şi rapizi(de) în gândire, vreţi să clarificaţi orice mister ce apare în viaţa voastră. Voi reuşiţi cu simplitate să descurcaţi problemele cotidiene şi să găsiţi locul fiecărui lucru. Aceste caracteristici ale voastre le fac pe persoanele din jur să apeleze mereu la sfaturile voastre.


Meritaţi să fiţi iubiţi(te) pentru diplomaţia voastră

Semnul zodiacal al Balanţei reprezintă un simbol al justiţiei şi al armoniei, ceea ce denotă că reprezentanţii(tele) aprobă pacea, echilibrul şi corectitudinea. De asemenea, sunteţi buni(e) negociatori(are), având în vedere că vă cântăriţi atent cuvintele şi le formulaţi astfel încât să sune cât mai bine. Nu veţi spune niciodată lucruri caraghioase şi nu îi/le veţi face pe alţii(tele) să se simtă prost în faţa celorlalte persoane.






Caracteristica de bază a voastră este eleganţa

Printre caracteristicile de top ale voastre se numără şi eleganţa. Atitudinea voastră nu are legătură cu aspectul financiar sau cu strămoşii de viţă nobilă, ci este ceva înnăscut. Felul vostru de a fi arată un farmec deosebit, pentru care sunteţi de multe ori invidiaţi(te). Practic, fără să adoptaţi o ţinută de gală, voi reuşiţi să atrageţi multe priviri admirative.


Reuşiţi mereu să îi/le apropiaţi pe cei(le) din jurul vostru

Nu sunteţi de acord cu violenţa, jignirile sau înşelătoriile, ci înclinaţi spre armonie şi înţelegere. De aceea, vă place să vă ţineţi familia şi prietenii(ele) uniţi(te) şi să vă bucuraţi dacă puteţi face ceva pentru a împiedica ruperea unei legături.


Puteţi fi cei(le) mai buni(e) prieteni(e)

Loialitatea de care daţi dovadă vă transformă în cei(le) mai buni(e) prieteni(e) pe care îi/le poate avea o persoană în viaţă. Sunteţi disponibili(e) atunci când cineva are o problemă serioasă, aveţi capacitatea să ascultaţi până la capăt şi să oferiţi un umăr pe care să plângă. De asemenea, veţi face orice vă stă în putinţă pentru a oferi altora un sfat bun.






Cunoaşteţi multe lucruri bune

De la bunele maniere până la diverse cunoştinţe generale, voi cunoaşteţi multe lucruri bune din care ceilalţi(lelalte) au ce să înveţe. Ştiţi să oferiţi o formă frumoasă lucrurilor pe care le împărtăşiţi celorlalţi(te). Cu siguranţă sunteţi o companie plăcută pentru alţii(tele).


Aveţi idealuri frumoase în viaţă

Reuşiţi să aveţi idealuri şi viziuni frumoase în societate. Voi credeţi în corectitudine, în iubirea sinceră şi în inocenţa oamenilor.


Sunteţi hotărâţi(te) într-o relaţie sentimentală

Ştiţi ce vreţi de la partenerul(a) vostru(astră) şi aşteptaţi acelaşi lucru şi de la el(a). Voi vă expuneţi gândurile şi intenţiile cu claritate, nelăsând loc de interpretări în relaţia voastră sentimentală. Sinceritatea de care daţi dovadă este o calitate pe care mulţi(te) şi-o doresc într-o relaţie.






Aveţi simţul estetic bine dezvoltat

Modul în care amenajaţi casa şi organizaţi anumite activităţi îi/le impresionează pe cei(le) din jurul vostru. Nu renunţaţi până când lucrurile nu ies aşa cum vreţi voi. Oricine şi-ar dori să vă aibă în preajmă.


Sunteţi foarte sociabili(e)

Sunteţi amabili(e) şi sociabili(e), ştiind să vă faceţi plăcuţi(te) cu uşurinţă. Cine vă are ca prieteni(e), cu siguranţă se pot baza pe voi atunci când pun la cale un nou motiv de distracţie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS