De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Berbec


Berbecul vă va bulversa și va încerca să vă schimbe încă din secunda în care v-a întâlnit. Vă va spune în față când nu aveţi dreptate, când îl veţi supăra, nu va ezita să urle la voi. Nu se va abține doar pentru a vă face să vă simţiţi în largul vostru.

Nativii(ele) acestei zodii se vor pune mereu pe primul loc. E posibil să sune egoist, dar dragostea pentru sine este mai importantă decât cea pentru ceilalți(lelalte). Arată întotdeauna că este de neînvins și este atât de încăpățânat, încât nu va accepta ajutorul nimănui.


Nu iubiţi un Berbec pentru că...

Se plictisește foarte repede de situații, obiecte, chiar și oameni. Nu își va dori să meargă la același restaurant în fiecare weekend sau să urmărească un film în repetate rânduri. Devine iritat când rămâne în același loc și când în viața lui apare monotonia sau rutina. Nu vă îndrăgostiţi de un Berbec pentru că va fi aspru de sincer cu voi. Multe persoane preferă o minciună frumoasă în loc de un adevăr dur, dar nu este și cazul său.






În plus, vă va împinge mereu să ieşiţi din zona voastră de confort. Berbecul vrea întotdeauna să încerce lucruri noi și își dorește ca și partenerul(a) de cuplu să gândească la fel. Fie că este vorba despre restaurante, mâncăruri sau aventuri noi. Vrea să exploreze lumea și să vadă tot ceea ce este de văzut.

Pentru un Berbec nimic din ceea ce faceţi nu va fi niciodată suficient. Va vrea mereu mai mult. Mai multă atenție, mai multă afecțiune, mai multe săruturi. Este într-o căutare nesfârșită a fericirii absolute. Nu vă îndrăgostiţi de un Berbec pentru că va face mereu lucruri imprevizibile și spontane. Poate să vă trimită un mesaj dis-de-dimineaţă că pleacă într-o călătorie sau că a decis să facă un salt cu parapanta. Va face lucruri îndrăznețe fără să se gândească de două ori.






Vă va dispera cu trăirile sale diverse. Fiecare dispoziție pe care o are este la extreme. Dacă este fericit vă va vorbi neîncetat despre cât de bine se simte, pe când atunci când este trist nu va părăsi patul pentru două zile. Nu vă îndrăgostiţi niciodată de un Berbec pentru că este foarte gelos, mai ales dacă vorbiţi despre un/o fost(ă) partener(ă). Ori de câte ori vă uitați la altcineva sau îi acordaţi mai multă atenție decât lui. Va vrea întotdeauna să fie pe primul loc în viața, inima, mintea și sufletul vostru.

Nu vă îndrăgostiţi niciodată de un Berbec pentru că nu îi va fi ruşine să își arate afecțiunea în văzul tuturor. Este genul care vă sărută în public sau care nu vrea să meargă pe stradă fără să vă țină de mână. Pe de altă parte, Berbecul este foarte zburdalnic și vă va ajuta să vă conectaţi cu spiritul vostru glumeţ. O să vă necăjească ca pe nişte copii(le) mici pe terenul de joacă. Vă va face să râdeţi cu poftă și să uitați, pentru câteva clipe, de responsabilitățile vieții de adult.






Nu vă îndrăgostiţi niciodată de un Berbec, pentru că vă va face să vă simţiţi puternici(e), îndrăgostiţi(te) nebunește și vii. Vă va iubi în cel mai pasional mod cu putință, așa cum nu aţi mai fost iubiţi(te) până atunci. Dacă ajungeți la separare nu veţi reuși niciodată să îl uitați. Nu veţi dori niciodată pe altcineva în viața voastră. Iubirea unui Berbec lasă urme adânci și va fi mereu un termen de comparație în viitoarele voastre relații.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS