Zodiac chinezesc săptămânal: 6-12 iunie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 6-12 iunie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână îți faci planuri mari în ceea ce privește viața sentimentală, însă partenerul(a) de cuplu nu este suficient de receptiv(ă). În plan profesional de anunță o săptămână fără evenimente de mare amploare.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

În această săptămână te înscrii la un concurs destul de important pentru cariera ta, însă nu știi dacă vei reuși să îl treci cu bine. Renunță la emoții și focalizează-te asupra a tot ce ai învățat, fiindcă nu vei da greș.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

În această săptămână îți e gândul la vacanță, însă mai ai de așteptat o perioadă până când vei intra în concediu. Profită de timpul rămas ca să pui bani deoparte și să te bucuri de un buget consistent în călătorie.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

În această săptămână îți este dor de o persoană care este plecată în străinătate și te gândești să îi faci o surpriză și pleci acolo unde este ea. Însă înainte de a lua această decizie, asigură-te că nu va reveni ea în țară.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână încerci o mulțime de lucruri noi, printre care gătitul unui nou fel de mâncare. Membrii(ele) familiei vor fi fascinați(te) de talentele tale culinare, care până acum le-ai ținut ascunse.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

În această săptămână îți lipsește entuziasmul de a face lucruri noi, dar cu persoanele potrivite lângă tine, te poți molipsi de voie bună și energie. Totodată, vei primi o veste importantă în ceea ce privește partea profesională.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

În această săptămână ești pregătit(ă) să faci primii pași către o altă carieră. Vrei să faci o reconversie profesională și ai tot sprijinul din partea familiei, dar mai ales din partea persoanei iubite, care îți menține entuziasmul.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână îți reînnoiești garderoba și dai la o parte tot ceea ce ți se pare că este ieșit din tendințe. Vrei să arăți proaspăt(ă) și să te simți bine în pielea ta. Optimismul tău va întrece cote maxime.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână îți petreci mai mult timp cu persoana iubită și reușești să o convingi să faceți lucruri inedite. În ceea ce privește partea profesională, vei primi o propunere de avansare, însă o vei refuza, fiindcă nu vrei bătaie de cap.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână ai o mulțime de lucruri de pus la punct, șefii(ele) vor să fii mai productiv(ă), familia pune presiune asupra ta, iar tu nu știi unde să te împarți mai repede. Va trebui să îți aranjezi sarcinile după ordinea importanţei lor.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână îți e ușor să te exprimi și simți că ești în elementul tău natural. Ai o bună comunicare cu șefii(ele), cu colegii(ele), dar și cu persoana iubită. Dacă ar fi mereu așa, ai evita o mulțime de probleme în viața ta.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână îți dorești să muncești mai mult, fiindcă vrei să duci la bun sfârșit un proiect important. Spre finalul săptămânii vei reuși să te relaxezi și să îți duci familia într-o mică vacanță la munte.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS