Cum sunt copiii născuţi în luna iunie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


Iunie este cea mai însorită luna din an, deci n-ar trebui să te mire faptul că bebeluşii născuţi în iunie sunt ca o rază de soare. Dacă te întrebi cum sunt copiii născuţi în luna iunie, mai jos vei găsi 7 curiozităţi amuzante.


1. Copiii născuţi în luna iunie sunt fie Gemeni, fie Raci. Bebeluşii veniţi pe lume înainte de 22 iunie vor fi Gemeni. Cei născuţi după 22 iunie vor fi Raci. Dacă despre Gemeni se poate spune că sunt veseli, carismatici, vorbăreţi, dar indecişi, despre Raci se poate spune că sunt empatici, intuitivi, dar fac uşor pasul înapoi.


2. Sunt foarte optimişti. Copiii născuţi în luna iunie sunt ca şi vara: veseli, optimişti. De altfel şi statisticile spun că persoanele născute în lunile de primăvară-vară sunt mult mai pozitive decât cele născute în celelalte sezoane.






3. Se înalţă mai mult. Graţie faptului că sunt expuşi luminii solare, copiii născuţi în luna iunie cresc mai mult în înălţime decât cei născuţi în lunile mai puţin însorite.


4. Pot câştiga premiul Nobel. Aşa spun statisticile: cei mai mulţi câştigători ai premiului Nobel sunt născuţi în luna iunie.


5. Sunt o companie plăcută. Şi chiar dacă nu câştigă premiul Nobel, tot trebuie să ştii că persoanele născute în această lună sunt o companie plăcută. Mai mult, o mulţime de celebrităţi sunt născute în iunie: Natalie Portman, Angelina Jolie, Ariana Grande...






6. Sunt păsări de noapte. Potrivit unui studiu, bebeluşii născuţi în iunie, precum şi în celelalte luni de vară, au tendinţa de a merge mai târziu la culcare decât cei născuţi iarna.


7. Dezvoltă un simţ al umorului unic. Pe măsură ce cresc, copiii născuţi în luna iunie dezvoltă un simţ al umorului unic. Acest lucru îi transformă într-un deliciu pentru apropiaţi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS