16 mai 2022: eclipsă totală de Lună, SuperLuna sau Luna Sângerie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
16 mai 2022, ora 5:27 - Eclipsă totală de Lună, SuperLuna sau Luna Sângerie


Eclipsele sunt binecunoscute pentru faptul că aduc la lumină umbrele. Dar când aceasta are loc şi în zodia detectivului Scorpion, lucrurile se accentuează. Nimic nu va mai rămâne ascuns. Totul va ieşi la suprafaţă, precum uleiul deasupra apei.


Berbec:

Eşti pregătit(ă) să revizuieşti parteneriatul în care te afli? Această eclipsă va activa toate nivelurile de la simplele legături de afaceri la căsătorie, divorţ, naştere. Ce e solid va rămâne în picioare, ce nu se poate destrăma ca şi când n-ar fi fost. Vestea bună este că această eclipsă va lumina drumul corect.


Taur:

Relaţiile pot suferi transformări radicale. Dacă unii(ele) nativi(e) pot părăsi definitiv o relaţie, alţii(tele) se aruncă cu capul înainte în ea. Dacă dai mai mult decât primeşti te vei simţi din ce în ce mai secătuit(ă). Va trebui să redefineşti termenii în relaţie dacă vrei să poţi trece mai departe.


Gemeni:

Ai ignorant toate semnalele de avertizare asupra nivelului de stres! Acum nu mai ai încotro şi trebuie să schimbi stilul de viaţă. Altfel ai putea avea probleme de sănătate. Consideră acest Mercur retrograd ca pe un duş cu apă rece care să te trezească la realitate.






Rac:

Nu trebuie să intri în panică, însă această perioadă de retrograd (10 mai - 3 iunie 2022) ţi-ar putea aduce conflicte pe care să nu le mai poţi ocoli. Dar, la fel de bine, poate fi vorba despre dezvoltarea unei relaţii sentimentale pasionale şi intense dintr-una cât se poate de platonică.


Leu:

Acest Mercur retrograd din 10 mai 2022 aduce la lumină probleme de natură casnică. Poate ai ceva de reparat, poate ai ceva de înlocuit. Se anunţă chiar mărirea familiei. Totul are legătură cu transformarea în zona domestică.


Fecioară:

Eclipsa afectează zona comunicării din zodia ta. Scrisul, învăţatul, reţelele sociale şi marketingul sunt zone la care trebuie să acorzi o atenţie deosebită. Consideră-te avertizat(ă)! Nu da curs geloziilor colegilor(elor), prietenilor(elor) sau chiar ale rudelor.






Balanţă:

Dacă banii ar vorbi, cu prilejul acestei eclipse ţi-ar povesti. Adevărul trebuie spus. Ca de exemplu, faptul că nu îţi place serviciul la care te duci, dar te ajută să ai un buget stabil. Poate, totuşi, poţi scăpa din jugul datoriilor pe care ţi le-ai acumulat făcând ceva care îţi place. Rămâi flexibil(ă) şi ai încredere că vei găsi soluţia potrivită. Trebuie doar să te uiţi acolo unde trebuie.


Scorpion:

Accentul acestei eclipse cade asupra nevoilor personale. Fă schimbările necesare astfel încât să poţi să-ţi îndeplineşti ţelurile. Pentru asta vei avea nevoie de un plan bine pus la punct.


Săgetător:

E o perioadă excelentă pentru terapie, munca cu sine pentru eliberarea subconştientului de frici. Pentru artişti(ste) şi terapeuţi(te), această eclipsă în Scorpion aprinde focul renaşterii. Nu te ascunde în spatele umorului, cum o faci de obicei. Acţionează!






Capricorn:

E nevoie de o reconfigurare a reţelei de prieteni(e)/colaboratori(are). Poate că este nevoie să tai unele legături care nu îţi mai aduc nici beneficii, nici confort. Poate că eşti invitat(ă) să te alături unei noi organizaţii care îţi apreciază valoarea şi potenţialul.


Vărsător:

Simţi nevoia de a ţi se recunoaşte meritele. Dar pentru asta va trebui să ieşi în faţă, să accepţi lumina reflectoarelor. Această eclipsă te poate ajuta cu mai multă inspiraţie în zona de creaţie. Poţi primi un rol important în compania la care lucrezi. Încearcă! Nu spune „nu” din prima!


Peşti:

Apar oportunităţi de călătorie ca din senin. Fii pregătit(ă) pentru ele, pot aduce beneficii nebănuite. Adevărul într-o chestiune ţi se va deschide în faţă. Fii cu ochii deschişi şi nu te preface că nu-l vezi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS