10 mai - 3 iunie 2022: Mercur retrograd din Gemeni în Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
10 mai - 3 iunie 2022: Mercur retrograd din Gemeni în Taur


Şi am ajuns şi la cel de-al doilea Mercur retrograd (din cele patru) al anului 2022. Între 10 mai şi 3 iunie, Mercur va trece în mişcare retrogradă din vorbăreţul Gemeni în romanticul Taur. Te poţi aştepta la confuzii în ceea ce priveşte stima de sine, banii, relaţiile! Fii pregătit(ă)! Acest ghid de supravieţuire te va învăţa ce să faci şi ce să nu faci ca să treci peste dramaticul Mercur retrograd.


1. Verifică tot!

Prima parte din mişcarea retrogradă a lui Mercur se petrece în semnul Gemeni, ceea ce înseamnă, de obicei haos în zona tehnologiei. Pot apărea probleme în distribuirea materialelor în reţelele de socializare. Se poate strica laptopul sau computerul etc. Verifică orice informaţie urmează să distribui în mediul online.






2. Nu face rezervări de călătorii!

Mercur retrograd nu este cea mai bună perioadă să faci rezervări pentru călătorii sau zboruri cu avionul. Mercur retrograd în Gemeni pune foarte mare presiune asupra acestei zone. Pot apărea întârzieri sau anulări de zbor. Este posibil ca rezervarea să nu fi fost operată în sistemul informatic şi să te trezeşti la destinaţie ca nu ai cameră. Amână astfel de planuri de vacanţă pentru perioada în care Mercur nu este retrograd.


3. Verifică trimiterea emailurilor!

Mercur retrograd îţi poate da bătăi de cap în această zonă. Mai ales după ce Mercur trece în zodia Taurului. Pentru a evita orice fel de neplăcere, verifică trimiterea textelor, ataşamentelor sau chiar a emailurilor în sine. Există posibilitatea ca ele să nu „plece”, iar tu să crezi că sunt trimise.






4. Nu lua decizii pripite!

Perioada dintre Gemenii cei gânditori şi Taurul cel încăpăţânat, retrogradarea lui Mercur poate aduce multe tensiuni care să genereze decizii iraţionale. Atenţie la consecinţele pe termen lung ale faptelor tale!


5. Revizuieşte-ţi finanţele!

Pe măsură ce Mercur se apropie de Taur, încep şi problemele legate de bani şi posesiuni. Încearcă să nu arunci cu banii în stânga şi în dreapta pe produse costisitoare. Fă-ţi un plan de cheltuieli bine structurat şi încearcă să te ţii de el. Altfel poţi rămâne „falit”.






6. Nu semna contracte!

Mercur retrograd nu este cea mai bună perioadă să parafezi înţelegeri contractuale. Citeşte cu atenţie fiecare contract dacă eşti obligat(ă) să semnezi vreunul în această perioadă. Dar de preferat ar fi să amâni totul pentru perioada în care Mercur iese din retrograd.


7. Reflectează la trecut!

Mercur retrograd este una dintre cele mai bune, dacă nu chiar cea mai bună perioadă în care să înveţi din greşelile trecutului. Revizuieşte-ţi faptele, acţiunile, gândurile. Vezi ce ai greşit, unde ai greşit, ce ai de învăţat din acele întâmplări.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS