Lucruri fascinante despre micuţii născuţi în luna lui Mărţişor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Lucruri fascinante despre micuţii născuţi în luna lui Mărţişor


Zilele de iarnă s-au terminat, a venit primăvara, echinocţiul de primăvară este aproape. Iar pentru mamele care urmează să nască în luna martie este o ocazie în plus de bucurie. Vrei să ştii cum sunt micuţii(lele) născuţi(te) în luna martie, citeşte în continuare. Ai motive să fii mândră!


Sunt foarte ambiţioşi(se). Cei(le) născuţi(te) în luna lui Mărţişor nu obişnuiesc să stea liniştiţi(te) într-un colţ, dimpotrivă! Sunt foarte ambiţioşi(ase) şi dornici(e) să fie în vârful ierarhiei. Aşa se şi explică de ce foarte mulţi(te) directori(are) generali(e) sunt născuţi(te) în luna martie, comparativ cu alte luni ale anului.


Sunt mai puţin predispuşi(se) la miopie. Cei(le) născuţi(te) în a treia lună a anului par a avea mai puţine probleme oculare, comparativ cu copiii(lele) născuţi(te) în iunie sau iulie. Bebeluşii născuţi toamna, iarna ori primăvara sunt mai puţin predispuşi la miopie.






Sunt foarte optimişti(ste). Cei(le) născuţi(te) în luna martie, la fel şi copiii(lele) născuţi(te) în aprilie şi mai, sunt mult mai optimişti(ste). Conform studiilor, ajunşi(se) la maturitate, persoanele născute primăvara au o atitudine pozitivă în viaţă.


Au risc mic de a dezvolta astm. În această perioadă a anului, acarienii prosperă. Şi, pe cât pot fi de enervanţi pentru cei(le) care au alergii, pentru copiii(lele) care se nasc în luna lui Mărţişor pot fi ceva bun. Potrivit unui studiu din 2015, persoanele care sunt expuse timpuriu la acarieni au risc mai mic de a dezvolta astm bronşic.


Sunt păsări de noapte. Cei(le) născuţi(te) primăvara şi vara au tendinţa de a merge mai târziu la culcare decât copiii(lele) născuţi(te) toamna şi iarna. Obişnuieşte-te cu gândul că vor depăşi cu mult ora de culcare, după ce mai cresc!


Vor fi Peşti sau Berbec. În funcţie de data la care se nasc vor fi Peşti (1-20 martie) şi Berbec (după 20 martie). Cei(le) mici vor fi ambiţioşi(ase), hotărâţi(te), pasionali(e). Aşteaptă-te ca micuţii(ele) din zodia Berbec să aibă tot timpul obiecţii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS