6 martie - 5 aprilie 2022: Venus intră în Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
6 martie - 5 aprilie 2022: Venus intră în Vărsător


Duminică, 6 martie 2022, Venus (planeta iubirii, a dorinţei şi a frumuseţii) intră în Vărsător (semnul rebeliunii, al viselor despre viitor şi al viziunilor idealiste). Va sta aici până în data de 5 aprilie 2022 şi va aduce iubire şi libertate de expresie. Vărsător a reprezentat întotdeauna un loc foarte important pentru Venus. Venus te ajută să relaţionezi, însă Vărsătorii au uşoare frisoane când vine vorba despre comunicare.

Nu înseamnă neapărat că nu este un semn bun – Vărsătorii sunt foarte sociabili şi plini de compasiune – însă au un mod diferit de a-şi exprima sentimentele. Vărsătorii nu simt nevoia să vorbească aşa cum fac alte semne, ca de exemplu Peştii sau Leii. Dacă unii preferă conectarea profundă şi conversaţiile intense, cu substanţă, Vărsătorii preferă relaţionarea prin idei, noţiuni şi acţiuni.






În această conjunctură astrală, oamenii devin mai deschişi la nou, sunt dornici să încerce experienţe noi. Încearcă abordări diferite, indiferent că vorbim despre haine sau despre acţiunile cotidiene.

Nu este exclus ca, în această perioadă, să încerci o nouă pasiune, mai ales din sfera creativă.

Venus în Vărsător stimulează creativitatea, imaginaţia, experimentarea. E o perioadă excelentă pentru a-ţi explora valenţele artistice.

Berbec:

Este posibil să-ţi întâlneşti jumătatea la o întâlnire de grup. Vechi prieteni(e) sau colegi(e) pe care îi/le vedeai într-un anumit mod capătă în ochii tăi alte valenţe. Este o oportunitate mare să transformi o prietenie într-o relaţie de dragoste.






Taur:

Vrei să fii admirat(ă) pentru şarmul şi frumuseţea ta. Faci o bună impresie la petrecerile şi evenimentele sociale la care participi. În mod clar, nu este cel mai bun moment să stai acasă. Ai 26 de zile la dispoziţie să te faci remarcat(ă).


Gemeni:

Simţi nevoia de mai multă stimulare intelectuală. Acum este momentul ideal să-i spui partenerului(ei) ce-ţi lipseşte. Călătoreşte mai mult! Poţi întâlni oameni noi, cu un bagaj cultural diferit care să-ţi satisfacă pofta de cunoaştere.






Rac:

Banii pot veni cu uşurinţă la tine în această perioadă. În acelaşi timp, însă, simţi nevoia să revitalizezi relaţia cu partenerul(a) de cuplu. Dacă nu reacţionează aşa cum ţi-ai dori, eşti tentat(ă) să calci strâmb. Atenţie mare! Vezi să nu regreţi mai târziu.


Leu:

Nu-ţi place să stai singur(ă). Unii(ele) pot spune că ai cel mai mare ego din tot zodiacul. Dar în această perioadă reuşeşti să te faci iubit(ă) şi apreciat(ă). Abilităţile de comunicator(are) sunt la nivel înalt. Profită de ele!


Fecioară:

Eşti interesat(ă) să înveţi mai multe despre lucrurile făcute manual. Eşti atras(ă) de pictură, învăţarea unui instrument muzical, grădinărit, decoraţiuni, confecţionarea de aranjamente florale. Aceste activităţi te fac să te relaxezi. În relaţia de cuplu, totul este perfect. Ştii cum să-ţi mulţumeşti jumătatea.






Balanţă:

Ai nevoie de mai mult romantism în viaţa ta. Deşi relaţia de cuplu merge bine, vrei şi mai mult. Eşti mai atras(ă), în această perioadă, de filmele romantice, romanele de dragoste. Asculţi muzică romantică.


Scorpion:

Vrei să stai mai mult în casă, dar să primeşti musafiri(e). Îţi aranjezi casa ca să primeşti oaspeţi. Îţi chemi rudele, prietenii(ele), părinţii. Simţi nevoia să îţi îmbunătăţeşti relaţia cu ei(le).


Săgetător:

Te exprimi cu multă uşurinţă. Eşti în lumina frumosului, a creativităţii. Reuşeşti să convingi oamenii, mai ales în discuţiile faţă în faţă. Comunicarea în cuplu devine o prioritate.






Capricorn:

Vrei să trăieşti viaţă luxoasă. Uiţi pentru o vreme că zodia ta este considerată strângătoarea horoscopului. Apreciezi cadourile pe care le primeşti de la partenerul(a) de cuplu, mai ales dacă sunt scumpe.


Vărsător:

Acorzi mai multă atenţie modului în care arăţi. Drept pentru care vei primi şi mai multe complimente. Te simţi iubit(ă) şi apreciat(ă), iar asta îţi conferă mai multă securitate emoţională.


Peşti:

Ai tendinţa să-ţi ascunzi sentimentele de oamenii pe care îi placi. Visezi la relaţii perfecte, ceea ce te împiedică să ai o relaţie normală, în viaţa reală. Trebuie să renunţi la timiditate dacă vrei să reuşeşti.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS