Horoscopul dragostei, 7-13 martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 7-13 martie 2022


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Berbec:

Vei avea un minunat sentiment de dragoste în această săptămână. Vei rămâne destul de deschis(ă) în privința iubirii tale pentru partenerul(a) de cuplu. Dacă stai departe de iubit(a) ta, atunci poți petrece ore întregi vorbind la telefon. Dacă ești singur(ă), poți întâlni pe cineva special. Săptămâna aceasta, relația ta cu socrii(acrele) tăi(ale) se va îmbunătăți. De asemenea, îți vei exprima dorința de a petrece mai mult timp cu soțul(ia) și familia acestuia(eia).


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Taur:

În această săptămână vei fi lăudat(ă) mai mult decât oricând de către persoanele din jur. Vei observa, de asemenea, că tuturor le va plăcea să interacționeze cu tine. În plus, o problemă de sănătate a soțului(iei) tău(ale) începe să dispară în aceste zile și asta te va ajuta să îți faci curajul de a discuta mai profund despre mariajul vostru. Dacă faci cuplu cu cineva, dar nu ești căsătorit(ă), vor exista discuții despre viitorul comun.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Gemeni:

Săptămâna aceasta apare ideea căsătoriei cu partenerul(a) de viață. Cu toate acestea, înainte de a face pasul cel mare, trebuie să vă cunoașteți familiile și să încercați să le convingeți să vă accepte relația. De asemenea, ar fi indicat să fii amabil(ă) cu toată lumea și să te comporți bine. Aceste zile par a fi foarte romantice, în special dacă ești căsătorit(ă). Te vei apropia mai mult de persoana iubită și vei petrece mai mult timp cu ea.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Rac:

Săptămâna aceasta s-ar putea să pleci undeva departe din anumite motive, dar îți vei păstra relația așa cum este, vorbind cu persoana iubită prin intermediul rețelelor sociale. De asemenea, toate neînțelegerile vor fi rezolvate și împreună vă veți oferi iubire unul(a) altuia(eia). Vei experimenta, poate, o dragoste mai profundă zilele acestea. Veți găsi soluții bune pentru amândoi pentru toate problemele cu care vă confruntați.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Leu:

Viața ta sentimentală se va menține foarte bună în decursul acestei săptămâni. Din când în când îi vei oferi cadouri frumoase persoanei de lângă tine. Aceste eforturi depuse de tine vor avea un impact pozitiv asupra partenerului(ei), iar atitudinea lui/ei va fi mai plină de iubire. Tu și soțul(ia) tău(a) veți crea împreună cele mai bune amintiri și, de asemenea, veți încerca să îmbunătățiți ce este de îmbunătățit.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Fecioară:

Din cauza numeroaselor momente negative care au loc în viața ta sentimentală, va exista o creștere a tensiunii mentale și vei fi extrem de neliniștit(ă). Vei depune eforturi și vei face tot posibilul să rezolvi problemele, dar nu va fi o sarcină deloc ușoară. Adesea uiți că partenerul(a) de viață face atâtea pentru tine și nu există comunicare. Într-o astfel de situație, oferă-i din când în când câte un gest de apreciere sau o vorbă frumoasă. Dacă nu îl/o surprinzi în aceste zile, atunci probabil vei provoca și mai multe probleme.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Balanţă:

Dragostea este un sentiment blând pe care nu toată lumea îl înțelege. Deci, a fi mai degrabă emoțional decât practic te va ajuta să îți consolidezi relația în această săptămână. Într-o astfel de situație, dacă ești unul(a) dintre nativii(ele) norocoși(ase), poți să te căsătorești cu persoana iubită. Dacă ești deja căsătorit(ă), viața ta sentimentală va fi favorabilă în aceste zile. Te vei simți în largul tău și nu vei avea nicio problemă în a comunica cu soțul(ia) tău(a). De asemenea, în cazul în care ai copii(le), poți primi unele vești bune din partea lor, vești care vă vor suda ca și cuplu și mai tare.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Scorpion:

Săptămâna aceasta, este posibil să ai înclinații romantice către o persoană pe care o cunoști. S-ar putea să o întâlneşti la locul de muncă. Prin urmare, ești sfătuit(ă) să fii amabil(ă) cu toţi oamenii care îți apar în cale. Cu toate acestea, trebuie să accepți sfaturile altora înainte de a lua orice decizie. Dacă ai deja pe cineva, s-ar putea să ai mai multe activități împreună cu persoana iubită. Acest lucru vă va consolida relația.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Săgetător:

Săptămâna aceasta vei vedea schimbări pozitive în viața ta sentimentală. Persoana iubită poate deveni partenerul(a) tău(a) de viață și, dacă vorbești sincer cu el(a), cel mai probabil vei primi un răspuns pozitiv. Dacă ești căsătorit(ă) deja, vei avea șansa de a petrece mai mult timp cu soțul(ia) tău(a), ceea ce va aduce prospețime relației voastre.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Capricorn:

Săptămâna aceasta va trebui să te ferești de tot ce e rău și inutil. În caz contrar, atât tu, cât și persoana iubită vă veți implica într-o problemă de care va fi imposibil să mai scăpați. În aceste zile îi poți reaminti soțului(iei) de neajunsurile și eșecurile sale, ceea ce te va face să înfrunți furia lui/ei. Într-o astfel de situație, ar fi mai bine să nu te plângi de nimic legat de persoana iubită în nicio situație, deoarece poate agrava situația.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Vărsător:

Numeroasele tale responsabilități te vor face să te simți frustrat(ă) în această săptămână, deoarece ai vrea să petreci mai mult timp cu persoana iubită și acest lucru nu este posibil. Cu puțin mai mult pozitivism și cu un zâmbet pe față vei reuși să te descurci cu toate. Dacă ești singur(ă), vei simți o atracție puternică pentru cineva pe care abia îl întâlnești.


Horoscopul dragostei 7-13 martie 2022, Peşti:

Dacă ești singur(ă), săptămâna aceasta vine cu câteva schimbări importante. Există posibilitatea să cunoști o persoană de care să te îndrăgostești pe loc. Acest lucru se poate întâmpla prin intermediul muncii. Prin urmare, socializează cu ceilalți(lelalte). Dacă ai deja pe cineva, vei descoperi noi calități la partenerul(a) de viață și asta vă va face relația și mai puternică decât înainte. De asemenea, vor exista semne pozitive și amândoi vă veți apropia unul(a) de celălalt(alaltă) uitând de neînțelegerile din trecut. De asemenea, puteți să vă faceți planuri de căsătorie.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS