Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodia ei

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce fel de soacră ai, în funcţie de zodia ei


Berbec:

Încă din momentul în care soacrele născute sub semnul Berbecului se vor apropia de casa voastră vă veţi simți precum nişte marionete care se supun păpuşarilor lor. Precum un uragan, ele vor intra în viața voastră cu un oarecare dezinteres față de viața voastră personală, dar e recomandat să aveţi grijă, deoarece lucrurile nu stau chiar aşa. Vor încerca să facă tot ce le stă în putere pentru a afla totul despre voi. Vă vor acuza pentru cum gătiţi și, cel mai probabil, o să aveți multe conflicte din cauza firii lor impulsive.


Taur:

Soacrele născute în această zodie sunt destul de materialiste și reușesc să vă ia mereu pe neaşteptate cu fel și fel de declarații complet bruşte, în cele mai nepotrivite momente. Totuși, se spune că dau sfaturi bune din punct de vedere financiar și mereu o să tragă cu „banii familiei”. Marele lor defect este faptul că sunt obsedate de ordine și curățenie, așa că aşteptaţi-vă să vină „în control”.






Gemeni:

Despre soacrele născute sub acest semn zodiacal, se spune că odată ce le câştigaţi încrederea vă vor iubi sincer și vă veţi simți ca și când aţi câștigat un premiu mare! Sunt greu de înțeles și mereu se răzgândesc, dar sunt bone perfecte și nu vă vor dezamăgi niciodată atunci când vine vorba de responsabilităţi.


Rac:

Soacrele născute sub acest semn sunt foarte emotive și sunt capabile să verse lacrimi de crocodil din orice, dar au suflet mare. Nu încercaţi să le păcăliţi, fiindcă au o intuiție greu de egalat. Aveţi grijă să le lăudaţi tot timpul mâncarea, fiindcă acesta este clar punctul lor sensibil.


Leu:

Soacrele Leu văd nişte adversari(e) în voi, deci nu vă aşteptaţi să auziţi cuvinte de laudă din partea lor. Este important să „mârâiţi” încă de la început, pentru că sunt unele dintre cele mai deștepte femei din zodiac și este foarte posibil să joace necurat.






Fecioară:

Soacrele născute în zodia Fecioarei sunt obsedate de curățenie și, dacă locuința voastră nu arată tocmai bine, atunci s-ar putea să vă treziţi cu ea lună, când nici nu vă așteptați. Sunt bune la suflet și mereu gata să ofere sfaturi.


Balanţă:

Soacrele născute în această zodie sunt foarte săritoare și mereu gata să vă fie alături, dar dacă încep să simtă rost de ceartă vor dispărea imediat, fiindcă nu le plac argumentele. Sunt generoase și mereu vor cheltui pensia pentru nepoți(ate).


Scorpion:

Soacrele născute sub acest semn pot să fie nişte adevărate tirane fără egal, care se folosesc de orice mijloc pentru a vă semnala că nu vă plac. Cu ele nu există cale de mijloc: fie vă vor iubi, fie vă vor detesta. În oricare dintre situații este indicat să rămâneţi nişte oameni sinceri și să vă arătați bunele intenții, cu timpul vă vor îndrăgi.






Săgetător:

Soacrele născute sub acest semn zodiacal nu se vor implica în relațiile odraslelor lor. Lângă ele viața o să fie una liniştită. Dacă sunteţi pasionaţi(te) de astrologie, citit în cărți și alte lucruri ce țin de acest domeniu, atunci clar o să vă înțelegeți de minune.


Capricorn:

Soacrele născute în această zodie sunt cam băgăcioase atunci când vine vorba de bani, fiindcă acest lucru le preocupă tot timpul. Le plac să gătească mâncare sau să facă prăjituri, dar nu este recomandat să lăsaţi prea mult timp copiii(lele) cu ele, fiindcă au pornirea să-i/le răsfețe mai mult decât ar trebui.


Vărsător:

Soacrele născute în zodia Vărsătorului nu se vor băga niciodată în căsnicia voastră (sau cel puţin majoritatea dintre aceste native, că or mai fi şi excepţii). O să fie mult prea ocupate să facă acte de caritate sau să își vadă de proiectele personale. Chiar dacă nu vă ridicaţi la nivelul lor, vă vor respecta și absolut oricând vor fi gata să vă ofere o mână de ajutor. Sunt genul de bunicuţe care își învață nepoții(atele) să fie independenți(te) și cu propriile păreri.


Peşti:

Soacrele Peşti stau mai mereu prin casă și marea lor pasiune este să se facă și să se simtă utile persoanelor din jur. Trebuie să le ţineţi la distanță, dar să le reamintiţi tot timpul cât de apreciate și iubite sunt.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS