Zodiacul chinezesc pentru luna februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna februarie 2022


Șobolan:

Luna februarie aduce pentru tine îmbunatăţiri la capitolul finanţe. Fie se deblochează nişte fonduri, fie un proiect la care ai lucrat în trecut îşi arată roadele. Lucrurile devin şi mai clare în plan financiar. Pe măsură ce devii conştient(ă) de valoarea ta, banii încep să vină la tine. Dacă eşti în căutarea dragostei, este posibil să fii curtat(ă) de mai mulţi(te) admiratori(are). Carisma atrage multe persoane în jurul tău, ceea ce îţi creşte nivelul încrederii de sine. Alege cu înţelepciune! Dacă eşti deja implicat(ă) într-o relaţie, partenerul(a) ar putea deveni gelos(asă) pe oamenii care se învârt în jurul tău. Acordă-i toată atenţia de care are nevoie şi aceste sentimente de nesiguranţă se vor risipi.


Bivol:

Februarie se anunţă o lună cu sarcini domestice, cel puţin în prima jumătate a lunii. Renovezi, schimbi mobila, redecorezi sau poate chiar te muţi într-o casă nouă. Atenţie, să ai întotdeauna un plan de rezervă, în caz că nu merge prima variantă! Dacă eşti singur(ă), ai putea întâlni o persoană specială până la finalul lunii. În plan profesional, eşti destul de ocupat(ă) şi este indicat să nu îţi asumi alte obligaţii, pentru că ai deja agenda foarte încărcată. Dacă, totuşi, este imperios necesar să te ocupi de ceva, deleagă o altă persoană să se ocupe de celelalte sarcini. Altfel există riscul să capotezi.


Tigru:

Luna februarie este liniştită, mai ales în plan familial. Se anunţă vizita unei persoane care va schimba energia casei în bine. Este o perioadă propice să discutaţi chestiuni serioase în familie pentru a putea depăşi câteva obstacole cauzate de lipsa comunicării. În cuplu, puteţi traversa o perioadă dificilă, întrucât partenerul(a) se simte copleşit(ă) de responsabilităţi. Încearcă să îl/o ajuţi cât de mult poţi, chiar şi dacă sunt chestiuni legate de locul lui/ei de muncă. În plan profesional, lucrurile merg bine şi există şanse să ţi se recunoască nişte merite fie cu o primă, fie cu o promovare. Dacă ai un proiect început de mult, dar pe care l-ai oprit din diverse motive, acum este un moment prielnic să reîncepi lucrul la el. Nu este cazul să îţi pui termene-limită, însă ai putea să te străduieşti mai mult pentru finalizarea lui.






Iepure:

Luna februarie este dedicată iubirii. O persoană interesantă, inteligentă, pasională şi iubitoare de aventură intră în cercul tău de prieteni(e), deşi nu este exclus să devină chiar partener(ă), măcar pentru o vreme. Eşti timid(ă) la început, însă nu strică să îndrăzneşti mai mult. Cineva din familia ta, copil(ă) sau rudă tânără, îţi împărtăşeşte un secret care te face suspicios(asă). Dar nu ar trebui să fii. Este vorba de o chestiune minoră. Nu fii băgăcios(asă), doar ascultă-l/ascult-o şi încurajează-l/încurajeaz-o. La locul de muncă poţi fi destul de ocupat(ă) cu proiecte care au nevoie de corecturi de ultim moment. Dacă ai bătut pasul pe loc până acum, pare că se deblochează energii stagnante, iar progresul va fi uluitor. Atenţie la persoanele în care ai încredere totală!


Dragon:

Februarie se anunţă pentru tine o lună intensă. O persoană din trecutul tău (prieten/ă sau fost/ă partener/ă) se întoarce în viaţa ta. Această nouă conectare este interesantă, dar îţi provoacă şi anumite nostalgii şi frici. Rămâne la latitudinea ta dacă accepţi sau nu invitaţia. În zona de educaţie există multă energie care te poate ajuta să finalizezi un proiect care te frământă de multă vreme. Dacă nu eşti la şcoală, poate este vorba despre un proiect mai amplu la birou care necesită chiar şi o călătorie la o conferinţă de profil. Fii atent(ă) la capitolul bani! Deşi eşti precaut(ă) de felul tău, nu îţi asuma riscuri prea mari, în dorinţa de a câştiga mai mulţi bani.


Șarpe:

În luna februarie, accentul se pune asupra finanţelor. Există bani, însă trebuie să finalizezi anumite proiecte care îţi vor consuma resursele financiare. Poate ar trebui să faci un calendar al cheltuielilor, astfel încât să nu rămâi descoperit(ă). În plan sentimental, veştile sunt bune. Atât tu, cât şi partenerul(a) sunteţi într-o dispoziţie romantică, aşa că veţi petrece mai mult timp împreună. Fie că ieşiţi în oraş, fie că staţi îmbrăţişaţi pe canapea privind la un film, fiecare moment va contribui la cimentarea relaţiei voastre. Dacă eşti în căutarea iubirii, vei simţi o energie care te va împinge de la spate. După mijlocul lunii nu este exclus să-ţi întâlneşti jumătatea. Sau o prietenie platonică să se transforme în ceva romantic.






Cal:

Îţi faci planuri de călătorie care sunt foarte aproape de realizare. Asigură-te că ai toate lucrurile necesare în bagaje şi fii flexibil(ă). Chiar dacă apar blocaje sau amânări, nu te descuraja. Dacă pleci în călătorie cu familia, păstrează-ţi calmul şi indiferent ce modificări apar în planurile tale, nu îţi pierde cumpătul. Dacă eşti în căutarea jumătăţii, ai activitate în luna noiembrie. Eşti invitat(ă) la multe petreceri şi evenimente la care trebuie să te faci remarcat(ă). Pentru tine nu e o petrecere, este o oportunitate de a întâlni marea dragoste. Deci, asigură-te că lumea te vede. În plan financiar, se pare că vor veni bani din diverse surse. Fie un/o prieten(ă) îţi propune un parteneriat din care să îţi vină bani, fie investeşti o parte din economiile tale, iar alegerile făcute sunt profitabile.


Capră/Oaie:

Simţi nevoia de mai mult timp liber. Ai muncit din greu şi meriţi şi o pauză. Poate pleci într-o vacanţă sau pur şi simplu îţi împachetezi câteva lucruri şi evadezi la fiecare sfârşit de săptămână. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu, aceste călătorii vă vor face foarte bine. Un proiect profesional devine din ce în ce mai important. Dacă studiezi, este posibil să se apropie un examen decisiv. Dacă eşti implicat(ă) într-o chestiune juridică, aceasta ajunge la final şi vei încheia şi acest capitol. În carieră apar oportunităţi de care este bine să profiţi. Poate eşti solicitat(ă) de o altă companie la care ai aplicat cu ceva vreme în urmă. Dacă ai afacerea ta, este posibil să (re)câştigi un/o client(ă) valoros(asă).


Maimuță:

Februarie este o lună prielnică să dedici mai mult timp şi mai multă atenţie propriei persoane. Ai grijă şi de tine. Chiar dacă nivelul energiei este ridicat, nu o risipi în prea multe direcţii. Păstrează cât mai multă pentru tine. Dacă alţii(tele) se oferă să te ajute, nu refuza. Cu cât pasezi mai multe responsabilităţi, cu atât ai mai mult timp pentru tine. O problemă mai veche poate ieşi la iveală, dar ai suficient talent în comunicare pentru a o depăşi fără să apară neînţelegeri sau să răneşti sentimentele cuiva din cauza acesteia. Este mai bine să porneşti tu discuţia pe această temă, cu deschidere, onestitate şi delicateţe. În plan profesional, se anunţă încheierea unui proiect important sau o perioadă de evaluări. Treci la un nou proiect, la un alt nivel sau accepţi o altă oportunitate. Recompensele nu se vor lăsa prea mult timp aşteptate.






Cocoș:

Luna februarie se anunţă norocoasă, deci ai putea să-ţi asumi câteva riscuri, mai ales în prima jumătate a lunii. Dacă cineva îţi sugerează un proiect îndrăzneţ, nu-l refuza înainte să-l analizezi mai bine. Ar putea fi o aventură din care să înveţi multe. Pot apărea şi bani din diverse surse. Poate semnezi un contract nou sau primeşti o promovare. Dacă ai de ales între două variante, nu lua nicio decizie până când nu te gândeşti temeinic la fiecare opţiune. Dacă eşti în căutarea jumătăţii, atragi atenţia mai multor persoane. Acceptă invitaţiile în oraş, la petreceri sau evenimente caritabile. Dar nu sta numai lângă oamenii pe care îi cunoşti. Îndrăzneşte şi discută mai mult cu cei(le) pe care nu-i/nu le cunoşti deloc.


Câine:

Te-ai putea simţi copleşit(ă) în prima parte a lunii. Vrei o pauză de la tot şi toate. Dar, un val de energie te cuprinde şi simţi că ai putea cuceri întreaga lume. Concentrează-te asupra proiectelor care îţi aduc satisfacţie sufletească, apoi pe cele care îţi aduc bani. Nu promite lucruri pe care nu le poţi onora. Alege-ţi cuvintele cu atenţie în această lună. Dacă ai hotărâri importante de luat, ascultă-ţi instinctele. Sufletul nu te minte niciodată. În plan profesional ai putea fi recompensat(ă) pentru munca susţinută. Dacă iei un proiect propriu în paralel şi acesta ar putea să aducă primele rezultate. Nu sunt bani mulţi, dar suficienţi cât să îţi dea speranţe de viitor.


Mistreț:

Dacă în ultima vreme ai fost indecis(ă), luna februarie te eliberează de dubii şi vei avea suportul Universului în a şti exact ce îţi doreşti. Ai încredere în tine şi acţionează cu convingere. O sumă de bani promisă întârzie să apară, ceea ce îţi poate da bătăi de cap, însă nu trebuie să renunţi. Vor veni atunci când va fi momentul potrivit. Acasă, atmosfera este bună şi se anunţă multe vizite. Prieteni(e), rude vin ca să se simtă bine în compania ta. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu de puţină vreme, discuţi serios cu partenerul(a) despre viitorul vostru comun. Faci planuri serioase şi eşti pregătit(ă) de o aventură minunată în doi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS