Horoscopul dragostei, februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, februarie 2022


Berbec:

În primele zile ale lunii februarie, previziunile se vor concentra mai mult asupra muncii decât asupra dragostei. Cu toate acestea, din 7 februarie, ochii tăi se vor deschide pentru a face loc unei atmosfere mai iubitoare și mai romantice. Vei fi capabil(ă) să legi relații mult mai pozitive, proaspete și sănătoase. Dacă ești implicat(ă) deja într-o relație, va trebui să reconsideri ideea de a arăta mai multă dragoste și afecțiune. Poți demonstra acest lucru prin comunicarea cu partenerul(a) de viață, păstrând bunăstarea și înțelegerea. Dacă ești singur(ă), vei căuta oameni diferiți. Îi vei putea întâlni luna aceasta, dar va rămâne la latitudinea ta să iei deciziile corecte.


Taur:

În prima săptămână din luna februarie te vei bucura de un climat plin de afecțiune de care ar trebui să profiți la maximum. Dacă ești într-o relație, te așteaptă zile pline de pasiune și apropiere, dar și de sinceritate. Cu toate acestea, ferește-te să fii pe deplin sincer(ă), deoarece acest lucru poate duce la suspiciune și gelozie. Dacă ești singur(ă), te bucuri de carismă. Profită de asta pentru a face cuceriri! Acest lucru îți va oferi mai multă încredere în tine.


Gemeni:

În ceea ce privește dragostea, începutul lunii va fi oarecum descurajant, dar situația se va schimba din cea de-a doua săptămână. Din acel moment, îți vei putea îndrepta atenția către noi planuri și proiecte care sunt pe placul tău și al partenerului(ei). Vrei să crești și să evoluezi împreună cu el(a), așa că vei simți un impuls puternic de a face lucruri în doi. Vor fi zile de mare dăruire și angajament din partea ta, care vor fi pe placul persoanei iubite. În cazul în care ești singur(ă), horoscopul lunar arată că vei avea momente clare și oportunități de a găsi dragostea. Pur și simplu, va fi necesar să fii atent(ă) în orice moment și să-ți folosești subtil carisma.


Rac:

Vei avea parte de o lună foarte senzuală și plină de dăruire din partea ta. Ești în căutarea stabilității și vrei să poți conta pe cineva care să te ajute cu responsabilitățile zilnice. Din acest motiv, angajamentul va fi prioritatea ta. Dacă ești într-o relație, intuiția va fi asul tău din mânecă. Acest lucru se datorează faptului că ești în căutarea stabilității și a confortului în cuplu pentru o lungă perioadă de timp, nu îți dorești ceva pasager. Dacă ești singur(ă), vei avea un avantaj puternic de seducție. Vei căuta în adâncul inimilor celor care te atrag pentru a putea găsi lucruri interesante.


Leu:

Prima săptămână din februarie va fi oarecum tensionată în ceea ce privește relația ta de cuplu, dar acest lucru se va schimba mai târziu. Vei da dovadă de multă creativitate spontană, profită de ea la maximum. Relația ta va evolua pe măsură ce luna trece. Primele două săptămâni pot fi susceptibile de gelozie și neîncredere, dar va trece. Până la sfârșitul lunii, dacă ai o relație, aceasta va fi deschisă pentru mai multe activități împreună.


Fecioară:

Nu va fi o lună despre iubire, deoarece vei fi mai concentrat(ă) asupra ta și asupra intereselor tale. De aceea, pot apărea anumite nuanțe de tensiune în relația ta. Dacă ai pe cineva, nu acorda atât de multă atenție detaliilor în ceea ce privește persoana iubită, căutarea perfecțiunii aduce conflicte serioase. Fii mult mai înțelegător(are), observațiile tale pot fi relevante, dar nu până la punctul de a fi hărțuitoare. Dacă ești singur(ă), lasă deoparte grija de a prelua controlul absolut asupra situațiilor. Oferă-le celor din jur șansa să-ți arate lucruri interesante.


Balanţă:

Va fi o lună importantă pentru angajamente și relații sentimentale. Din a doua săptămână din februarie, vei fi interesat(ă) să faci excursii sau activități cu persoana iubită. Vei simți impulsul de a lua inițiativa. Dacă ai o relație, va fi o lună foarte interactivă și plină de schimburi, veți învăța multe unul(a) de la celălalt(alaltă). Cu multă dorință și solidaritate, vă planificați idealuri pe termen lung pe care să le îndepliniți împreună. Dacă ești singur(ă), horoscopul lunii arată că ar trebui să ieși, să relaționezi și să îndrăznești. Starea ta de bine te poate surprinde atât pe tine, cât și pe cei(le) din jur.


Scorpion:

Luna aceasta este despre o mai bună înțelegere cu persoana iubită. În timp ce lucrați la comunicare, vor exista mai multe momente de bucurie decât de tensiune. Este important să fii deschis(ă) către noi posibilități și către munca în echipă. Dacă ești singur(ă), vei beneficia de optimism, seducție și multă dinamică. Trebuie să știi să folosești aceste caracteristici în avantajul tău pentru a-ți atinge țelurile în dragoste. Ești mult mai puțin plictisitor(are) și negativist(ă) și mult mai spontan(ă) decât crezi, profită și lasă-te dus(ă) de val.


Săgetător:

Este o lună bună pentru dragoste, mai ales din a doua săptămână din februarie. Vei fi mult mai optimist(ă) în ceea ce privește iubirea și relațiile personale, ceea ce te determină să vrei să cunoști mai mulți oameni și să îți extinzi orizonturile. Dacă ai o relație, aceasta va fi privilegiată și planurile de cuplu vor ajunge la îndeplinire. În plus, vei fi dispus(ă) să lucrezi constant în echipă și să comunici. Dacă ești singur(ă), nu-ți face griji, ești plin(ă) de carismă și bunătate, așa că acesta va fi principalul tău instrument de seducție. Nu va exista nicio incertitudine în alegerea ta, așa că deschide-te către noi parteneri(e).


Capricorn:

În ceea ce privește viața ta sentimentală, luna februarie vine cu rutină și o oarecare plafonare. Drept urmare, atenția ți se va îndrepta către carieră sau chestiuni personale. Te vei concentra să-ți crești încrederea de sine. Dacă ai pe cineva, monotonia își va spune cuvântul. Vei căuta cu disperare să ieși din această situație, astfel încât lucrurile să fie în regulă atât pentru tine, cât și pentru persoana iubită. Dacă ești singur(ă), ești pe cale să închei cu trecutul și să poți fi din nou disponibil(ă) pentru o relație. Este de așteptat ca până la finalul lunii să cunoști oameni noi care să te atragă din punct de vedere sentimental.


Vărsător:

În ceea ce privește viața ta sentimentală, luna aceasta va exista multă tensiune în relație. Prin urmare, comunicarea și iertarea vor fi propice pentru reducerea sau eradicarea acestor tensiuni. Din a doua săptămână din februarie, lucrurile se vor îmbunătăți. Se va face loc pentru sentimente noi, mai fericite și mai spontane. Dacă ai o relație, nu trebuie să te lași copleșit(ă) de stresul primei săptămâni, deoarece imediat după aceea flacăra iubirii va renaște. Dacă ești singur(ă), vei avea ocazia perfectă de a-ți găsi pe cineva. Fii atent(ă) la situațiile care pot apărea, deoarece depinde de tine să se concretizeze. Ai totul pentru asta, de la starea de spirit la sentimentul de a te oferi complet iubirii.


Peşti:

Horoscopul acestei luni arată că în prima săptămână a lunii februarie te vei putea bucura de pasiune și stabilitate în dragoste. După aceea, vor veni zile cu multe răsturnări de situație și frustrări. De aceea, ideal va fi ca tu să poți sta ferm(ă) pentru a putea depăși aceste situații. Dacă ești într-o relație, renunță la a mai avea așteptări prea mari. Rămâi cu picioarele pe pământ și încearcă să fii cât mai realist(ă) posibil. Dacă ești singur(ă), fii atent(ă) și deschis(ă) către situații noi. Ești mai aproape de iubire decât crezi, doar revizuiește-ți bine criteriile și acordă atenție cui o merită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS