Sfaturi pentru părinţii ce au copii născuţi în zodia Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Sfaturi pentru părinţii ce au copii născuţi în zodia Taur


Copilul(a) în zodia Taurului: născut(ă) pentru confort, nu pentru viteză

Taurul este ca liniştea ce se lasă după furtuna zodiei Berbecului. Este un semn de pământ şi e calm, constant, solid şi răbdător. Vei fi uimit(ă) de seninătatea copilului(lei) tău(ale), asta până când izbucneşte şi atunci vei fi uimit(ă) de puterea deplină a acestei mici fiinţe. Ca în cazul vulcanilor şi al cutremurelor, izbucnirile nu sunt frecvente, dar când se întâmplă sunt memorabile.

Copilul(a) Taur nu este pus(ă) pe grabă. De fapt, poate fi chiar lent(ă), iar tu ca părinte trebuie să îţi stabileşti programul după ritmul său. Nu planifica prea multe activităţi într-o singură zi şi nu te aştepta ca cel(a) mic(ă) să facă tot ce ţi-ai propus tu să facă; acest lucru nu se va întâmpla.






Odată ce copilul(a) Taur ia o hotărâre, e greu să îl/o forţezi să se răzgândească

Ca şi Berbecul, are o voinţă puternică. În timp ce Berbecul se plictiseşte repede şi trece la lucruri noi, Taurul va rămâne fixat mult timp asupra unui aspect. Pregăteşte-te să ai multă răbdare cu copilul(a) tău(a) Taur cald(ă), tandru(ă) şi încăpăţânat(ă); vei avea multă nevoie de ea.

Este posibil pentru copilul(a) Taur să îşi formeze corpul puternic şi robust pentru care e celebru Taurul. Pe lângă mâncare şi aperitive gustoase, oferă-i şi multe activităţi precum şi multă afecţiune.

Copilul(a) Taur va experimenta lumea prin simţurile sale: îi place gustul, mirosul şi auzul lumii din jurul său. De fapt, din clipa în care se naşte îi place să mănânce, deşi va dezvolta o listă scurtă de preferinţe alimentare şi va fi extrem de încăpăţânat(ă) în a încerca alte mâncăruri noi. Dacă este aşa, nu te îngrijora. Oferă-i cu calm şi alte alimente şi eventual le va gusta. Dar evită să îi dai gustări din dulciuri rafinate care vor interfera cu apetitul lor înclinat spre mâncare sănătoasă.






Copilului(ei) Taur îi plac peisajele naturale unde se simte fericit(ă)

Iubeşte animalele şi este blând(ă) cu ele; îi place să îşi mângâie şi să iubească tovarăşul drag de companie. Copilul(a) Taur pare să poarte cu el(a) rezerve de vitalitate tăcută pe care o canalizează folosindu-şi abilităţile pentru a-i(le) ajuta şi vindeca pe alţii(tele). Acest(astă) copil(ă) poate fi cel mai dulce, loial(ă) şi meditativ(ă) copil(ă), însă dacă simte că nu este preţuit(ă) – de părinţi, de educatori(are) sau de companionii(anele) de joacă – lumea ar trebui să se ferească. O dată ce ai observat o furtună emoţională crescând sub calmul exterior, pregăteşte-te, pentru că lumea ta nu va mai fi la fel.

Pe latura sa pozitivă, copilul(a) Taur este iubitor(are), loial(ă), puternic(ă) şi mulţumit(ă). Pe măsură ce se maturizează, va împrumuta din forţa şi sprijinul său celorlalţi(te), aducând echilibru şi tămăduire. Prin abilitatea sa de a preţui şi cel mai nesemnificativ lucru, el(a) va aduce magie în viaţa ta de părinte. El(a) vede frumuseţe într-o margaretă sau un fir de iarbă. Încurajează-i(le) cu răbdare dragostea de viaţă şi aprecierea pentru natură şi va deveni persoana cea mai minunată, puternică şi cu un spirit etic.






Sfaturi pentru creşterea copilului(ei) Taur

Învaţă-ţi copilul(a) Taur despre valoarea gestului de a împărţi cu ceilalţi(lelalte). Copilul(a) Taur are tendinţa de a fi posesiv(ă) şi de a se agăţa de jucăriile sale ca de o sursă de siguranţă. Dacă îi oferi multă certitudine în formele de manifestare ale iubirii, îmbrăţişări şi mângâieri, nu va mai avea atâta nevoie de jucării.

Învaţă copilul(a) despre rolul banilor, despre capcanele şi limitele acestora. Copilul(a) Taur va învăţa repede rolul banilor de la o vârstă fragedă dar poate deveni prea preocupat(ă) de ei. Învaţă-l/Învaţ-o că iubirea e mai importantă decât banii şi oferă-i un cod etic solid după care îşi va ghida toată viaţa.


Părintele născut în zodia Taurului

Dacă eşti un părinte Taur, eşti capabil să oferi o influenţă minunată şi stabilitate în viaţa copiilor(lelor) tăi(ale). Practic(ă) şi răbdător(are), eşti oricând pregătit(ă) să zâmbeşti şi să dăruieşti o îmbrăţişare când copilul(a) are nevoie de aşa ceva. Ai un sens foarte clar despre ce contează cu adevărat aşa că rareori te ambalezi pentru nimicuri.






Cu toate acestea, este nevoie să fii ceva mai ferm(ă)

E nevoie să fii ceva mai ferm(ă) ca să te asiguri că oferi copilului(ei) o alimentaţie sănătoasă şi că îl/o pui la cât mai multă mişcare fizică. Asta nu ar trebui să fie o problemă pentru tine, întrucât eşti conectat(ă) în mod natural la pământ. Şi ţie îţi plac produsele naturale şi sănătoase şi adori să împarţi masa cu familia ta. Dacă vă planificaţi o plimbare împreună după masa de seară, îţi vei ajuta familia să aibă o sănătate bună fizică şi emoţională.

Copiii(lele) tăi(ale) se simt, de cele mai multe ori, în siguranţă cu iubirea ta. Eşti un părinte afectuos şi îţi place să te îmbrăţişezi mult cu cei(le) mici. Eşti capabil(ă) să îţi înveţi copiii(lele) despre valorile esenţiale ale unui Taur: loialitatea, munca constantă şi puterea de răbdare.

Îţi place să fii înconjurat(ă) de oameni, animăluţe şi lucruri pe care pui mult accent în viaţă, ca atare mediul tău de casă va fi un loc confortabil, colorat şi plin de viaţă. Asigură-te doar că vei fi flexibil(ă) când copiii(lele) spun sau fac lucruri la care nu te aştepţi. Încăpăţânarea este una din caracteristicile tale celebre dar ca părinte e nevoie să o laşi mai moale, căci cei(le) mici au nevoie nu doar de stabilitate ci şi de părinţi cu mintea deschisă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS