Horoscopul banilor, 20-26 decembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 20-26 decembrie 2021


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Berbec:

În domeniul profesional sau financiar va avea loc o schimbare care să te avantajeze, poate chiar poți scăpa de cineva care te deranja. Acum te vei simți mai confortabil(ă) și vei putea lucra mai mult pe îndelete, fără presiune. În aceste condiții favorabile, vei putea să-ți demonstrezi întregul potențial, să faci lucruri importante care își vor avea răsplata materială în viitorul apropiat.


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Taur:

Intri într-o săptămână bună din punct de vedere profesional. Vei câștiga simpatia șefilor(elor) pentru ceva ce se află în mâinile tale de mult timp și despre care credeai că nu va da niciun rezultat. În ceea ce privește banii, în schimb, va fi invers, deoarece vine o cheltuială neașteptată și de neevitat, care te poate lăsa fără bani tocmai acum când vin cumpărăturile majore. Este posibil să trebuiască să apelezi la familie sau la prieteni(e) pentru ajutor, dar nu îți face griji, deoarece vor fi bucuroși(ase) să te ajute.


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Gemeni:

Începe pentru tine o serie bună profesională, care va fi un mare avans dacă știi să-ți joci bine cărțile. Influențele astrale îți ascut abilitățile intelectuale și ai concentrare maximă. Tot ceea ce faci va fi perfect realizat și vei fi foarte apreciat(ă) pentru munca depusă. Dacă ai o afacere, aceasta va fi o săptămână excelentă, în care vei putea încheia contracte importante care înseamnă venituri bune în viitor.


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Rac:

Urmează niște zile fantastice în care vei fi ca o vedetă la locul de muncă. Ai încredere că vei găsi soluții la problemele tale. Atractivitatea și carisma ta sunt acolo. Profită de ele pentru că orice îți dorești va fi mult mai ușor de realizat. Ai darul intuiției, știi unde sunt oportunitățile reale și știi și să fii foarte persuasiv(ă) atunci când vrei.


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Leu:

Nu riști prea mult săptămâna aceasta în ceea ce privește banii. Conturile tale sunt în siguranță fără să fii nevoit(ă) să faci mari eforturi; este de apreciat. Un flux numerar surpriză îți va permite să faci o cheltuială pe care ai amânat-o de curând. Ai noroc, săptămâna aceasta va fi una de succes.


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Fecioară:

Situația ta financiară se schimbă în această săptămână a lunii decembrie. Ai terminat cu greutățile și întârzierile, chiar dacă încă nu beneficiezi de marele confort financiar la care aspiri. Dacă ai lăsat vreun plan în urmă, vei începe să te gândești din nou la el. E posibil să fie vorba despre planificarea unei călătorii, dar ai grijă să nu depășești bugetul.


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Balanţă:

Probabil în această săptămână te vei simți cu moralul la pământ și fără energie. Acest lucru se vede la locul de muncă și s-ar putea să te simți vinovat(ă) pentru că nu muncești suficient de bine. Cu toate acestea, nu-ți face griji, deoarece la mijlocul săptămânii îți vei recăpăta puterile, drept urmare și capacitatea ta de muncă. Vor avea loc câteva schimbări care îți vor aduce beneficii.


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Scorpion:

Te simți energic(ă) și asta te pune într-o dispoziție bună. Totuși, trebuie să faci față unei săptămâni în care te așteaptă o mișcare profesională importantă. Vei avea multe de făcut, mai mult decât poți duce și e posibil ca beneficiile financiare să nu fie în concordanță cu această supraîncărcare de muncă. Nu ar trebui să te descurajezi din cauza acestui lucru sau să te gândești că eforturile nu îți sunt apreciate, deoarece nu este vorba despre asta.


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Săgetător:

Se anunță o săptămână de luptă pentru tine, atât pentru a-ți atinge obiectivele financiare, cât și pentru a nu pierde ceea ce ai deja. Va trebui să te străduiești pentru ceea ce este al tău și uneori chiar să lupți pentru ceea ce ți se cuvine. Nu este ușor, dar este o provocare. Lupta este o lecție de viață, indiferent de planul vieții tale. Fie că pierzi sau câștigi, gândește-te că este, fără îndoială ceva pozitiv pentru tine. Important este ca mai târziu să reflectezi și să vezi ce ai făcut bine și unde ai eșuat.


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Capricorn:

Vei avea o săptămână intensă la locul de muncă, cu multe sarcini și termene limită. Ești prins(ă) în treburi, dar îți prinde bine, deoarece ai unde să te refugiezi atunci când vrei să fugi de ceva din viața personală. Cu banii o duci bine, ai vrea să câștigi mai mult, dar nici nu ești dispus(ă) să-ți mărești eforturile în acest sens. Nimic nu pică din cer!


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Vărsător:

La locul de muncă, vei avea o decizie foarte importantă de luat. Nu ești mulțumit(ă) de serviciul actual, crezi că poți și meriți mai mult, cel puțin din punct de vedere financiar. În aceste zile ți se va oferi o oportunitate foarte bună de dezvoltare profesională. Deschide larg ochii și nu rata nimic!


Horoscop bani 20-26 decembrie 2021, Peşti:

Vei fi mai pragmatic(ă) și mai atent(ă), ceea ce îți permite să îți arăți potențialul la locul de muncă sau în afaceri. Așadar, poți aspira să urci pe noi culmi, chiar dacă vei fi nevoit(ă) să muncești din greu pentru a ajunge în vârf. Tot meritul va fi al tău și vei aștepta cu nerăbdare să culegi recompensele eforturilor tale.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS