Horoscopul dragostei, 20-26 decembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 20-26 decembrie 2021


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Berbec:

Sunt perspective foarte bune în această săptămână pentru tine. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, partenerul(a) de viață îți va face o mare surpriză. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau de planificarea unei călătorii pe care ți-o dorești. Dacă ești singur(ă), cel mai probabil vei cunoaște pe cineva care te va atrage, dar nu îți vei face mari speranțe. Este mai bine așa, ia lucrurile cum vin!


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Taur:

Îți suprimi dorințele și nevoile, ai tendința de a te închide în tine în această săptămână. Nimic nu te obligă să o faci, este timpul să ieși din acest impas și să cauți o modalitate de a comunica diferit cu partenerul(a) de viață. Concentrează-te pe prioritățile reale, acesta este momentul să alergi după obiectivele tale și să îți implici partenerul(a) în proiectele tale.


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Gemeni:

Cei dragi sunt alături de tine la bine și la greu și nu ar trebui decât să fii recunoscător(are) pentru asta. Dacă ești singur(ă), aici intervin cele mai mari schimbări. Vei primi o propunere tentantă, însă tocmai pentru că totul pare perfect, ești reținut(ă) și încerci să nu îți faci prea mari speranțe.


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Rac:

De prea multe ori te retragi în tine și chiar și propria familie sau prieteni îți reproșează ceea ce ei percep a fi indiferență, așa că, pe parcursul acestei săptămâni, încearcă să ieși din carapacea ta și să-ți arăți adevărata față. Ai putea să te arunci cu capul înainte într-o poveste de dragoste nebună. De asemenea, este posibil să te lași purtat(ă) de pasiune, ceea ce te va determina să te comporți impulsiv.


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Leu:

Spiritele vor fi aprinse în general în această săptămână, cu unele excepții. Riști să fii implicat(ă) într-o altercație în familie, genul de conversație care începe liniștit și care duce la o ceartă de zile mari. Probabil se întâmplă din cauza diferențelor de opinie. Încearcă să stai departe de asta, deoarece chiar dacă cuvintele tale sunt bine intenționate, pot răni o persoană foarte sensibilă, cum ar fi partenerul(a) de viață.


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Fecioară:

Nu scapi de explozii în această săptămână, acestea vor avea loc doar în domeniul sentimental. În orice caz, va fi o săptămână intensă în care pot apărea neînțelegeri și certuri cu persoana iubită. Încearcă să depășești aceste zile fără să pui paie pe foc, deoarece în scurt timp armonia va fi restabilită. Încearcă să nu te pui în situația de a regreta ceva ce ai spus sau făcut.


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Balanţă:

Ai dat totul pentru relație și pentru persoana iubită, dar aceasta nu a apreciat nimic. Te simți frustrat(ă) și dezamăgit(ă). Trebuie să iei o decizie și să pui capăt acestei situații chiar acum. Dacă nu vezi soluția, cere sprijin prietenilor tăi. Pe parcursul acestei săptămâni, amintirile ar putea ieși la suprafață. În cazul tău, cu siguranță te vei întreba ce se întâmplă cu tine. Poate că ții în tine niște sentimente pe care vrei să le exprimi. Acum este momentul să le dai afară, astfel încât să poți avansa în viață.


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Scorpion:

Ai putea avea de înfruntat probleme de comunicare cu persoana iubită în această săptămână. Va fi inutil să încerci să controlezi situația deoarece va fi o pierdere de timp. Cu toate acestea, nu o lua prea personal. Doar pentru că persoana de lângă tine este cu capul în nori nu înseamnă că nu te mai iubește. Dacă ești singur(ă), trebuie să știi că ești o persoană dorită. Și tu dorești pe cineva, iar micile sale defecte ți se par extrem de drăguțe. Fii atent(ă), deoarece ar putea avea intenții necurate.


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Săgetător:

Ești bine din punct de vedere al iubirii. Dar, te vei întreba dacă în acest moment chiar ești pregătit(ă) pentru o nouă aventură sentimentală. Gândește-te bine înainte de a te implica într-o relație, indiferent de natura acesteia. Tânjești după prea multe lucruri, oare este bine? În acest moment există multă nostalgie în viața ta, indiferent dacă ești singur(ă), dacă ai o relație sau intenționezi să ieși cu cineva.


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Capricorn:

Vei fi foarte ocupat(ă) la locul de muncă, iar asta te face să-ți ignori partenerul(a) de viață. În adâncul sufletului, s-ar putea să fie și faptul că ai început să detectezi anumite comportamente sau atitudini ale sale care nu-ți plac de loc. Poate avea de-a face cu gelozia. Înainte de a face ceva, gândește-te bine, ca nu cumva totul să fie doar în imaginația ta.


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Vărsător:

Dragostea va fi în prim plan săptămâna aceasta. Dacă ești cu cineva, pasiunea se va afla la cel mai înalt punct și comunicarea este, de asemenea, una foarte bună. Vorbiți deschis în cuplu și relația se consolidează. Nu ai nevoie de nimic altceva, doar să te bucuri de ceea ce ai și trăiești în acest moment. Dacă ești singur(ă), în schimb, lucrurile stau puțin diferit. Nu ai motive prea mari de bucurie, dar dacă ți-ai privi situația în cel mai optimist mod, atunci am putea spune că ar trebui să-ți prețuiești libertatea!


Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021, Peşti:

În ceea ce privește dragostea, tensiunea existentă în cuplu se risipește. Profită de momentele de liniște pentru a medita, relaxa și reflecta asupra celor mai importante lucruri. Universul te protejează, astfel încât să vezi lucrurile limpede și să-ți crești stima de sine, care a scăzut destul de mult în ultima vreme. Evită prin orice mijloace să intri în conflict cu persoana iubită și vei avea o săptămână grozavă. Și, dacă nu ai un partener, îl poți găsi acum.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS