Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie 2021


Șobolan:

Se anunţă activităţi intense. Poate ai ceva de reconstruit, de decorat din nou. Prietenii(ele) îţi sunt alături. Sunt şanse mari să iasă treabă bună. În plan profesional, te simţi inspirat(ă), îţi vin idei şi eşti aproape să termini un proiect pe care l-ai lăsat de izbelişte acum ceva vreme. La locul de muncă ar putea fi introdusă o tehnologie nouă care să-ţi dea puţină bătaie de cap, însă te vei obişnui repede. Nu este exclus să călătoreşti undeva pentru a urma unele cursuri de specialitate. Dacă era ceva blocat în relaţie, acum se pot limpezi lucrurile. Dacă eşti singur(ă) sunt şanse să-ţi întâlneşti jumătatea!


Bivol:

Eşti plin(ă) de idei şi planuri inovatoare aducătoare de bani. Te simţi inspirat(ă) şi eşti gata de acţiune totodată. Vine şi cineva să te sprijine în demersurile tale. Este posibil să fii aglomerat(ă), dar recompensele vor fi pe măsură. În plan romantic, dacă eşti singur(ă) sunt şanse mari să găseşti pe cineva după care să ţi se aprindă călcâiele. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie sau ai copii(le), este posibil ca aceştia(stea) să vină acasă cu un premiu sau cu o recunoaştere importantă. Spre sfârşitul lunii este posibilă achiziţionarea unui produs pe care ţi l-ai dorit de multă vreme, dar nu a fost posibil din diferite motive.


Tigru:

Relaţiile de toate tipurile sunt în centrul atenţiei în această lună. Vei reuşi să ajungi la un nivel de înţelegere propice romantismului. În plan profesional, este o vreme excelentă pentru propuneri de parteneriate şi colaborări. Dacă ai o afacere pe cont propriu, vei primi tot sprijinul pentru dezvoltarea proiectelor tale. Dacă lucrezi pentru cineva, te vei face remarcat(ă). Disciplina este cuvântul cheie a lunii noiembrie. Se anunţă şi o pauză de relaxare. Poate pleci undeva cu partenerul(a) sau eşti trimis(ă) de la serviciu într-o minivacanţă de premiere. Dacă eşti în căutarea jumătăţii, te-ai putea îndrăgosti de cineva pe care îl/o vei cunoaşte curând. O nouă idilă este pe cale să înceapă!


Iepure:

Dacă ai avut probleme de somn în ultimele săptămâni, este o idee bună să-ţi refaci rutina somnului. Vezi ce anume din programul tău zilnic te opreşte să dormi şi fă schimbările necesare. În plan profesional se anunţă schimbări de bun augur. Poate te hotărăşti să renunţi la ceea ce faci acum pentru a-ţi urmări o vocaţie, poate vrei să îţi schimbi cu totul domeniul de activitate. În orice caz, indiferent ce alegi, urmăreşte-ţi pas cu pas finanţele, pentru a nu fi luat(ă) prin surprindere de cheltuieli. Verifică-ţi şi taxele, să nu cumva să fii uitat să plăteşti vreun impozit!


Dragon:

Simţi o nevoie puternică de libertate, de schimbare. Ia în considerare să îţi schimbi imaginea sau stilul vestimentar. Nu trebuie neapărat să îţi schimbi serviciul sau oraşul de reşedinţă. Aerul proaspăt se poate obţine şi din schimbări mici. Vei vedea efectul cât de curând. Viaţa romantică poate fi favorizată. La birou poţi primi recunoaşterea pe care o meriţi. Sunt şanse să-ţi creşti veniturile pasive dintr-o investiţie făcută acum multă vreme.


Șarpe:

Eşti plin(ă) de idei creative. Nu ai limite, mergi tot înainte! Ceva îţi poate încetini puţin progresul, însă nu trebuie să te dai bătut(ă). S-ar putea şi să fii nevoit(ă) să te întorci la câteva situaţii pe care le-ai lăsat nerezolvate în trecut, iar acum le-a cam sosit vremea să te ocupi de ele. La finalul lunii ar putea apărea întâlniri cu oameni noi cu care să legi prietenii de durată. Chiar şi puţin romantism se arată, iar dacă eşti singur(ă), şansele să-ţi întâlneşti jumătatea sunt destul de mari.


Cal:

S-ar putea să descoperi că lucrurile devin din ce în ce mai uşoare pentru tine. Ai muncit din greu în ultimul ciclu de 12 luni, ţi-ai netezit calea spre succes, iar acum este momentul să abordezi direcţii noi, să-ţi faci planuri noi.


Capră/Oaie:

Ai muncit din greu ca să ajungi aici. Se anunţă o încununare a realizărilor tale, o lansare de produse, o promovare, o mărire de salariu. În plan sentimental, apare un amestec interesant. Cineva din sfera profesională îţi mărturiseşte sentimentele. Sau poate cineva cu care ai o relaţie de dragoste se implică în rezolvarea unor probleme profesionale. O bună bucată de vreme vei putea împleti frumos afacerile cu plăcerea. Dacă eşti singur(ă), ai putea întâlni o persoană pe care o admiri în secret de multă vreme şi care îţi face complimente. Acceptă-le şi fă-ţi curaj să spui şi tu ce simţi.


Maimuță:

Te-ai putea simţi mai lent(ă) la început de lună. Sunt multe lucruri pe care le-ai lăsat în urmă de luna trecută. Ar fi cazul să te mobilizezi pentru că a venit timpul să mergi înainte. Pot apărea oportunităţi de a face bani. Acţionează, negociază, croieşte-ţi calea spre succes. Timpul petrecut alături de copii(le) sau rude tinere te animă. Dacă urmează o aniversare importantă, este cazul să o marchezi aşa cum se cuvine. În plan sentimental, este recomandat să rămâi pozitiv(ă). Poate apărea o reconciliere cu cineva de care te-ai îndepărtat acum multă vreme.


Cocoș:

Prima jumătate a lunii îţi aduce multă energie şi reuşeşti să rezolvi multe din planurile pe care ţi le-ai făcut. O persoană cheie te ajută să faci modificările necesare. Eşti destul de aglomerat(ă) şi îţi va fi greu să găseşti şi momente de relaxare. Totuşi, trebuie să te organizezi în aşa fel încât să poţi şi să te odihneşti şi să faci câteva exerciţii fizice. Te vor ajuta mult la tonus şi la starea de spirit. În plan profesional, se anunţă proiecte care să-ţi mărească veniturile. Atenţie, însă, la plăţi! Ai putea uita de unele facturi care să genereze apoi penalităţi. În plan sentimental, dacă eşti singur(ă), este posibil ca cineva din familia extinsă să îţi facă cunoştinţă cu o persoană încântătoare. Succes!


Câine:

Energia iubirii este puternică în această lună. De fapt, te-ar putea lovi ca un fulger. O persoană pe care o cunoşti de ceva vreme şi pentru care nu ai avut niciodată sentimente, pare brusc cea mai fascinantă persoană din lume. Lucrurile se anunţă cu atât mai interesante cu cât sentimentele sunt reciproce. Încearcă şi vezi ce iese de aici! Ai putea avea şi ceva probleme cu maşina, dar dacă eşti prevăzător(are) şi anticipezi, s-ar putea repara fără costuri prea mari. Fii atent(ă), deci, la ce semnale îţi transmite. Acasă pot apărea schimbări, poate vrei să te muţi în altă parte sau vrei să decorezi din nou. Sau poate te-ai mutat de curând şi încă nu ai amenajat totul. În orice caz, este o lună prielnică să-ţi pui casa la punct. În plan profesional, lucrurile merg bine. Banii vin, dar asigură-te că nu-i cheltui pe toţi! Fă şi ceva economie.


Mistreț:

Există oportunitatea unui serviciu nou pentru tine. Poate un/o fost(ă) coleg(ă) te cheamă să te alături companiei la care lucrează şi el(a). Familia extinsă vine să îţi ceară ajutorul. Deşi eşti generos(asă), stabileşte limite clare, astfel încât ajutorul să nu devină ceva de viitor. O oportunitate financiară se anunţă la orizont. Păstrează-ţi opţiunile deschise. Atenţie, însă, să nu te aglomerezi prea mult! În plan sentimental, cineva din trecutul tău îţi dă târcoale. Ceea ce nu e rău dacă eşti singur(ă). Dacă ai deja o relaţie, nu te juca cu focul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS