În data de 30 octombrie 2021, Marte a intrat în Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
În data de 30 octombrie 2021, Marte a intrat în Scorpion


Odată cu intrarea lui Marte în zodia Scorpion, cu toții(ate) vom suferi anumite schimbări. Unii(ele) dintre nativi(e) vor fi mai leneși(e) ca de obicei, iar alții(tele) își vor pierde răbdarea. Unii(ele) vor încerca să ducă la bun sfârșit planuri mai vechi, iar alții(tele) vor renunța definitiv la ele. Urmează o perioadă destul de dificilă, marcată de neînțelegeri, mai ales că toată lumea va simți nevoia să se impună.


Berbec:

Începi să te gândești tot mai mult la viitor și la ce îți rezervă acesta. E momentul să adopți un comportament mai pragmatic și să te concentrezi asupra situațiilor care te pun într-o lumină bună și din care vei avea de câștigat. Dacă voiai să faci o achiziție mai costisitoare, gândește-te mai bine!


Taur:

Aștrii favorizează comunicarea în această perioadă și poți profita din plin de acest aspect. Dacă încă ai probleme nerezolvate în relația de acum, e momentul potrivit să spui verde-n față ce ai pe suflet.






Gemeni:

Ești foarte productiv(ă), dar și extrem de ocupat(ă). Locul de muncă îți ocupă foarte mult timp și nu apuci nicicum să te relaxezi. Încearcă să găsești un echilibru și să înțelegi că nu trebuie să îi/le împaci pe toți(ate), deși tu ai vrea.


Rac:

A venit timpul să îți reîmprospătezi viața de cuplu cu puțină pasiune. Sau poate chiar mai multă! Tu și partenerul(a) tău(a) aveți nevoie de ceva care să vă scoată din monotonia de zi cu zi. S-ar putea ca rezolvarea acestei situații să o ai chiar tu. Gândește-te doar!


Leu:

Apare o problemă majoră în relația ta și s-ar putea ca pe aceasta să nu o mai poți repara doar cu o simplă apropiere fizică. Încearcă să îți dai seama dacă ai greșit tu cu ceva ori dacă partenerul(a) tău(a) nu este sincer(ă) în totalitate.






Fecioară:

Aștrii favorizează călătoriile în această perioadă. Fie că e vorba despre o excursie cu familia sau despre una în interes de muncă, poți începe să-ți faci de pe acum bagajele. Nu uita să te și relaxezi pentru a nu te întoarce acasă mai obosit(ă) decât ai plecat!


Balanţă:

Marte are o foarte mare influență asupra zodiei tale și vei resimți acest lucru în adevăratul sens al cuvântului. Te bucuri de o energie vitală cum de foarte mult timp nu ai mai simțit și trebuie să profiți din plin de acest lucru. Tu alegi cum!


Scorpion:

Te simți din ce în ce mai puternic(ă) și ai tendința de a fi autoritar(ă) cu apropiații(tele) tăi(ale). Încearcă să nu combini planul profesional cu cel sentimental și să lași garda jos atunci când vine vorba de partenerul(a) tău(a). Va aprecia să vadă că ai o latură vulnerabilă și că nu ți-e frică să o ascunzi.






Săgetător:

Ești foarte preocupat(ă) de dezvoltarea ta personală și nici nu mai încape loc de altceva. Este o perioadă foarte încărcată pentru tine din punct de vedere profesional, însă nu te deranjează acest lucru. Tu chiar pui pasiune în munca ta!


Capricorn:

Aștrii sunt de părere că ar trebui să ieși mai mult din casă. Strălucești la propriu și ar trebui să oferi șansa anumitor persoane să se bucure din plin de energia ta. Există posibilitatea să cunoști pe cineva care să fie exact pe placul tău, iar sentimentul va fi reciproc.


Vărsător:

Nu este o perioadă prea bună pentru a culege roadele muncii. Mai ai puțină răbdare deoarece va veni și rândul tău să strălucești. Deși simți nevoia să ieși din anonimat, ideal ar fi să-ți păstrezi ideile geniale pentru tine până când va trece această perioadă. Ai putea stârni invidie!


Peşti:

Ai parte de o perioadă plină de provocări în relația de cuplu. Este nevoie să faci noi compromisuri și să accepți anumite lucruri pe care în mod normal nu le-ai accepta. Poate ești tu prea serios(asă) și ar fi cazul să încerci să abordezi relația și altfel. Nu uita să te mai și distrezi!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS