Horoscop indian, 11-17 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 11-17 octombrie 2021


BERBEC, Mesha:

E o săptămână romantică atât pentru cupluri, cât şi pentru cei(le) singuri(e). Te poţi aştepta la câteva flirturi speciale, mai ales dacă eşti singur(ă). Profită din plin de acest amplasament astral pozitiv pentru a cuceri persoana de care eşti îndrăgostit(ă). În ultima vreme s-au tot petrecut transformări interioare, care te-au pus pe un drum benefic pentru tine.


TAUR, Vrishabha:

E o săptămână propice pentru succese la nivel profesional. Dar nici din punct de vedere romantic nu stai rău. Creezi o impresie bună celor din jurul tău. Colegii(ele) te apreciază, superiorii(arele) te răsplătesc pentru eforturile depuse şi dăruirea care te caracterizează. În relaţia de cuplu te aşteaptă o săptămână de distracţii şi momente intime.


GEMENI, Mithun:

Fii pozitiv(ă) şi bucură-te de tot ce îţi aduce săptămâna. Din punct de vedere profesional, te vei bucura de aprecierea superiorilor(arelor), dar şi de colaborarea colegilor(elor). Vei putea duce la bun sfârşit proiectele în care ai fost implicat(ă), ceea ce îţi va creşte stima şi încrederea de sine. Şi în plan personal lucrurile merg bine. Urmează o perioadă favorabilă romantismului.






RAC, Kataka:

Te simţi înfloritor(are) şi eşti gata să îţi împarţi bucuria cu ceilalţi(lelalte). Se anunţă un nou parteneriat, care poate aduce rezultate promiţătoare. Dacă ai de gând să te apuci de o dietă, pare momentul prielnic să începi un regim alimentar mai sănătos şi să faci mişcare mereu. Dacă în ultima vreme aşteptai unele răspunsuri sau clarificări, urmează să le primeşti. Dar îţi trebuie curaj şi îndrăzneală ca să le poţi asimila!


LEU, Simha:

Rămâi încrezător(are) în forţele proprii şi nu te lăsa descurajat(ă), indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Poziţia în care ai ajuns este binemeritată şi nu are sens să o pui în pericol. Pot apărea provocări legate de moduri vechi de gândire. Deşi te simţi puţin agitat(ă), este un moment prielnic să renunţi la credinţe care nu îţi aduc niciun beneficiu.


FECIOARĂ, Kanya:

O întâlnire romantică te va bucura. Dacă studiezi este indicat să consulţi un/o specialist(ă) în alegerea carierei. Te va ajuta să îţi găseşti ceva care să ţi se potrivească foarte bine. Dacă eşti implicat(ă) în meserii ce au legătură cu turismul, comerţul, călătoriile, se anunţă o activitate intensă. Calculează bine riscurile înainte de a face o alegere.






BALANŢĂ, Tula:

Este bine să treci dintr-o stare mai activă, într-una mai de „hibernare”. Corpul tău are nevoie de odihnă şi vei fi mai productiv(ă) după aceea. Dacă trebuie să vinzi rapid o proprietate, atunci ia în considerare o vânzare privată. Dacă te-ai confruntat în ultima vreme cu probleme ale spatelui sau articulare, se anunţă o uşurare a durerilor.


SCORPION, Vrishchika:

Te-ai cam neglijat în ultima vreme şi acest lucru te face să te simţi morocănos(asă). Nu intra în conflicte şi discuţii contradictorii, lasă grijile inutile şi nu te angaja prea repede în diverse proiecte. Aşteaptă mai întâi şi analizează fiecare situaţie. Dacă ai ceva de câştigat, riscă. Dacă nu, renunţă. Atenţie la cheltuirea banilor. Nu cumpăra din impuls!


SĂGETĂTOR, Dhanus:

E o săptămână în care munceşti mult, iar consumul de energie este mare. Poate începi o slujbă nouă, un nou proiect care te solicită la maximum. Viaţa de cuplu îţi va oferi refugiu atunci când ai nevoie de putere şi de sprijin. Nu te îndepărta de partener(ă), cere-i ajutorul!






CAPRICORN, Makara:

În viaţa profesională, eşti energic(ă) şi inventiv(ă), ceea ce îţi poate aduce o creştere a veniturilor. Şi, totuşi, dacă vrei să ai profit, ai grijă la finanţele tale. Partenerul(a) de cuplu va fi într-o dispoziţie romantică care te va surprinde plăcut. Nu este exclusă o ieşire în doi spre final de săptămână.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

O experienţă personală adânceşte profunzimea relaţiei cu partenerul(a) de cuplu. Încearcă să ai mai multă grijă de vigoarea ta. Dacă eşti student(ă), iei în calcul şi varianta de a pleca la studii într-o altă localitate, poate chiar în străinătate. Analizează bine înainte să iei o hotărâre.


PEŞTI, Meena:

Aceste zile aduc auspiciile unei vieţi liniştite, dar şi o dorinţă mai mare de relaxare şi odihnă. Nu prea ai chef de viaţă socială. Dacă ai anumite intenţii de viitor, este indicat să le ţii secrete, deocamdată. Verifică înainte orice proiect, apoi expune-l în faţa factorilor de decizie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS