Horoscopul zilei de joi, 14 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 14 octombrie 2021


Horoscop 14 octombrie 2021, Berbec:

Poate că a venit timpul să găsești o nouă abordare a modului în care îți câștigi existența. Ești dispus(ă) să pleci într-o nouă aventură? E necesar să-ți schimbi obiectivele și să mai lucrezi un pic la nivelul de încredere în sine, spune horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 14 octombrie 2021, Taur:

Trebuie să trăiești clipa ca și cum ar fi ultima. Încearcă să-ți păstrezi concentrarea pentru a rezolva problemele legate de carieră și planurile tale de viață. Ai nevoie de mai multă libertate pentru a merge mai departe. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 14 octombrie 2021, Gemeni:

Ești în mod natural atras(ă) de dorința de învățare. Aștrii te încurajează azi să dai frâu liber curiozității și să dai dovadă de obiectivitate, mai ales spre seară. E ziua perfectă pentru a ieși din zona ta confort și a explora noi zone. Gândește-te să urmărești filme, să citești cărți, să cauți cursuri, arată horoscopul zilei de joi.






Horoscop 14 octombrie 2021, Rac:

Fii atent(ă) la ceea ce se întâmplă în jurul tău. Azi este ziua perfectă să te scufunzi în propriile emoții și trăiri și să spui ceea ce crezi și simți. Nu te sfii să apelezi la ajutorul unui(ei) specialist(e) dacă nu mai faci față cu propriile trăiri.


Horoscop 14 octombrie 2021, Leu:

Tu ai nevoie de timp pentru a-ți oferi suportul tău unei persoane dragi, ce are nevoie de sprijin într-o perioadă complicată din viața sa. E nevoie să fii pregătit(ă) pentru că urmează o schimbare de ritm în cariera profesională, arată horoscopul zilei.


Horoscop 14 octombrie 2021, Fecioară:

Azi ești fixat(ă) pentru productivitate. Nu ai lăsat niciun obstacol să-ți stea în cale și foarte bine ai făcut. Lista actuală de sarcini este în continuă creștere, dar trebuie să spui stop la un moment dat. Ai nevoie de o călătorie, iar planul de economii te va ajuta să pui în aplicare această dorință. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 14 octombrie 2021, Balanţă:

Universul ți-a testat abilitatea de a jongla cu o multitudine de povești. Simți nevoia de o pauză. Trebuie să faci mai multe acțiuni care îți aduc bucurie și să nu te mai supui atât de mult presiunilor exterioare. De asemenea, e nevoie de o schimbare în relația de cuplu, iar azi este ziua potrivită pentru a purta o discuție serioasă cu partenerul(a) de cuplu. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 14 octombrie 2021, Scorpion:

Este perfect în regulă să simți din când în când nevoia de a te retrage într-un spațiu numai al tău. Ești foarte apropiat(ă) în această perioadă de cei(le) din familie și ai un nivel ridicat al sensibilității. Păstrează distanța față de oamenii care nu aduc nimic bun în jurul tău și profită de fiecare clipă pentru a lua cele mai bune decizii. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 14 octombrie 2021, Săgetător:

Lucrurile s-au schimbat în ultimul timp în felul în care abordezi situațiile din viață. A fost nevoie să stai o perioadă departe de stres pentru a vedea ce funcționează cu adevărat pentru tine. E nevoie de schimbări pentru a merge mai departe cu planurile tale de viitor. Încearcă să te faci auzit(ă) și să acumulezi cât mai multe informații noi pentru a știi ce ai de făcut în continuare, arată horoscopul de azi.






Horoscop 14 octombrie 2021, Capricorn:

E foarte bine că ai renunțat la vechile credințe și abordezi altfel lucrurile. Luna se apropie de Vărsătorul care caută obiectivitate, în timp ce Uranus are nevoie de schimbări. E de asemenea ziua perfectă pentru a examina situația ta financiară și a reveni la talentul pe care îl ai.


Horoscop 14 octombrie 2021, Vărsător:

E destul de dificil să fii blând(ă) cu tine. Ai tendința de a plasa logica deasupra tuturor celorlalte nevoi ale tale! Ar fi bine să îți amintești că ești om și că greșelile sunt un lucru natural. E plăcut să te răsfeți din când în când și să trăiești sentimentul de independență.


Horoscop 14 octombrie 2021, Peşti:

Ai tendința de a absorbi energia celor din jurul tău și acest lucru nu este plăcut de fiecare dată. Uneori trebuie să stai departe de oamenii care nu îți fac bine și să nu te mai încarci cu energia lor negativă. Păstrează interacțiunea socială la un nivel scăzut și odihneşte-te mai mult. Comunică cu cei(le) din jur atunci când simți că lucrurile nu se întâmplă așa cum ar trebui.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS