Horoscopul banilor, 30 august - 5 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 30 august - 5 septembrie 2021


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Berbec:

Situația ta financiară nu este una prea bună. Săptămâna aceasta îți vei găsi în cele din urmă curajul de a vorbi despre problemele tale legate de bani. Vei purta discuții serioase în special cu persoanele care îți cer prea des ajutor material. Afirmarea dorinței tale de a cheltui mai puțin este o decizie sănătoasă și esențială. Contul tău bancar trebuie completat, iar tehnica de administrare a banilor trebuie schimbată. În mâinile tale stă totul!


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Taur:

În această săptămână nu vei obține rezultate financiare extraordinare, dar asta nu înseamnă că totul merge prost în ceea ce privește banii. Înainte de a obține ceea ce îți dorești e nevoie de multă muncă, dar și răbdare. În weekend, o persoană pe care ai ajutat-o cu un împrumut va veni să se achite de datorii. Îți va prinde numai bine și vei fi surprins(ă), nici prin cap nu-ți mai trecea că îți vei recupera acei bani.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Gemeni:

Între venituri fixe și modestele economii, te descurci cu banii. Dar, totul se poate schimba într-o clipită dacă cheltuiești impulsiv și ești nepăsător(are). Toate acestea au ca efect destabilizarea întregii tale situații financiare. Și e păcat! Din moment ce ai început să mergi pe un drum atât de bun, continuă să alergi în aceeași direcție, în loc să te abați și să faci câte un popas.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Rac:

Aștrii te împing de la spate către situații benefice din punct de vedere financiar. Sunt două situații în care te poți încadra: fie te descurci foarte bine cu banii, fie ai perspectiva de a ajunge acolo cât de curând posibil. Cu un venit sănătos, te poți gândi la investiții diverse care vor da roade în viitor. Acum este un moment bun pentru tine, trebuie să știi cum să profiți de șansă.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Leu:

Este o săptămână bună pentru a-ți pune toate abilitățile la bătaie în vederea soluționării unei probleme financiare. Aceasta nu mai suportă amânare! Din fericire, vei reuși și acest lucru te va face să te simți foarte fericit(ă). La locul de muncă vei fi productiv(ă), deoarece norocul îți surâde și, de asemenea, vei da dovadă de multă ingeniozitate.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Fecioară:

Situația ta financiară are nevoie de strategii mai bune. Și, o poți face într-un mod inovator și foarte creativ. Profită de toate oportunitățile care îți apar în cale pentru a pune în ordine toate afacerile neterminate. Subconștientul tău și visurile tale îți vor oferi cheia pentru o viață nouă și diferită, la care ai aspirat dintotdeauna. Mai ai câteva lucruri de pus la punct, însă nu o duci rău cu banii și nu duci grija zilei de mâine.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Balanţă:

Nu ai ambele picioare pe pământ! Acest sentiment te împinge să cheltui tot timpul. Din păcate, situația ta financiară nu îți permite acest lux. În această săptămână, este esențial să găsești un echilibru, altfel vei ajunge într-o situație foarte complicată care, ca bonus, ți-ar strica complet fericirea.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Scorpion:

Putem spune că financiar stai bine. Fie că este vorba de sudoare frunții sau datorită unei investiții suculente, banii curg și obții stabilitate. Veniturile tale se rotunjesc, așadar îți poți permite acea investiție importantă la care visezi de mult timp.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Săgetător:

Buzunarele tale nu sunt nici goale, dar nici pline. Situația ta financiară nu este nici pozitivă, nici negativă. Desigur, trebuie să acorzi mai multă atenție fluxului numerar, achizițiilor impulsive și mofturilor. Niciuna dintre acestea nu sunt recomandate în acest moment. Chiar dacă îți este greu sa asculți vocea rațiunii, fii răbdător(are) înainte de a cheltui mulți bani.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Capricorn:

Îți vei rezolva cu ușurință problemele financiare în această săptămână. În aceste zile, ceea ce te face fericit(ă) este să-i(le) răsfeți pe cei(le) dragi, să le oferi mici cadouri sau să îi/le plimbi undeva cu banii tăi. Este o inițiativă bună, cu mențiunea că trebuie să fii foarte atent(ă) să nu exagerezi.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Vărsător:

Luni și marți, te concentrezi asupra rezolvării unor probleme financiare recurente. Situația ta financiară se îmbunătățește parțial datorită muncii tale, vin noi oportunități profesionale care te vor ajuta să ai o viață mult mai bună. În această săptămână primești o rambursare. Ai așteptat mult acea sumă de bani și aproape că ți-ai pierdut speranța că o să o mai primești.


Horoscop bani 30 august - 5 septembrie 2021, Peşti:

În ceea ce privește banii, totul este bine. Ești unul(a) dintre cei(le) răsfățați(te) de aștrii în aceste zile. Primești daruri, sume mărunte de bani, invitații gratis, cumva toate acestea îți dau o stare de bine și te ajută și la buzunar. În plan profesional evoluezi, e vizibil pentru toată lumea, însă mai ai de așteptat până la o promovare care să includă mărirea salariului sau bonusuri diverse.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS