Etalarea şi interpretarea runelor, 30 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 30 august 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – RAIDO (inversată). Raido îţi vesteşte să fii atent(ă) la abilitatea ta de a te îndrepta spre alţi oameni pentru a-i aduce în cercul mişcărilor din viaţa ta. Ai noroc în viitoarele călătorii dar nu te îndepărta de oamenii necesari pe care să îi ai alături.


Taur:

Runa etalată – TEIWAZ. În această etalare, runa este inversată ceea ce poate însemna că un sacrificiu pe care l-ai făcut poate să nu ducă la un rezultat. Poate semnifica şi o victorie fără un rezultat care să te mulţumească. Runa previne să nu intri în conflicte sau negocieri, în special în cele ce implică să oferi sau să faci o concesie.


Gemeni:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în jos). Va fi nevoie să confrunţi unele situaţii înainte de a te mişca înainte şi într-o perioadă mai bună a vieţii tale. Dacă nu te simţi în stare să iei decizii acum, scrie cum te simţi săptămânal şi în două luni revizuieşte-ţi ce ai scris. Asta te ajută să îţi vezi progresul şi cum te-ai mişcat mai mult spre zona în care să iei deciziile necesare pentru o viaţă mai bună.






Rac:

Runa etalată – BERKANA. Reprezintă investiţie, profit, afacere în creştere. Anunţă noi începuturi înfloritoare. Cauzele pierdute pot fi reînnoite. Runa anunţă regenerare, reînnoire, vindecare, purificare, recuperare. Este runa casei şi familiei.


Leu:

Runa etalată – DAGAZ. Această rună este simbolul zilei noi ce mijeşte din noapte dar şi al intuiţiei. Ea transmite nevoia de a te focaliza direct asupra unei anumite situaţie pe care o vei rezolva cu ajutorul intuiţiei. Simbolul său este focul şi este aliniată ca energie cu gardianul cerurilor, Asgard. Pune capăt oricăror amânări şi treci la treabă, apoi vei culege rezultatele dorite.


Fecioară:

Runa etalată – EHWAZ. Eşti susţinut(ă) puternic să ai parte de un progres mare spre scopul tău, dar ţine minte că şi tu trebuie să fii susţinător(are) şi loial(ă) faţă de cei(le) din jurul tău. Calul este mândru, dar scopul lui este să susţină călăreţul. Şi tu poţi să fii mândru(ă) de succesul tău, dar să rămâi smerit(ă) şi umil(ă) în durata călătoriei spre un final de succes.






Balanţă:

Runa etalată – HAGALAZ. Runa germanică Hagalaz semnifică puterile elementare, semnifică conceptul de distrugere şi este asociată cu grindina. Apariţia acestei rune anunţă faptul că sunt posibile zdruncinături în realitatea ta curentă, în muncă, în relaţie sau mai ales în credinţele tale. Dar nu eşti deloc neajutorat(ă) iar soluţiile sunt total la îndemâna ta. Uneori ai nevoie de o grindină ca să ştii cât eşti de puternic(ă) cu adevărat. Şi după orice distrugere urmează o refacere cu rezultat mai bun ca înainte, moment la care vei înţelege de ce a fost nevoie de ea.


Scorpion:

Runa etalată – KENAZ (cu faţa în sus). În curând ai putea fi beneficiarul(a) unui dar sau cel(a ce dăruieşte un cadou de înţelepciune. Dacă tu primeşti cunoştinţe de la familia ta sau poveşti de familie care au fost date din generaţie în generaţie, asigură-te că asculţi cu atenţie şi stai liniştit(ă) ca să înregistrezi tot ce ţi se spune, ca să revizuieşti mai târziu, cândva, când va fi nevoie. Informaţia îţi va fi de ajutor. Chiar dacă nu doreşti această informaţie acum, îţi va fi importantă în viitor.


Săgetător:

Runa etalată – NAUTHIZ. Această rună te avertizează despre unele pericole ce pot fi în lumea exterioară dar le fel de bine pot fi şi în tine, ca sabotor(are) prin care îţi faci rău. Încearcă să îţi dai seama dacă o situaţie prezentă îţi reaminteşte de ceva. Poate că ai mai întâlnit ceva similar în trecut. Dacă răspunsul este da, vezi cum seamănă situaţiile şi ce ai de vindecat din trecut mai întâi. Vei vedea că trecutul nu diferă de prezent decât prin decor.






Capricorn:

Runa etalată – RAIDO. Raido este runa călătorilor. Este anunţată şi recomandată o călătorie. Serviciurile ce au legătură cu distanţele îndepărtate şi cu transportul sunt favorizate. Îţi poţi câştiga prieteni(e) noi sau se pot întoarce unii(ele) vechi. Raido poate să însemne călătorie, roată, dar implică şi ceva mai adânc: drumul poate fi lung şi ai nevoie de multă viziune, planificare, determinare şi curaj. Metafizic vorbind, ea se referă la călătoria vieţii, la roata vieţii sau la o căutare adâncă spirituală. Ea poate şi să vestească un mesaj pe care îl poţi primi sau pe care să îl trimiţi.


Vărsător:

Runa etalată – URUZ. Runa germanică Uruz semnifică putere, tărie, finaluri şi noi începuturi şi este asociată cu principiile masculin-feminin ce se îmbină armonios într-o fiinţă. Ţi se cere să înveţi să te adaptezi fluxului natural al vieţii, să dai dovadă de tărie în acest sens precum vitejii vikingi de odinioară care ştiau şi respectau aceste principii.


Peşti:

Runa etalată – WUNJO. Acele schimbări ce trebuiau să aibă loc sunt complete, ramurile copacilor au fructe şi te poţi ocupa să le culegi. Cunoaşterea te transformă într-o persoană înţeleaptă. Prin noua claritate dobândită, actualele ambiţii, planuri sau obiective pot fi modificate şi adaptate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS